Batman az évek során!

Remek összefoglaló, 10 perces videó arról, hogy Batman miképp fejlődött az évek alatt a filmjeiben. Videó a tudjátokhol. Igen, a tovább mögött.

human
írta
2015. 02. 10. 03:31
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Batman az évek során!” bejegyzéshez

  1. A Nolan-féle átértelmezett Batmanen és Burton két mesefilmjén kívül egyik sem ér egy garast sem, ja de, az animációs sorozat.
    Kár, hogy nem rakták bele az újabb animált inkarnációkat.

  2. Nagyon szeretem a Batman jelenséget. Az egyik legjobban kitalált, legösszetetteb karakter a képregénytörténelemben. És meggyőződésem, hogy klasszikus ellenfelei nemkülönben a képregénytörténelem legösszetettebb villainjai.

    Megmosolyogtatóak a régi feldolgozások, mozgókép tekintetében Burton indított el valami nagyon jót. Az én abszolut kedvencem a TDK, de nagyon szeretem a két Burton-ös filmet is. Akárhányszor belebotlok végignézem. Utánozhatatlanul jó a hangulatuk azoknak a filmeknek. A pingvines, macskanős már-már horror. :) Ja és Burton + Pfeiffer szállítják az eddigi legjobb catwoman adaptációt.

    Nagy kedvencem ez a denevérmítosz. :) A rajzfilmek is elég jók (sőt vannak köztük nagyon jók!) Jó lenne, ha a következő megjelenése (Snyder + Affleck) nem hozna szégyent a renoméra. :) Szorítok nekik (persze önző módon csalódni sem akarok).

  3. gyerekként nekem nagyon tetszettek a régebbi filmek. az akkori Joker, na meg Rébusz Jim Carreyvel áhh :D
    az újakkal sosem voltam kibékülve, de nemrég tartottam itthon maratont, és megnéztem őket lapostv-n, úgy már volt értelme, és tetszett is :)

    amugy ez az evolúció videó sem rossz:P
    https://www.youtube.com/watch?v=skVo8AYWRYk

  4. Semmi gond nincs egyik filmmel sem. Nekem mindegyik tetszett.

    Különböző rendezők eltérő stílusait ismerhettük meg.

    A legnagyobb hiba abban keresendő, mikor mindenféle összehasonlításokat próbálnak nagyon hozzáértő emberkék vagy elfogult fanok tenni, érveket, ellenérveket hozni erre és arra.

    Nevetséges!

  5. Aki olyat leír, hogy “Nolan-féle átértelmezett Batman”, annak halvány fingja sincs Batmanről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.