Elkezdték forgatni a Pirates of the Caribbean ötödik részét

A bemutató 2017-ben lesz, szóval még nem igazán lehet rápörögni a cuccra. Espen Sandberg & Joachim Rønning (Kon-Tiki) rendezi, Depp és Geoffrey Rush visszatér. Az új szereplők pedig Kaya Scodelario (The Maze Runner), Brenton Thwaites (The Giver), Golshifteh Farahani, és ahogy már hallottuk, a rosszfiú szerepében Javier Bardem.

Emellé kijött a hivatalos tartalom:

Thrust into an all-new adventure, a down-on-his-luck Captain Jack Sparrow finds the winds of ill-fortune blowing even more strongly when deadly ghost pirates led by his old nemesis, the terrifying Captain Salazar (Bardem), escape from the Devil’s Triangle, determined to kill every pirate at sea…including him. Captain Jack’s only hope of survival lies in seeking out the legendary Trident of Poseidon, a powerful artifact that bestows upon its possessor total control over the seas.

Avagy szellemkalózok megszökve az ördög háromszögéből elhatározzák, hogy kinyírnak minden élő kalózt a tengeren. Csak Poszeidón szigonyával győzhetőek le, ezt kell előkeríteni Sparrownak.

15 hozzászólás a “Elkezdték forgatni a Pirates of the Caribbean ötödik részét” bejegyzéshez

  1. Persze, hogy a Bardem kiakarja nyírni Sparrowt. Az előző részben felcsinálta a nejét és otthagyta egy lakatlan szigeten :P

  2. Abu: az imdbnek készülő filmnél nem mindig lehet hinni. Bloomról volt pletyka, de semmi megerősítés nincs, az imdbre meg bárki felvihette ugye..

  3. Ahogy elolvastam a történet ötletet (nagyvonalúan hívjuk ötletnek) már az önmagában feleslegesen túlpörgetett és értelmetlen volt. Egy szellemkalóz, aki visszajön a pokolból (oké ördög háromszöge, de akkor is?), és meg akar ölni minden kalózt (gondolom lesz valami kamu motiváció, na de mégis miért? Miért nem mondjuk a rendfenntartó erőket akarja eltenni láb alól?), meg persze Jack-et (naná, miért is ne…) és csak Poszeidon szigonyával lehet megölni (ööö… várjunk, ez mit keres itt a God of War-ból? Totálisan másik mitológiát kevernek ide…). A szigonnyal pedig totális hatalmat lehet gyakorolni a tengerek felett – ja, de ha szellem, akkor hogyan is?

    Persze tudom, ez még csak valami vázlat, meg mittomén, de ne már… Elméletem szerint egy film igényessége látszik az összefoglaló sztorin. Na itt ami látszik, hogy igyekeztem minél több mitológiai csicsát egymásra hányni, hogy lehetőség legyen elborult akciókra. Ja történetre? Hát az elveszett valahol a Bermuda háromszögben…

  4. Ha Will Turner és Elizabeth Swann, Pintel és Ragetti, Murtogg and Mullroy, valamint Prison Dog karaktere nem tér vissza, semmit nem fog érni az egész, a trilógia marad trilógia függetlenül a további filmektől (ahogy az Indiana Jones sorozat is trilógia).

  5. Poszeidon háromágú “szuronya”, meg God of War mitológia, hát ti aztán tudtok, srácok. De aztán ne legyen csodálkozás, ha a filmesek is hülyére vesznek.

  6. @Man-Bat: Gratulálok,

    Trollkodásból: 2-as (ugyan már, ez nem volt valami izmos megnyilvánulás, tudsz te ennél jobbat is, majd legközelebb!)

    Szövegértésből: 1-es (a God of War és a mitológia két külön mondatban szerepelt, nem egyben, de ez ne zavarjon.)

    Humorértés: értékelhetetlen (Mert hogy a God of War poénból lett megemlítve, de hát ez nem eshetett le…)

    Nice try bubi, maybe next time!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.