Kombo breaker: Terminator, Huntsman, Dragon Tattoo

Külön posztot egyik sem ér, de talán így egyben lecsúszik.

Rooney Mara kijelentette, hogy semmiféle The Girl Who Played with Fire remake nem fog készülni vele. Ugye Fincher filmjében ő volt a tetovált lány, szóval ha azt folytatták volna Amerikában, akkor vele csinálták volna. Bár a Sony elvileg már megíratta a forgatókönyvet, ami jobban eltért a könyvtől, mint az első rész.

Chris Hemsworth Hollywood összes jó csajával fogja tolni a The Huntsman filmben, ami a Snow White and the Huntsman folytatása lesz: Charlize Theron, Emily Blunt már le volt fikszálva, de most kiderült, hogy Jessica Chastain (fenti kép) is feltűnik majd a filmben. És Stewart ebben nem szerepel ugye.

Arnold Schwarzeneggert megkérdezték arról, hogy a 2017 és 2018ban érkező Terminator: Genisys folytatásokban szerepelni fog-e, és azt mondta, hogy a másodikban még igen. Jövőre forgatják, de azért először a Genisysnek jól kell hozni szerintem.

9 hozzászólás a “Kombo breaker: Terminator, Huntsman, Dragon Tattoo” bejegyzéshez

  1. Szóval Hófehérke folytatás helyett spinoff-ot csinálnak csak azert mert Stewart hagyta, hogy Sanders meghúzza?

  2. Nem tudom ez miért lenne spoiler, hisz Swarci minden Terminator filmben játszott, csak nem ugyan azt a terminátort, hanem csak ugyan azt a típust. SPOILER Sőt mindegyik filmben meg is halt :D

  3. A Most Violent Year poszteréből is valószínűleg eladtak párat miatta :) meg az Oscaron is brutálisan nézett ki, sebész pácsi lehet megpimpelte kicsit (de ez még gondolom photoshop), hogy A listás legyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.