J.J. Abrams jól szórakozik a fénykardon kiakadókon

A Collider elkapta egy rövid interjúba, ott említi, hogy milyen őrült leveleket kap a keresztes fénykard miatt. Természetesen nem sok mindent árul el a Star Warsról, ami nem meglepő, hiszen eléggé szereti a titkokat megtartani arra az időre, amikor már a moziban ülünk a filmje előtt. Megerősíti, hogy min producerkedik, hogy egy darab IMAX jelenet lesz a filmben, és ilyesmi. Videó a tovább mögött.

Ezen kívül még beszédet is tartott a Visual Effects Society díjátadón.

human
írta
2015. 02. 06. 03:41
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “J.J. Abrams jól szórakozik a fénykardon kiakadókon” bejegyzéshez

 1. hát én örülök ennek megmondom őszintén, szerintem ez egy 2 kezes fegyver amit nem úgy kell használni, mint egy sima fénykardot, nem forgatják csuklóból vagy ilyesmi, hanem inkább súlyosan csapnak vele…

  de ha veszélyes is lenne, ez csak egy fantáziafilm, egy mese amin szórakozhatunk, nem az a lényege hogy full realisztikus legyen, én legalábbis nem vagyok ennyire a realizmus híve, ha ki tud kapcsolni és reményt tud adni az embereknek szerte a világon, akkor jó, ez lenne a lényege

 2. Ez egy sci-fi :) és szerintem qrva nagy ötlet volt egy ilyen változást bevinni a filmbe :) (és a negatív reklám is jó reklám) :)

 3. Pont az a jó, hogy úgy hoz újítást, hogy közben illeszkedik az univerzumhoz. Csillagos ötös! :)

 4. Nincsen rá szó, sem több szóból álló kifejezés sem mennyire várom a filmet. Ha csak a fele igaz ami a neten kering a storyról..engem megvettek kilóra. Plusz a látvány is odafog vágni..gondolok itt arra mint amit JJ papa is mondott hogy igyekeztek minél több díszletet használni és csak ott lesz CG ahol kell.

 5. Lehet hogy kevésbé áramvonalas, de sokkal praktikusabb az új kard, nem véletlenül van az összes szúró-vágó fegyveren kézvédő. Luke és a többiek rohadt mázlija, hogy nem futottak össze Philippe de Nevers herceggel.

 6. Mesterien beszél mellé! :D
  A háttérben Alyssa Sutherland gyönyörű! És milyen óriásnak tűnik!! :) Pedig “csak” 180…

 7. Csak ez a kard k*rvára nem kézvédő. Látszik hogy kiálló fémkeresztből jön ki a csóva, szóval simán átvágható (ismerősöm erre azt mondta az SW világában van olyan fém, amit a fénykard nem tud átvágni, csak akkor eleve mért nem olyan fémből van az egész? mindenbe bele lehet magyarázni akármit). Inkább szerintem csak ilyen energiaszabályzó cucc.
  A feltételes sztorit én is elolvastam és ha tényleg az lesz, akkor ez a kard dolog simán el fog siklani fölötte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.