Heti mozibemutatók: február 12.

Igazi nagyágyúkat vetnek be a szerelem hétvégéjére.

  • Ahol a szivárvány véget ér (Love, Rosie) – angol-amerikai romantikus vígjáték. Két gyerekkori jóbarát, egy fiú és egy lány felnőve szépen lassan egymásra talál szerelmileg is.
  • Fehér árnyék (White Shadow) – valami jót?
  • Kingsman: A titkos szolgálat – irány a mozi, kivéve ha eredeti hang kell, mert akkor alig pár időpont jut csak az embernek.
  • SpongyaBob: Ki a vízből! – most komolyan, jó lett?
  • A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) – woooow.
  • Timbuktu – francia-mauritániai filmdráma, rendben.
human
írta
2015. 02. 13. 04:08
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 12.” bejegyzéshez

  1. Mindenkit megkérek arra hogy vessen egy pillantást a “Szürke” Imdb osztályzatára mielött jegyet vesz rá…3.2!!!!!!!!!Dancsó!!!!Remélem megnézed:-) :-) :-)

  2. Kingsman-t múlt hét végén láttam Fehérváron. Egy két helyen játszották már korábban is?

  3. tothbalint15 6-8-ig jatszottak hetvegen.
    De a Kingsman szerintem eddig az ev es lehet, hogy az egesz ev legjobb akcio-vigjateka. Hihetelenul kreativ volt es a vilag legkiralyabb meki reklamja van benne.

  4. Kingsman!! Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz. De mocskos jó film. Kicsit Tarantinos néhol. Érdemes eredeti hanggal néznia MOM Parkban mert Samuel L. Jackson nagyot alakít benne :D :D

  5. Nagyon jó a Kingsman, én is premier előtt láttam. A kicsit begyöpösödött kémfilmeket figurázza ki olyan fiatalos, őrült lendülettel, hogy öröm nézni. Véres, szabadszájú, kreatív és néhol piszkosul vicces (és a lovag a végén valóban megfelelő jutalmat kap :P :P :P )

  6. Mikor értitek már meg, hogy az imdb semmit nem mond el egy film valódi értékéről? Csinálhatok egy millió különféle e-mail-címet, és adhatok akár 1-est, akár 10-est akármelyik filmre…

    Amúgy a Timbuktu a tavalyi év egyik legjobb filmje, bár nem volt túl jó a marketingje. Konkrétan semmi nem volt, tavaly Cannes óta nem is hallottam róla szinte semmit.

    A Kingsman amúgy (egy-két hibájával) nekem is bejött. Az a jutalom a végén tényleg humortalan és erőltetett volt, ugyanúgy Samuel L. Jackson gonosza. Néha a film áttévedt az átlagos territóriumára, de amúgy tényleg kiváló volt, számomra 8/10.

  7. én a Rotten Tomatoes pontszámaira adok az IMDB-vel szemben ! ami filmet eddig láttam az ottani pontszámok sosem okoztak csalódást :) van mikor a nézők és a kritikus tömeg véleménye nem egyezik de azok a filmek általában elég megosztóak, mindenesetre én azon az oldalt informálódok le mielőtt elmegyek moziba filmet nézni és eddig nem csalódtam !

  8. atis91: Igen, a Rotten, vagy a Metacritic az valóban mérvadó, mert ott megbízható kritikusok szövegei és pontszámai vannak összegyűjtve, nem lehet szabotálni, mint az imdb-t. Az internet korai időszakában még valóban megbízható volt, azonban amióta elszabadult a netszörnyeteg, azóta már minden film szabotálva van: a gyűlölt filmek lehúzva, a fanboyok pedig irreálisan magas pontszámon tartanak egy-egy filmet.

  9. anthony711 pontosan így van ! így látom én is ahogy írtad, nekem a Rotten-es pontszámok mindig telitalálatok, nagyon jó irány mutató mit várjon az ember egy bizonyos filmtől.

  10. Bár kések vele,de a whiplast mindenkinek ajánlom. olyan mértékben kötött le,ahogy elképesztő,beránt és nem enged el,zseniális alkotás,tényleg.

  11. A Kingsmant eddig is vártam, de így, hogy ilyen jókat mondanak róla..
    Egyébként meg továbbra is nagyon ajánlom a Whiplasht, és nagyon NEM a Jupitert.

  12. Itt remélem végre kipanaszkodhatom magam. Óriási csalódás, hogy erre a filmre mekkora igény van (Szürke 50 árnyalata) szemben a Whiplash-al, Birdmannel, vagy a Kódjátszmában. Vidéki mozik kínálatában (pl Kecskemét, Szolnok) ugyanis ezek nem is szerepelnek. De erre a 3.2-es remekműre már 2 hónapja teli van a napi 10 vetítés. Végülis sikerült az általam említett filmeket megnéznem.
    Nyilván nagyobb a célközönsége és nagy sikerű könyvnek, és értem, hogy ezt meg kell lovagolni, de nagyon-nagyon szomorúvá tesz.

  13. Szerencsére az Oscar filmek nagy sokasága már fent volt neten jó minőségben, feliratosan. Whiplash, Birdman, Kódjátszma, Foxcatcher ezeket én is ajánlom mindenkinek. Még ami érdekelne csak felirat hiányában még nem néztem meg az a Selma.

  14. A Fehér Árnyékot nagyon érdemes megnézni. Még szeptemberben láttam de azóta is mélyen él bennem az élmény (vagy hogy szokták ezt mondani). Nem azt mondom hogy egy élvezetes film, de annyira erős az egésznek az atmoszférája. Zaklatott, nyugtalanító, zavaros, sokszor letaglózó, tökéletesen passzoló zenével, és a végére annyira odab/sz a moziszékbe hogy nagyon megszólalni se tudtam. És ott kb ez a valóság, ha jól emlékszem, a rendező először dokumentaristaként foglalkozott a helyszínen a témával, aztán annyira belemélyült hogy a helyiek bevonásával is végül egy film lett belőle. Nagyon erőteljes alkotás, megér egy mozizást (még úgyis hogy a film nagy része próbára teszi a nézőt, de a végkifejlet erősen meg fog érinteni mindenkit). hétfőtől szerdáig megy 2 moziban is, utána nem tudom lesz e még valahol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.