Megbízható kezekben a Tomb Raider-reboot

JK, ezt el fogják baszarintani, egyetlen jó dolog hámozható ki belőle: a kalandfilmek feltámadnak lassan. Az Indy pletykák erre most ez, meg ugye ott az Uncharted film is elvileg.

Na térjünk a lényegre: a Warner Bros. és az MGM összefogásában készül, a rosszhír, hogy az eddig szóba hozott írókat, a Children of Men és Iron Man összehozóit kirúgták, és helyettük Evan Daugherty (Teenage Mutant Ninja Turtles, Divergent, Snow White and the Huntsman) fogja írni a játékon alapuló film forgatókönyvét.

A játékban Lara Croft amolyan női Indiana Jones, főleg az utóbbi években megjelentekben, mert a régiekben csak puzzle-öket oldott meg miközben nyögött a shift+up-ot megnyomva. Jó rég volt amikor a második részt toltam és az egyik legjobb volt akkoriban. A lényeg, hogy vannak benne műkincsek, a Jolie-val készült filmek nem igazán voltak hűek a játékhoz, és Lara első kalandja várható. Már ha az író nem b*sz el mindent.

human
írta
2015. 02. 26. 03:56
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Megbízható kezekben a Tomb Raider-reboot” bejegyzéshez

 1. De jó, hogy nem vagyok Tomb Raider fan!

  Azért az mennyire gáz már, hogy az ilyen játék adaptációs híreknél általában az a legelső dolog, hogy megkönnyebbülsz. “Szerencsére nem vagyok rajongó.” Ennyire el van cseszve az egész zsáner! A Warcraft filmre is eltapsoltak ki tudja hányszáz millát, és már túl vannak egy 2 éves utómunka nagyjából felén, erre a Blizzard még csak nemrég eszmélt rá, lásd. Duncan Jones eléggé röhejes üzenetét, hogy igazából fingjuk sincsen arról, hogy hogyan adják majd el a filmet az átlag popcorn zabálóknak, vagyis nagy eséllyel az is bukta lesz, és nem kap második esélyt a zsáner.

 2. az a túliskolázott idióta, amelyik a Killing Seasont is összehozta… most már tényleg tanulmányt kéne írni arról, hogy a komolyabb(nak szánt) franchise-okat miért amatőr írók és elsőfilmes rendezők kezébe adják.

 3. reboot, yay! (not)

  Várom már a kommentfolyamot amikor bejelentik ki lesz az új Jolie, akarom mondani Laracroft, ahhaha

 4. Két esélyes a dolog, vagy jobb lessz vagy nem…bár alulmúlni a Jolie féle verziókat már művészet lenne. Épp hogy nézhetetlen kategóriáju filmek azok is…

 5. Esetleg felkérhetnék főszereplőnek Camilla Luddingtont, akiről az új játékban Larát mintázták, illetve a hangját is ő kölcsönzi…
  Ez persze túl egyszerű és szép lenne, hogy megvalósítsák…

 6. Rheda: Én úgy tudom, hogy a karaktert nem Camilla Luddington után mintázták, ő csak a mocap-et és a hangját adta.

 7. “Lara első kalandja várható. Már ha az író nem b*sz el mindent.”
  A legutóbbi játék tudtommal erről szólt. (És nem is volt rossz.) Csak nem baszarintják már el. Már ha azt dolgozzák föl.

 8. Ha Lara első kalandjáról fog szólni akkor kb. a pár éve megjelent játékon fog alapulni gondolom. Az elég jól sikerült, főként az Unchartedből merített.

 9. Nekem tetszettek a filmek Jolievel. Ez az iro csaj viszont eleg gagyinak hangzik. Amiket eddig kiadott a kezeböl az nem sok jot sugall.

 10. Happy Zoidberg

  Egy kegyetlen gyenge Sam Raimit elkuldott elotte a Blizzard a francba, es utana jott Duncan aki szerintem nagyon jo lesz. Regota keszul de lasd az Avatar sikerenel is… Nem ez a lenyeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.