Dwayne Johnson a 4 év múlva érkező filmjéről beszél

Úristen hány éve írok filmekről, de ez nekem már túl abszurd. Dwayne Johnson beszélt Black Adamről, akit alakít majd a Shazam-filmben 2019-ben. Úgy beszél a karakterről, mintha holnap kezdenék a forgatást:

I think Black Adam is going to grow into becoming an anti-hero. It’s all written within the spirit of respecting and paying homage to the comics. As we know, Black Adam started out as a slave. When he’s given the powers, he utilised them. Then in the wake of his powers, tragedy strikes, which turns his sentiment and tone in terms of psychology.

Antihős lesz bubu dolgok történnek vele. A szokásos, ezen kívül még elejtette, hogy persze, össze fognak függni a DC filmek is, szóval Black Adam összecsap majd a nagyágyúkkal, Batmannel és Supermannel.

It was all agreed that the worlds are all interconnected… One day you will see Black Adam go at it with Superman or Batman or any of the DC characters. But that said, there’s a great independence to Black Adam from the DC world, allowing us to inject, not only viciousness, but also winking humor.

human
írta
2015. 02. 13. 03:59
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Dwayne Johnson a 4 év múlva érkező filmjéről beszél” bejegyzéshez

  1. nem egy Pókember – Marvel fajsúlyú dolog, de a DC-nek is valahogy sajtóznia kell, és a Batman vs Superman helyett felültetik a népet a hype vonatra a jelenlegi egyik legnépszerűbb akció/kaland színésszel.

    valahol tényleg abszurd, de szerintem itt nem az a lényeg, hogy melyik karakterre van kihegyezve, hanem hogy itt is hangúlyosan kiemeljék az univerzum építést. nem mondom azt, hogy epekedve várnám a DC filmjeit, de ha belegondolok, hogy Superman, Batman a Rock ellen, mint Black Adam…azért ez izgalmas.

  2. Szerintem is a Pókember miatt dobták be a témát. A Marvel is 3-4 év múlva készülő filmekről beszél.

  3. Rock lesz az első akinek izmot kell leadnia, hogy hitelesen megformáljon egy képregény karaktert! :D

  4. pontosan ez a felesleges hype generálás nem tetszik, ez a nagy mellébeszélés, mikor a semmit reklámozzák

  5. zsoltiabéka:

    Isten hozott 2015-ben és a mai mozis (képregényfilmes) marketing világában. Gondolom sehol nem látsz olyat az életben, hogy konkurens cégeg reflektálnak egymás megnyilvánulásaira.

    Ha nem tetszik az előzetes hype, akkor ne olvasd el, ne nézd meg, legalább nagyobbat lepődsz majd a moziban (ha érdekel egyáltalán a cucc – ha nem, akkor meg főleg minek ezen pörögni.)

  6. abelh : ja, meg minek olyan filmet reklámozni ami 4 év múlva lesz ? ez szerinted érdekes ?

  7. reagáltak a Marvel lépésére a maguk formájában, másrészt nem csak azt a filmet, hanem az egész franchise-t reklámozzák, ami már jövőre épül tovább. az meg, hogy a Black Adam később lesz, miért zavaró? szoktak hirdetni reklámozni még előkészületi fázisban sem levő filmeket is különböző fesztiválokon teaser poszterekkel, sőt, később el nem készülteket is. komolyan mondom ezen rugózni, amikor éppen nincs mibe belekötni…mindig mindenhol mindenért kampányolnak jóval előbb a világban. A DC rajongóknak ez is hír, ez is valami.

  8. És aki például Shazam rajongó, az most megerősitést kapott, hogy lesz film és Rock fogja játszani Black Adamet. Amerikaiaknak ez lehet, hogy érdekes hir.

  9. Azért a Warnertől elég nagy luxus, hogy kihagynak két évet a DC-filmekkel, van egy csomó jól használható karakterük, odabszhatnának a Disneynek és mégse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.