A Paramount Pictures korai döntése: Mission Impossible 5

Elvielg karácsonykor érkezett volna a film, de ahogy azt már írtam, előrehozták júliusra, potom 5 hónappal korábbra. Mindezt úgy, hogy még forgott a film, sőt…

Most az a fejlemény, hogy a forgatást le kellett állítani, 1 hetes szünetet tartanak, amíg kitalálnak egy jobb befejezést. Mindezt úgy, hogy 5 hónap múlva már az összes utómunkának kész kell lennie. Mindezt így nyilatkozták le:

Chris [a rendező], Tom [Cruise] and a third person wanted to take a minute to get from what they thought was a good place to a more perfect place.

Persze utána felhozták a World War Z-t, aminek hasonló megpróbáltatásai voltak, aztán mégis jó lett. Izé, közepes lett, de elég sok pénzt hozott.

17 hozzászólás a “A Paramount Pictures korai döntése: Mission Impossible 5” bejegyzéshez

  1. szerintem még így is ez lesz az egyetlen jó akciófilm nyáron, legalábbis remélem, hogy nem barmolják szét

  2. zsoltiabéka – Neked legyen igazad de ezek az előjelek (előrehozott bemutató, leállított forgatás, új befejezés) elég érdekesen festenek…

  3. Megjegyzem Tarantino egyszer 3 napra állította le a forgatást a Django-nál, mert nem érezte elég erősnek a befejezést, majd végig a lakókocsijában volt, kijött egy teljesen új befejezéssel, folytatták is, és meg is lett az eredménye.

  4. ctrl alt del – nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem az MI4 nagyon tetszett, azzal, hogy kap egy új béna csapatot, akiken lehet röhögni, a zseniális akciójelenetek pl a burj el arab oldalában vagy a homokvihar ( ok az autóparkolós liftezés el volt túlozva ), meg a van egy atombombám klisé is unalmas volt, de nekem sokkal jobban tetszett., mint a 2 vagy a 3. rész, ezért nagyon várom.. Tom Cruise egyszerűen vagány és igényes akciófilmeket gyárt a mai napig, hiába unják őt sokan

  5. 3,4: +1 Tudja Cruise mit csinál.Raadasul a gravityt is arrebbtoltak egy egesz évvel,szval van a wwznel jobb példa is.

  6. qpak: Nem mindegy, hogy előre, vagy hátra tolnak egy filmet (főleg egy olyannál, mint a Gravity, amiben azt az egy évet a CGI-re fordíthatták), illetve illene akkor elkezdeni egy forgatást, amikor van már hozzá forgatókönyv.

  7. Nekem csak az első rész tetszett, második, kritikán aluli, 3 elment egynek, de unalmas, 4 jelentéktelen volt annyira, hogy semmire nem emlékszek belőle, az egy felhőkarcolós jelenetre csak, szóval rohadtul nem várom ezt.

  8. valóban érdekes, hogy akkor miért nem előbbre tolták, március elején és április közepén simán beférne a bemutatókat elnézve. így kicsit negatív hype-ot is generálnak, a marketinget sem lehet kifuttatni, és ha minőségben is gond lesz vele emiatt, akkor az egész franchise-ra negatív hatása lehet – szépen kidolgozva viszont stabil név maradna, és a jó szájhagyomány miatt a nettó bevétel is megugrana.

    veszélyes játék, nem igazán értem miért kockáztatnak ekkorát, és nagyon sajnálnám, ha rosszul sülne el. hiába ez is már sokadik rész, az utóbbi szerintem nagyon szórakoztató lett, és amíg egy-egy ilyet letennének 2-3 évente a sorozatból az asztalra egy rossz szavunk sem lehetne. júli vége azért még messze van, talán nem lesz gond.

    (na igen, a Django végén is érdemes volt ülni, akkor marhaságért kár volt újraforgatni)

  9. Nyári blockbusternek jobb lesz ez a film, szerintem. Akkor jobban csúszik, akármi is a vége. Év végén már azért figyelnek az emberek a mozikban.

  10. Akos: Mi az hogy “ezt a szart”??? Honnan veszed hogy szar lesz? Ja, mert hogy szerinted az előzők is szarok voltak. Akkor mi a francért trollkodsz itt, amikor nem is tetszik a széria?

  11. Én csak a 3.-at meg a 4.-et láttam és mindkettő nagyon tetszett. Kicsit valóban baljós ez az egész szarakodás a film körül de remélhetőleg Tom Crusie tudja, hogy mit csinál.

  12. zsoltiabéka – Nem volt semmi bajom a szériával (talán az első részt kivéve) és összességében azt mondanám hogy részről részre csak erősödött a MI Brand. A nagy kedvenc (mert talán azt láttam a legtöbbet) mindig is a II. marad. Azt akárhányszor látom mindig ott ragadok előtte :-) Mindettől függetlenül várom az ötödik részt csak érdekesek ezek az előhírek…

    Producer – Christopher McQuarrie és Tarantino nekem azért nem ugyanaz a szint…

  13. “Christopher McQuarrie és Tarantino nekem azért nem ugyanaz a szint…”
    Ööö, épp ezt szerettem volna hozzáfűzni én is.

  14. Erre reflektálva…

    „Megjegyzem Tarantino egyszer 3 napra állította le a forgatást a Django-nál, mert nem érezte elég erősnek a befejezést, majd végig a lakókocsijában volt, kijött egy teljesen új befejezéssel, folytatták is, és meg is lett az eredménye.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.