55 hozzászólás a “Akkor Neill Blomkamp rendezi a következő Alien filmet” bejegyzéshez

  1. Nagyon örülök, de engem azért meglep, hogy szinte párhuzamosan mennek majd a Prométeusszal (Alien a P2 után jön elvileg, gondolom 2017 körül)

    Továbbá imádnám, ha az első részhez hasonló ‘kevés helyszínes-kevés szereplős-de rémisztő hangulatú-nem cgi’ film lenne, de sajnos ma már az olyan nem menő. Weaver tuti benne lesz

  2. “I just wasn’t sure if I was going to do another film, like, at all.”

    Mondtam, hogy csak nyavajog és kéreti magát…

  3. Én örülök hogy folytatják, de nem hiszem hogy a vásznon tudna újjat mutatni ami kassza sikert hoz. :(
    Míg régen a kreativitásra hagyatkozva írták ezeket a filmeket, ma már sokan csak a látványra gyurnak rá null történettel :(

    Ha mondjuk egy újabb trilogiára gyurnak rá akkor van esélye.

  4. Remélem nem olyan szar lesz mint az Alien 4 , emberarcú alien elégé gyenge volt sajna. A második részhez hasonlót kéne csinálnia az király lenne.

  5. Na ez a reggeli kávé után a második legjobb hír ma. Már csak azért izgulok hogy a stúdió nehogy rövid pórázon tartsa Neill-t és hogy a jó ötletek ne a fókuszcsoportok előtt vérezzen el…

  6. Kíváncsi leszek rá. Remélem azért hoz új fiatalokat is a sztoriba akikel esetleg lehet majd folytatni a dolgot. De igazából azt se bánnám, ha Ripley nem is nagyon szerepelne benne. (sajna nem így lesz)
    Őreg már ő ehhez. A nagyit se szívesen nézném géppuskával a kezében szaladgálni. Én biztos csak megemlítés szinten hoznám be a képbe.

  7. Ó jessz, megint reboot/folytatás hírek! Lassan már nem marad semmi, megerőszakolják az összes “nagy” filmet, trilógiát. Talán még a Godfather meg a Back to the Future maradt.

  8. Remlem végre visszatér a jövőbe a sorozat és nem úgy próbál majd spórolni , hogy már harmadjára is mei korba helyezi a történetet.

    Blomkapm neve azért ad némi bizakodásra okot.

  9. Ez azért nem akármilyen feladat Neill-nek.
    Ha a studio nem pofázik bele annyira…akkor van esély egy jobb folytatásra, vagy mittudoménmire…
    Mindenesetre nagyon jó hír.

  10. wacabooy:
    Miért kéne neki géppuskával futkosni?
    Én örülnék ha benne lenne az idősebb kori Ripley, még ha nem is főszerepben.

    hankock:
    Olvastad a forgatókönyvet? Pletyán kívül még semmit se tudni a filmről.

  11. Hajrá. azért engem 100%ban nem győzött meg még a csávó, de van benne potenciál, szóval összességében kevés embert tudok akinél jobb kézben lenne a folytatás.

  12. Szarul indult a nap de ez felpörgette rendesen! Kérjük együtt az Urat,hogy a stúdió maradjon távol az egésztől!!!

  13. palacsinta:

    Ezt mondom én is. SZerepeljen, legyen egy beszélgetés vagy felidézés, vagy egy akár egy olyan robot mint ő volt, csak tényleg ne az legyen már, mint a conepteken volt, hogy megint a kezébe veszi a puskát és leaprítja az Alieneket. Jól tartja magát Weaver de bakker már 65 éves és még nem kezdtek el forgatni sem.

    De persze van ebben potenciál is. :D
    Törékeny nagyiként megint bujkálnia, menekülnie kell 1-2 ALientől (mint az első részben) akkor öszíntén tudnék neki szurkolni. :D

  14. Hideg rázott ki mikor olvastam. Hosszú idő után egy számomra jó hírt látok. :) Örülök neki. Neil remek rendező. Korábbi filmjei is tetszettek akárki akármit mond. “Sajnos” kevés rendező van akik csinálnak jó-jobb féle szkifiket. Tudom én könnyen beszélek…itt nem a több100milliók számítanak (kéne, hogy számítson) hanem egy okos-frankó film.

  15. aki olvasott sokat az univerzumbol az tudja hogy foleg a masodik resz utan maradt azert meg flamo benne.
    legalabb jo kezekben van Ripley.

  16. Had kerdezzem mar meg mindenkitol, aki itt Neill Blomkampot elteti, h milyen okbol teszi ezt? A srac 1, azaz egy jo filmet csinalt eddig, a 2. filmje nagyon gyenge lett, a 3-at meg nem lattuk (de a trailert igen, es annyira nem meggyozo) – tehat honnan jon ez a hatalmas varakozas?
    Konkretan egy tucat rendezot fel tudnek sorolni, akit szivesebben latnek a rendezoi szekben egy ilyen klasszikusnal…

  17. Vukkaroka: A 2 filmjéből az egyik konkrétan a modern sci-fi gyártás egyik legnagyobb ékköve. Ezért.

  18. Vukkaroka: a Chappie eddig talán a legmeggyőzőbb filmje a trailer alapján. Mellesleg igen, 1, azaz egy nagyon jó filmet csinált, amivel rögtön beírta magát a filmtörténelembe. Az, hogy az Elysium NAGYON gyenge volt, erős túlzás. A narratíva tényleg kevés volt, de a design, valamint az egésznek a megvalósítása elsőrangú. Nem mondom, hogy remek film, de azt sem, hogy gyenge. Közepes kategória. Éppen a District 9, valamint egy produkció felépítéséhez való képessége miatt lesz ő az a rendező, aki alkalmas erre a filmre. Plusz ő volt egyedül, aki azzal fáradozott, hogy concept art-okat rajzolgatott, majd prezentálta is azokat a világnak. Nem mellesleg hatalmas Alien-fan, a papagáját is Ripley-nek hívják…

    Blomkamp a feleségével írta a District 9-t, aki köztudottan a “szívet” képviseli forgatókönyveikben, de utána megegyeztek, hogy nem dolgoznak újra együtt. Meg is látszott az Elysiumon, pont a feleségének az adaléka hiányzott belőle. A Chappie-n újra együtt dolgoznak, reméljük ezen is.

  19. Vukkaroka:

    2 filmje és a chappie trailere alapján bármelyik sci-fi fan megmondaná neked, hogy azért mert a jelenlegi rendezők közül mindenféle túlzás nélkül Blomkampnek van a legjobb szeme hozzá. Lerí a munkáiról az odafigyelés, süt a hangulat, baromi aprólékos a megvalósítás. Kidolgozott még a legutolsó csavar is és alig észrevehető a cgi, elég realista a megvalósítás. Nagyon ért a steampunk és high tech cuccok megálmodásához. Csak a sztorira is legalább ilyen jól gyúrjon rá és nem lesz baj.

  20. Éljen.(Azaz Élien)!

    Whedon és JJ Abrams mellett Ő is olyan rendező aki úgy fog filmet készíteni i,hogy egyszerre legyen valami új de közben a rajongók szívébe is markoljon rendesen..

  21. Évek óta várok már erre a hírre, hogy nyúljanak újra hozzá az alienhez, persze a 2.rész után, és hagyják a picsába a 3. 4 részt. Rengeteg lehetőség van/volt még benne…

  22. Boss: az még nem biztos, hogy a 3-4-et nem fogják figyelembe venni. Még egyáltalán nem tudni semmit, hogy milyen formában fog a film kinézni, csak annyi biztos, hogy időben az Alien 4 után játszódik.

  23. ezért nincs semmi a posztban a történetről, se Weaverről, bár vele beszélt sokat a Chappie forgatásán, de ki tudja ez mit jelent.

  24. human: Weaverrel volt egy nagyinterjú valamelyik Empire-ben az elmúlt hónapokban, és ott azt emlegette, hogy ő szívesen belevágna egy újabb Alien-be. Igazából csak a megfelelő rendezőre, forgatókönyvre, na meg a felkérésre vár…

  25. anthony711:
    Már akinek beírta magát vele. Szerintem például a District 9 egy nagyon rossz film és a Chappie trailere alapján ugyanolyan rossz lesz az is.

  26. Hát csak a sztori legyen Alienes és ne valami Afrikai / Gonosz fehér ember stílusú téma legyen megint.

    Imádom a design-t amiket alkot de erről a témáról nem tud leszakadni sehogy se már 3. film óta.

  27. Nagyon jó hír. Nem a rendező személye miatt, hanem hogy ÚJ ALIEN FILM JÖN. Olvastam az összes könyvet, rengeteg potenciál van még a témában. Lehet Aliens folytatás vagy Alien 5 vagy könyv adaptáció, nekem mindegy. Csak csinálják. A fos prométeusz téma után úgyis szépíteni kell az univerzumon.

  28. Nicsi: a filmtörténelem nem szubjektív jellegű, hanem egyetemes. Blomkamp beleírta magát, ha tetszett Neked a District 9, ha nem…

    Dante223: nyilvánvalóan nem afrikai témájú lesz az Alien…

  29. #Évezredhíre.
    Bár én várom a Prometheus folytatását is: a több Alien, jobb Alien :D
    (Hamár valószínűleg a kurvajó Isolation-nek nem lesz folytatása, mert anyagilag bukta lett)

  30. Play: ezt a faktort eddig nem vettem számításba… :D

    Csigusz: eddig nem hallottam róla, hogy az Isolation bukta volt. Remélem, hogy a folytatást azért elkészítik, mert ugye nyitott a vége, na meg kb. a legjobb Alien-es dolog volt, ami kijött az elmúlt harminc évben…

  31. Tovább gyaláznak egy már szanaszét erőszakolt valamit, amiből csak egyetlen (az első) film, és pár festmény volt jó valamikor. Én szerettem a District 9-t, de másodszor már nem tudtam megnézni. Az Elysiumra már alig emlékszem – mindkét film csak annyira volt jó, hogy nem volt annyira szar, mint az átlag. Szerintem az Alienből semmi jót nem lehet kihozni, mert bármi újdonság csak tovább ront rajta, hiszen alapvetően épp az volt a lényege, hogy nem tudtunk “róla” semmit. Miért nézett ki úgy az alien, mint a csövek a Nostromón? Ki volt az a bazinagy csontváz az idegen űrhajón? Még hogy alienkirálynő, kommandósok meg engineerek, ugyanmár.

  32. A rendező lerakott egyetlenegy filmet, ami tetszett a többségnek, ennyi. Azt ezért most úgy megy a nyáladzás, mintha 1000 jó filmet csinált volna. Ne igyunk előre a medve bőrére, én teljesen érzelemtelenül állok hozzá a dologhoz, 3. 4. részt is “nagy” rendezők (nagyobbak, mint ez a fickó) csinálták…és mi lett a vége…kisírta magának a rendezői széket, abban már ne gyerekként viselkedjen. Személy szerint jobban örülnék egy első részi hangulathoz, mint a 2-hoz. A 2. számomra csak egy akciófilm kategória.

  33. Érdekes, hogy mindenki a rendező miatt aggódik és nem a Fox miatt. Nem lepődnék meg, ha Blomkamp kapna egy emailt Finchertől, hogy “vigyázz velük, nézd meg én hogy jártam”. Én speciál LEGKEVÉSBÉ a rendező miatt aggódok, hanem azért, hogy a Fox megint beleszól mint az AVP-k esetében.

  34. @anthony711: szerintem is fantasztikus volt, viszont sajnos még a húgy Colonial Marines-ból is több ment el annak idején, valahol 1,2 M körül alakultak az eladások, és a Sega-nak ez sajnos anyagi buktaként van elkönyvelve. már el is kezdték leépíteni a konzolos részleget, helyette gagyi mobiljáték ma a menő… -.-

  35. Offtopic, de az Isolation nagyon komoly kritikai elismeréseket kapott, és anyagilag sem volt bukta. “As of 21 January 2015, the game has sold one million copies.” – wikipedia

    Amúgy pedig én is azért drukkolok, hogy Aliens után menjen a sztori öreg Ripleyvel, öreg Hicksszel!!! :) Az Alien 3 önmagában egy jó film volt, de a sztorit nagyon rossz irányba vitte el. Klassz lenne onnan folytatni, ahol az Aliens véget ért. És Blomkamp víziói erről szólnak.. Én drukkolok!!!

  36. a sztorin múlik majd minden. a szereplők adottak, az alap adott, a rendező jó, a világ elég behatárolt, szóval nem nagyon lehet elkanyarodni rossz irányba – ha tényleg maradnak az 1-2 vonalon… ha nem erőltetnek bele mindenféle modern vackot, meg PC marhaságot, meg isten tudja mit, akkor jó lehet.

  37. 1 millió az kevesebb, mint a colonial marines, ez a baj. sokan imádták, persze az androidokat nem annyira, de ez nem függ össze azzal, hogy bukta vagy nem

  38. zo: Hol voltak Neked Cameron és Fincher nagy rendezők a Filmek idején? Cameron épp akkor futott be a Terminatorral (egy jó filmet mutatott a közönségnek, pont, ahogy Blomkampot leírtad), Finchernek konkrétan az első filmje volt, Scott nem volt még a karrierje csúcsán, a Blade Runner még odébb volt, Jeunet meg egy francia művészfilmes… Most akkor mennyivel különbözik Blomkamp???

  39. Éppen erről beszélek, hogy ez a rendező is nem rég kezdte, csinált egy nekem közepes filmet és egekbe van mégis emelve, arra céloztam, hogy én személy szerint semmit se fogok elvárni, mert a végén nagyot is koppanhat.
    Nem kötöttem időre, hogy ezek a rendezők mikor lettek nagy rendezők, szóval most jól kimagyaráztam magam belőle :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.