Podcast: Nyilvános vetítés 404: Fruit Salad

Lássuk, hogy mi jön a héten és mi volt a múlt héten. Na meg régebben, ahogy a kép is tanúsítja.

Premierek: Amerikai mesterlövész, Kéjlak (The Loft), A fekete ruhás nő 2., Vadon (Wild), Liza, a rókatündér

Témák: Spider Man a Marvelnál, Amikor bukik egy nagy sci-fi az rossz nekünk. Wachowskiéknak vége a 3 nagy bukta után? (200 milliót leglaább buktak a Warnernek eddig, persze a Mátrixszal előtte…), Régen jól csengő nevek új filmjei, ide tehetném Michael Mannt is, aki épp a földbe állt a Blackhattel, de a héten érkezett új Judd Apatow filmhez előzetes, és Cameron Crowe sem maradt le. El lehet veszteni tényleg a kapcsolatot a világgal?, Hitman 47. Ránézésre nem ez emeli szintre a játékadaptációkat., Neill Bloomkamp szerint rajta áll az általa tervezett Alien folytatás.

Megtekintve: Captive, The Guest, Birdman, Son of a Gun

Letöltés, RSS, iTunes emitt.

8 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 404: Fruit Salad” bejegyzéshez

 1. A reggeli mellé a Neill Blomkamp vs. Alien hír, a vacsora mellé meg a legfrisebb Podcast… Ilyen egy tökéletes nap. Köszi srácok :-)

 2. A vissza a jövőbe 3-ban ennél sokkal zavaróbb számomra, hogy ha akkora zseni a doki, hogy korabli eszközökkel meg tud építeni egy fél pajtányi jégkockagyártó gépet (és nem mellesleg feltalálta az időgépet), hogyhogy nem tud kőolajból benzint finomítani?

 3. A doki tudna üzemanyagot gyártani az tuti, de idő nincs rá, csak pár napjuk van mert a Veszettkutya lelövi. Addig meg le akarnak lépni.

 4. Nekem a Birdman nagyon tetszett ha nem nyer a Whiplash akkor utána csak a Birdman-t tudnám elfogadni Oscar nyertesnek.

 5. A Vissza jövőbe 3-ba Gábornak Ákos által közzétettek miatt sincs igaza, meg ha már kákán is csomót szeretnénk keresni, lehetőleg ne olyan filmbe közzünk bele, ami azért a témája miatt óhatatlanul is benne rejti az extra ilyen lehetőségeket. Inkább örüljünk, hogy szinte már csak ez az egyetlen trilógia, amit nem gyalázott meg a filmgyártás valami folytatás/előzmény/azonos világ, stb. szörnyszülött utóddal. Ez a három film így egységes és szuper. (Igaz, a legjobb talán az első rész, de a harmadikban sem látok semmi hibát. Szerintem 10/10 mindegyik rész.)

  A podcasthoz:

  Jó adás volt, jó formában voltak a srácok is, és a feldobott témák is jól voltak kifejtve. Egyetlen kérés, kérdés, felvetés: Ha elmarad egy héten a Nyilv.vet, akkor azt jó lenne kiírni, vagy ha nem, akkor meg, hogy melyik napon érkezik, mert kedd utnán már szinte biztos voltam benne, hogy a héten kimarad.

 6. nem lehet mindent James Bondosítani, ez tény, de pont ott tartunk időben, hogy a Hollywood által 80-as 90-es években megkezdett -mára klasszikus – franchise-ok főszereplői pont megöregedtek annyira, hogy velük már ne lehessen életképes folytatásokat gyártani, de mégis minden áron folytatni akarják őket

  én nem várom ezt, de a mai trendeket elnézve törvényszerű a dolog és nagyon úgy néz ki, hogy a legnagyobb gyerekkori kedvencek közül mindenki szép lassan James Bond lesz, onnét kezdve meg a stúdióknál sem fog senkit érdekelni, hogy mennyire kerek egész pl egy Vissza a jövőbe sorozat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.