18 hozzászólás a “Spielberg érdeklődik az Indiana Jones film iránt” bejegyzéshez

 1. Ezerszer jobb választás lenne, mint a Shia-féle Indie gyereke marhaság. Ezt a színészt el tudnám képzelni Indie-ként.

 2. A lonak a faszaert kell mindig mindent rebootolgatni… legyen meg ket resz Fordal aztan zarjak le az egeszet. Ugy is eltudnam kepzelni, mint mondjuk az utolso Pottert, felvenni a ket reszt egybe es egy ev kulonbseggel mozibavinni. Indiana Jones=Ford. Kesz, pont.

 3. mi volt a gond shia-val? mivel jobb ez az arc ? mert most ő divatosabb? ezek szerint 2 évente valami új színész lesz Indy mert épp más a menő?

 4. Mondjuk annyiba jobb arc, hogy férfiasabb a megjelenése, ezért jobban illik hozzá az ilyen szerep mint egy örök tinédzserhez….Nem mintha a mai korosztálynak lenne filmsztárja…3-4 év a szavatosságuk…

 5. “assuming a script comes in to his satisfaction” –> tehát, hogy vannak-e benne űrlények.

  Amúgy én szívesen megnéznék egy Pratt Indyt, jó arc és jó színész.

 6. oké, fáradt vagyok most egy dühös ranthez, csak egy kérdés. vagy több. szóval, hogy miért? de komolyan. jó, rebootoljanak ezt-azt, miért ne, kit érdekel. aki akarja, megnézi, nem téma. de ilyen ikonikus alakokat miért kell már baszogatni, mint Indy? miért nem lehet békén hagyni a francba és valami újat kipróbálni? lesz majd új BTTF is, új Marty McFly-jal? új SW új Skywalkerrel? új Aranypolgár? új Casablanca? nem kellene azért valahol meghúzni egy határt?

  vannak filmek, amiknek nem árt, ha leporolják és modernebb köntösben újra leforgatják. de az Indiana Jones sztori? mondom, mi kell hozzá: nácik, 20. század eleje-közepe, felfedezetlen romok, hidroplánok, coltok, lovak, gőzmozdonyok, őserdő, sivatag, távoli tájak. vagy ezek tetszőleges elegye. ezt nem lehet modernebben, nem lehet másképp. akkor minek újra, ugyanazt leforgatni egy másik főszereplővel? mert ha nem ugyanazt forgatják, akkor viszont az a bibi, hogy az Indiana Jones név csak hamis cégér lesz, a film hangulatában sem passzolhat az eredetihez.

  szóval nem értem én ezt. és ne mondjátok, hogy csak a pénz. komolyan, Spielbergnek vajon mi szüksége lehetne még pénzre? a stúdió egy dolog, ha a fontos emberek nemet mondanak, akkor tökmindegy, mit akar a stúdió.

 7. zsoltiabéka azért jobb,mint Shia mert őt hatalmas divat lett utálni(rohadtul nem értem miért,sztem kib@szott jó színész).

 8. A Haragban kifejezetten jó volt, de egy mint Indy fia…szörnyű volt, nem tudott volna Harrison helyébe lépni.

 9. Szerintem kár erre bármiféle címkét ráerőltetni, mint reboot pl. Egyszerűen Indy egy olyan karakter, akihez sokféle történetet lehet kitalálni és ha Ford kiöregedett belőle, akkor miért ne vehetné át más? (az előzőek is ugyanúgy megmaradnának, nem kell azokat újraforgatni)
  És igen, vissza kellene helyezni a kb 1930-45-ig tartó időkbe és nácikkal küzdeni. Az az igazi terep neki és mivel Hitlernek tényleg mániája volt az okkultizmus, így hitelesség is van benne. A 4. többek között ezért is volt hülyeség, mert Sztálint ez nem érdekelte, nem tudom minek kellett a ruszkikat belekeverni.
  Engem az a fotosoppolt kép győzőtt meg, hogy Pratt jó választás lenne.

 10. ammok: Veled ellentétben én nem tudhatom, hogy a többi kommentáló utálja-e Shiát, “divatból” én azonban nem. Viszont kettőjük közül sokkal jobban eltudom Christ képzelni Indyként….jobb választás ez eggyértelmű. A 4.részben amúgy is bizonyította már milyen lenne…inkább ne!

 11. Cooper, az okkultizmust Sztálin valóban nem hajszolta. Későbbi orosz vezetők azonban nem keveset költöttek bizonyos távolbalátó programokra, főleg az első hideghábórú évei alatt. Nem titok már, olvass utána.

 12. Zombiebie: Igaz, de kizárólag tudományos /materialista, pl. fizika, pszichológia stb./, és sosem misztikus-okkult alapon! Ez óriási különbség!
  Ezért van igaza ebben Coopernek, és ezért volt hatalmas marhaság belekeverni a szovjeteket a 4. részbe.

  Malachi : Amit írsz, az alapján már James Bond sem lenne…hisz mi másból áll: kémek, akciók, dögös nők, világmegmentés. És mégis, 50 év után is meg tud újulni.

  Ugyanez a helyzet Indy-vel szerintem. Egy új szereplő új színt /tiszta lapot/ vihet a történetbe és a karakterbe.
  Lehetne akár kicsit korábban, 20-as évek évek-30-as évek eleje, a lehetőségek számosak.
  Persze, imádjuk Fordot, de Connery-t is imádták…

  Nekem teszik az ötlet. csak legyen jó a megvalósítás. Az Indy 4-et mg felejtsük el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.