6 hozzászólás a “Az X-Men: Days of Future Past rendes befejezése” bejegyzéshez

  1. Szegény Batman mindig megkapja a hasonló poénkodásokban, hogy ő Bruce Wayne, pedig szerintem sokkal viccesebb, hogy Supermant és Clarke Kentet (a ruhán kívül) csak egy szemüveg választ el egymástól és ez senkinek nem tűnik fel (a filmekben legalábbis, a képregényekről nem tudok nyilatkozni)… :D

  2. ááá de menő, hogy még a 70-es évek stílusában van megrajzolva Batman meg Superman is :)
    Amúgy elég jogos az összes észrevételük:)

  3. Ennek ellenére olyan sok mindenbe nem kötöttek bele. Eleve maga az időutazás is olyan, hogy minden filmben okoz logikai bukfenceket a Terminatortól a Looperig. Mellesleg ha jól tudom Quicksilvert utólag tették bele a filmbe, azért hogy ne kizarolag a Marvelé legyen a karakter. A forgatókönyv és a párizsi jelenet is készen volt, amikor Quicksilvert beletették a történetbe. Mindeképpen jobban jártunk, mintha kihagyták volna.

  4. Quicksilver semmiképp sem kizárólag a Marvelé, mindkét studio használhatja a karaktert bizonyos megkötésekkel. A Fox nem hivatkozhat a Bosszúállókra míg a Marvel Magnetot és a mutánsokat nem említheti vele kapcsolatban.

  5. Mate815: Igy van, de ahhoz, hogy használhassák továbbra is Quicksilver jogait, szerepeltetniük kellett a filmben. Különben a jogok teljes mértékben a Marvel-re szálltak volna.

    “Out of universe, the reason is far more mundane. The scenes in Paris were written and scripted (and partially filmed) before the character of Quicksilver was ever added to the film, presumably as a way of preventing Marvel from taking full ownership of the rights to the character.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.