Sokkoló hír: Még több Hunger Games?

Nem meglepő módon a hunger Games összehozó, trilógia utolsó könyvét ketté szedő stúdió szeretne több Hunger Games világba tehető filmet. Még nem rendeltek be semmit, de bár szóba került náluk sequel meg prequel meg minden lófasz. Komolyan mondom, el nem tudom képzelni, hogy egy prequel érdekes legyen, hacsak nem azt mutatják be, amire ezek a Hunger Game-ek emlékeztetik a népet és körzeteket.

Mindeközben a Hunger Games (jelenleg) utolsó része IMAX 3D-ben is moziba kerül majd, ez lesz az első 3D-s Hunger.

8 hozzászólás a “Sokkoló hír: Még több Hunger Games?” bejegyzéshez

  1. ha esetleg valami kábeles 10-12 részes sorozat lenne a körzetek, a kapitólium meg úgy általában a komplett ottani világ kialakulásáról, akkor lehetne ezt érdekesen tekerni…de hogy ilyen komplexen belemásszanak és a YA hagyományoknak megfelelően ne valami szerelemi sokszögre legyen ez is felfűzve, hát tuti nagyon izgalmas lesz.

    a sequel inkább tűnhet esélyesnek, a már meglevő / ismert karaktereket továbbfűzve – és azt sem hinném, hogy merik olyan borongósan lezárni, mint a könyvet, ha meg csavarnak a végén, akkor lehet ezt vinni akármerre.

  2. arról lehetne egy film vagy sorozat hogyan és miért alakult ki a kapítóleum és a többi körzet.

  3. Wtf… Én szeretem a köynveket, de ez azért már egy kicsit sok. Értem én, hogy a végállomásig kell utazni a hype vonaton, de …. :(

  4. nekem a könyvek kettészedésétől van hányingerem, meg az ebből befolyó pénz hajhászatból.
    Az első rész után nem tetszett az éhezők viadala a 2. rész után a kedvencem lett, a 3/1 után megint elment tőle a kedvem, nem is fogom moziban nézni a 3/2-t az tuti.

    A hobbitnak is kifejezetten rosszat tett meglátásom szerint hogy a 2-ből inkább 3felé szedték. :( (itt most nem a bevételekre gondolok hanem a filmes élményre) a hobbit 1-2 nekem dögunalom volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.