Neil Bloomkamp azt állítja, hogy rajta áll az Alien-terve

Pár hete láttunk pár concept artot, amit Neill Blomkamp álmodott meg egy általa elképzelt Alien-folytatáshoz. Tudjátok, rajta volt Ripley (nem meglepő, Weaverrel dolgozott sokat:), meg Hicks meg ilyesmi. Na most a Chappie és a District 9 rendezője azt mondja, hogy ha ebben a percben felhívná a FOX-ot, akkor csinálnák is vele a filmet. Viszont ő még nem biztos, hogy mostanában filmet akar forgatni.

Az Uproxx interjújában bővebben.

That’s not the problem, actually…I’m the problem. Fox, they would make it. Like, tomorrow. They would make it.

[..]

I just wasn’t sure if I was going to do another film, like, at all. Sometimes Hollywood just sort of gets to me. I love movies, but Hollywood itself is a difficult animal to negotiate. So, then I was like, if I don’t do any, I should put some of this artwork out and that’s exactly what happened.

human
írta
2015. 02. 11. 04:14
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “Neil Bloomkamp azt állítja, hogy rajta áll az Alien-terve” bejegyzéshez

  1. Ezt hívják úgy, hogy hybris. Remélem, “Hollywood”-nak eszében sincs felhívni a csávót, hatalmasa az arca. Ilyenkor vannak a legnagyobb pofáraesések.

  2. Nem fél az. Inkább csak egy nyafogós majom. Jó dolgában nem tudja, hogy mit csináljon.
    Ahogy említette valaki fentebb: túl nagy az arca.

  3. gondolom először megvárja, hogy a Chappie helyre teszi-e az Elysium által sértett street credjét. Ha ez odab*sz, mint a District 9, akkor utána is azt csinál, amit akar, ha viszont bukik valamilyen szempontból, akkor jobban a körmére néznek, akármit is rendez utána (legyen az Alien, vagy bármi más.)

  4. Azért concept-artokból szerintem kevés még összehozni egy jó filmet. Nyilván van a fickó fejében egy ötlet és azért az Alien univerzum is elég tág, de azért a Prometheusban is kb a concept artok végül a filmben látva semmit nem értek. Az óriás fejet is annyira nyomatták a posztereken, aztán semmi nem lett belőle.

  5. Miért kell rögtön arra gondolni, hogy nagy arca van, és beképzelt?
    Lehet csak ezért nem akar belevágni mert akkor franchise-t kellene építenie. Ami évekig lekötné, és nem maradna ideje a saját ötleteire. Szerintem a Prometheus-nál jobbat tudna csinálni, szerencsére az hivatalosan nem is Alien film. Bloomkamp szerintem a D9-el bebizonyította, hogy mire képes ha nem ugatnak bele a dolgába. Az Elysium-mal pedig, hogy ha beleugat a stúdió. Bár nekem tetszik az Elysium is, csak nem annyira kiemelkedő mint a D9.

  6. Elég gyerekes ez így. Kipakol egy csomó concept art-ot, aztán kéreti magát mint egy szűzkurva. Ha nincs benne szívvel lélekkel, akkor mehet a pi**ba.

  7. Na ez a hír (függetlenül attól hogy lesz e belőle valami, vagy megmarad a hír szintjén) jobban lelkesít mint a tegnapi Marvel – Spider-Man fúzió.

  8. Hát lehet hogy ez is egy hollywood-i csel! Az utolsó alien film 97ben volt, utánna jött az a két borzasztó AvP! Szóval lehet hogy a fox vissza hozzá a “normális” alien filmeket! Ideje is lenne! Én az első két részt imádom! A harmadik részel még a mai napig se tudom hogy szeretem-e?!

  9. Akkor meg mit dumál ha nem akar? Egyre unszinpatikusabb ez a faszi. Játssza már itt a pics@j@t…

  10. Az ilyen csávókat el kéne tiltani a nyilvános szerepléstől. Csinált egy kevés pénzből egy közepesen jó filmet, amit imádtak a kritikusok (District 9), majd sok pénzből egy szar filmet (Elysium), szóval egyelőre nem értem, mire fel az ordas nagy arc.

  11. LNB: ha nem akar franchise-t csinálni, akkor maradjon csöndben. Ez a “csinálhatnék ám Alient, ha akarnék, de nemtóóóóóóóóm” sajtóturné egy ekkora címmel gáz.

  12. Szerintem meg rosszul gondolják sokan…ez a csávó pont hogy Hálivúddal nincs kibékülve főleg azóta amióta az Elysiumba beleszóltak ezért meg azért meg is látszott az eredményen.

  13. nem játssza az eszét, annyit mondott, hogy Hollywooddal nehéz tárgyalni – nyilván a kreatív szabadságát akarja tágítani. a sok fanboy biztos örülne, ha jönne egy rommá fókuszcsoportozott pg13-as blődség / reboot / akármi. emiatt így ráugrani egyből, ne már.

  14. Kiváncsi lennék, hogy ha a concept art-ok szerint készülne a film, akkor hogyan tudnák beépiteni az aktuális storyline-ba? Ezekszerinte a 3. és 4. részt nem vennék figyelembe?

  15. arcoskodásra nem vagyunk kíváncsiak. picit elszállt a csávó. meglátjuk a robotos kalandja mire fut ki, mert nálam az Elysium nem szólt nagyot…

  16. hát ja az Elysium után én is kételkednék a képességeimbe hogy elegendőek-e egy Alien filmhez.

  17. Lehet, hogy szentség törő leszek, de én megnéznék egy REBOOT-ot is egy jobb rendezővel. Egy új fiatal csajjal, vagy sráccal, ha jó kezekbe kerülne akkor biztos jó kis film/filmek lennének.

    Biztos, hogy hamarosan ennek is eljön az ideje.

  18. @human
    Most akkor a szöveg alapján filmet nem csinál többé, vagy Alient? Az előbbire fordítanám le magamnak, de az azért egy kicsit durva krízisnek tűnik azért… (tényleg komolyan ki lehet ábrándulva)

  19. van lehetősége rendezni egy alient és sír, hogy nem akarja ? ugyan már…. inkább megrendezi a 20. jószívű robot vs gonosz emberek filmet, sok tehetsége lehet ennek az embernek

  20. most komolyan, miután kb 15x elhangzott, ez hol sírás, arcoskodás, nagyképűsködés?

    “I just wasn’t sure if I was going to do another film, like, at all. Sometimes Hollywood just sort of gets to me. I love movies, but Hollywood itself is a difficult animal to negotiate. So, then I was like, if I don’t do any, I should put some of this artwork out and that’s exactly what happened.”

  21. Azért őt is meg lehet érteni. Szar úgy bármit is csinálni, hogy mindenbe beleszólnak. Köztudott, hogy manapság milyen nehéz pénzt kapni anélkül, hogy úgy ugrálsz ahogy a producerek ugatnak és mindent úgy kell csinálni, hogy a fókuszcsoprtok minden tagjának legyen jó benne. Igy lesz minden igéretes projektból, rózsaszin limonádé.
    Lehet, hogy csak igy akar több szabadságot “kizsarolni” a stúdiókból.
    Egyébként nagyon régóta várok már egy jó Alien filmet, szóval nagyon bizok benne, hogy meg tudnak egyezni!
    Remélem jó ötletei is vanna projekttel kacsolatban!

    Tippem is van miről szólna. Az Alienek kiszabadulnak a gonosz emberek elnyomása alól és egy hős xenomorphnak köszönhetően betelepülési engedélyt kapnak az Egyesült Államokba. :)

  22. Hát a rebootok 90% bukta…nem is tudom miért! Egyébként nem kétséges ha szabad kezet kapna mekkora akcióhorrort hozna össze. Remélem lessz is belőle valami….

  23. Clash
    Csak azért mert nem megfelelően nyúlnak hozzá.
    A Star Trek Rebbot pl. nagyon jó volt.
    AZ X-man féle fél Reboot is jó volt. Ha jó színeszeket rángatnak össze és jól nyúlnak hozzá, és nem tök ugyanazt forgatják le PG-13-ban, új csilli-villi CGI-vel akkor lehet jó.

    De az Alien esetében még akár ezt is szívesen megnézném. Egy mai technikával leforgatott Alien 1-2 nekem bejönne.

  24. Wacabooy:
    Alien 1-2 mai technikával??? Miért, minek?
    Azok a filmek épp azért jók mert még most is megállják helyüket és látszik rajtuk, hogy nem egy animációs filmet nézel, mint pl. a Dracula Untold.
    Ha már Alien épphogy nem a mai tachnikáal szeretném, hogy készülne. A Prometheus vonal nem illik ezekhez a filmekhez. (Bár nekem az is tetszett csak a helyén kell kezelni, más univerzumban)

  25. régen ezerszer jobb technikákat használtak, mint ma, ez nem a pénzen múlik, hanem az igényességen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.