Forog a Creed

A Rocky folytatása, Stallone készíti fel Apollo Creed unokáját fiát benne, és a képek mellé befutott a hivatalos tartalom is. Itt van minden jó.

Adonis Johnson (Jordan) never knew his famous father, world heavyweight champion Apollo Creed, who died before he was born. Still, there’s no denying that boxing is in his blood, so Adonis heads to Philadelphia, the site of Apollo Creed’s legendary match with a tough upstart named Rocky Balboa.

Once in the City of Brotherly Love, Adonis tracks Rocky (Stallone) down and asks him to be his trainer. Despite his insistence that he is out of the fight game for good, Rocky sees in Adonis the strength and determination he had known in Apollo—the fierce rival who became his closest friend. Agreeing to take him on, Rocky trains the young fighter, even as the former champ is battling an opponent more deadly than any he faced in the ring.

With Rocky in his corner, it isn’t long before Adonis gets his own shot at the title…but can he develop not only the drive but also the heart of a true fighter, in time to get into the ring?

human
írta
2015. 02. 26. 10:35
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Forog a Creed” bejegyzéshez

  1. két dolog hiányzik a mai filmekből : a lélek és a szenvedély, ezek nélkül nehéz lesz Rocky filmet csinálni, hiányzik a küzdőszellem, de nagyon

  2. Imádom, mikor egyesek már pár werk képből le tudják szűrni, hogy egy film szar lesz…. -.-

  3. Kszabi egyetértek veled,ezeket a féle dolgokat én is szeretem… egyből ítélkezni kell minden felett mintha kötelező lenne -.- azt csak pár képet látott az ember

  4. Egyik kedvenc filmem a Rockey Balboa de szerintem ott le kellett volna zárni ezt a történetet.

  5. A Balboa jó lett Most az lenne kínos ha ő szállna megint ringbe, így hogy felkészít, edző lesz, aki a sarokból irányít, így működhet szerintem.

  6. A Bombajó Bokszolónak is valami hasonló volt a sztorija. Bár ott a végén Bud Spencer beszáll a ringbe és hülyére veri az ellenfelet. Remélem itt is így lesz. :)

  7. Én azért kívárom a végét, mert ebből még egy szerethető filmet is kilehet hozni az öreg rocky-val…

    …de azt azért hozzá kell tennem, hogy a képeket elnézve talán az új Rambot hanyagolnia kellene… vagy ott is mint egy mester legyen ki kiképzi az újonc “rambot”… da az meg kit érdekelne :)

  8. Azért tegyük hozzá,hogy nem Stallone rendezi és nem is ő írta a forgatókönyvet(hála),hanem az a bizonyos Ryan Coogler,aki a nem kicsit erős Fruitvale Station-t hozta el nekünk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.