Szomorú pillanat

Valaki lekapta, ahogy Michael Keaton visszateszi az Oscar-beszédét a zakójába.

human
írta
2015. 02. 24. 14:36
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Szomorú pillanat” bejegyzéshez

 1. Miért is? Azért mert szerintem se a film se a színész nem érdemelt oscart,sajnos ebből csak a második valósult meg. Nem kellet volna ennyire bekészíteni azt a szöveget. Így járt.

 2. remélem ettől függetlenül meglöki a karrierjét, és mostantól jó szerepei lesznek, de akár nem sokára, ha McCarthy következő filmje a Cobbler után ismét jó lesz. (a Skull Island azért nem semmi marketing buzzt kaphatott volna, J.K Simmons, Keaton, két friss oscar díjas :) )

 3. Szegény, pedig megérdemelte volna. A Hawking gyerekről meg kiderült a köszönő beszéde közben, hogy csak magát hozta a filmben…

 4. Gumiember:
  Igen, az “így járt” részét pont értettem, a másik része nem tűnt adekvátnak. De így már világos, mea culpa.

 5. Rourke se kapott normális szerepet a Wrestler után, Van-Damme se a JCVD után. Ezek a comebackek egy max két filmig tartanak.

 6. 16. És ez szerintem nem azért van, mert tehetségtlenek lennének. Egyszerűen mindenki rácsodálkozik, hogy “Jé, ez mekkora alakítás volt. Aztán lehet adni kéne nekik valami szerepet.” Na itt akad el a dolog, mert akik igazán az élvonalban tarthatnák, azok elfelejtik az adott film után megint őket. Így maradnak a mellék meg másodszerepek rosszabbnál rosszabb filmekben megint.

 7. jaja, annyira utálod a siteot, hogy 3 órával a poszt kikerülése után meglátogattad, szóval idejársz te kis hamis.

 8. Ez tutira poén volt. Azért Keaton nem annyira öntelt, hogy már a szöveggel a kezében várja a győztes kihirdetését.

 9. DVM:
  “Rourke se kapott normális szerepet a Wrestler után, Van-Damme se a JCVD után. Ezek a comebackek egy max két filmig tartanak.”

  Ó igen, JCVD mindig is Oscar-gyanús színész volt, csak szegényt elkerülték a komolyabb szerepek :D

 10. Én csak azt mondom, ezek az “öreg, régen se éppen felkapott, leharcolt színészek visszatérnek egy drámára” dolog egy filmig tart. De ha most google nélkül felsorolsz nekem mondjuk 5-5 Rourke és Keaton drámát, amiben felejthetetlent alakítottak, mea culpa.

 11. 16. Mickey Rouke comeback-je a Sin City volt. Azután játszhatott újra olyan filmekben, mint a Wrestler, Iron Man 2, Expendables. Ha innen nézzük, akkor bekerült újra a moziba, ami gondolom jó sok pénzzel is járt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.