A Blade Runner 2 rendezője

Két fontos hír a Blade Runner folytatása kapcsán. Az egyik, hogy Harrison Ford hivatalosan is visszatér Deckardként. A másik, hogy a rendező székbe Denis Villeneuve-t (Prisoners) szeretnék megnyerni.

Sajnos (?) még nagyon messze van, mert jövő nyáron forgatnák.

22 hozzászólás a “A Blade Runner 2 rendezője” bejegyzéshez

  1. Jó a rendezőválasztás, remélhetőleg Villeneuve hozza magával Deakinst is és bumm, így kell jó folytatást csinálni? Na majd meglátjuk.

  2. Miért kell ennek folytatást csinálni? Akkor már miért nem Ridley Scott rendezi? Miért nem csinálnak inkább eredeti ötletekből filmeket, anélkül hogy megrontanák gagyi folytatásokkal a klasszikusokat?

  3. Előre ne szóljuk le, nem feltétlen folytatás, nem feltétlen lesz Deckard főszereplő, a világ viszont remek és egy új film ami elmélyíti azt azzal szerintem semmi gond nincs. Ridley Scott elmúlt filmjeit figyelembe véve pedig örülhetünk, hogy nem ő kapta.
    Ha nem láttad nézd meg a Prisonerst és Enemyt, én nem kételkedek, hogy ebből a párosításból születhet valami nagyon jó.

  4. johannes:aha.
    Szerintem is jó választás, ha az eddigi filmjei nem is kiválók, a hangulatuk nagyon nyomasztó.

  5. Ha így megy tovább még Remény Rabjainak is folytatást talál ki valami “kreatív” ember…

  6. Jó a rendező, az Enemy olyan súlyt tett rám mikor néztem… A Prisoners is első osztályú. És igen, Deakinst hozhatná magával.

  7. ha tetszik, ha nem, folytatni fogják, akkor legalább annak lehet örülni, hogy jó rendezőt kap és nem valami zöldfülűt. ha meg esetleg tényleg jönne vele Deakins, akkor a kivitelezéssel nagy gond nem lenne.

  8. kíváncsi leszek, hogy meg tudják-e egyáltalán közelíteni az első film monumentalitását, látványban, filozófiában, hát nem lesz egyszerű az biztos.. megnéztem 2-3 éve újra és egyszerűen annyira komoly utcajelenetek vannak benne, azok a díszletek, ruhák, a japcsik pl a neon esernyőikkel, nagyon komolyan néz ki az egész… vagy a nyitójelenet a metropolisszal és a lángnyelvekkel az égen, a hatalmas céges piramisok amik a város fölé magasodnak, brutál az egész , az a látvány simán megért volna egy oscar díjat

  9. ráadásul lehet hülye ötlet pont ez folytatni, de talán lendít a scifi filmeken is, hogy minél több születhessen

  10. “Ridley Scott”

    a prometeust elnézve inkább soha többet ne csináljon filmet, csináljon inkább zenés klipeket, azoknál nem számít az értelem csak a látvány

  11. Miért fikázzátok a Scottot? Élvezetes a rendezése a promiban, nem volt kiszámítható és az értelem pedig lindelofon bukott sztem.

  12. qpak: bocs, le kell csapnom, bár tényleg unalmas ez a prometheus vita de hadd mondjak példákat miért nem tetszett

    fuuuuuss gurul utánad az űrhajó :)))) ugorj jobbraaaa huh ezt elkerülted :))) ez már egy külön vicc

    de igaziból az zavart hogy totál lemásoltak egy csomó jelenetet a régi filmekből, pl kettészakadó android, huh ezt láttuk már valahol ugye ?
    ezentúl minden alien filmben lesz egy android akiről nem is tudják hogy az aztán gonosz lesz vagy mittomén és folyik a fejéből a fehér trutyi?

    a tojások megtalálása, hát igen az is volt párszor, a logikátlanul viselkedő szereplők, az elefántemberek leegyszerűsítése tapló humanoidokká, eddig ők békés felfedezőkként voltak jelen az alien univerzumban

    a műtét az pont tetszett, bár az meg sokak szerint irreális, de hát olyan modern műtőeszközökkel ki tudja, milyen érzéstelenítőt használ a gép

    és az egész sztori őrültsége, ez a mi miből lett, olyan erőltetett volt, na mindegy

    az alien univerzumot én kőkemény, depresszív élethalálharcnak képzelem, súlyos űrhajókkal és morcos tengerészgyalogosokkal, prometheusban nem volt elég tesztoszteron, valami ilyesmi, ezért nem tetszett ….

  13. zsoltiabéka:Csak azért kérdeztem mert imdbn korrekt 7.4 és engem is nagyon elkapott a hangulata, úgy látszik sok embernek nem vette be a gyomra nekem bejött hogy újítottak és nem tengerészgyalogos/predatoros crossovert erőltették. Megértem,hogy sok embernek nem tetszett tényleg nem voltak dolgok kifejtve, és ha ezeken fennakad az ember akkor dühös.De még mindig nem Scotton múlt sztem:)
    off vége

  14. A hír érdekes. Én se értem, hogy minek leforgatni a folytatást.
    Enemyt még pótoljuk, fogságban nem volt akkora gyomros.

  15. Én örülök a hírnek. Kora ellenére, engem pont a látványvilág fogott meg, az jól nézett ki(ahogy írta valaki). De ezt leszámítva akkora katyvasz volt az egész, hogy nem értem miért szeretik ilyen sokan.
    Annyira kínos, béna jelenetek vannak benne, hogy csak fogtam a fejem.
    Szerintem maximum közepes, talán most gatyába rázzák.
    Ha megmarad benne a fő ötlet a replikánsokkal, akkor rosszabb biztos nem lesz mint az eredeti.

  16. Bander : nem katyvasz, csak ez egy lassú, filozofikus film, tudni kell mire számíts mikor leülsz megnézni, olyan mint az Űrodüsszeia pl., nem egy lövöldözős, akció scifi, inkább egy magyar művészfilmre hasonlít, ha elkapod a hangulatát akkor iszonyat komoly

  17. Mondjuk az is érdekes, hogy a Szárnyas fejvadásznak hány verziója van, s a végkicsengésük sem ugyanaz.

  18. A Blade Runner egy nagyon szomorú film. Szomorú maga a történet, és még szomorúbb, mivé vált az a rendező, aki mindezt összehozta. Remélem, a sztori a folytatással együtt is inkább szomorú marad, és nem lesz nevetséges.

  19. Villeneuve remek választás, ő tudni fogja mi kell az eredeti rajongóinak, Scott inkább átmenne akciózásba.

  20. Nagy király lenne, ha ezesetben tehetséges, profi rendező kapna egy folytatást. Mivel minden második film remake, reboot vagy sequel, jó lenne látni egy olyat, amiből nem bűzlik az anyagi motiváció, hanem mutatna valami hozzáadott értéket, vagy (ha mást nem) alázatot. Villeneuve-ben reménykedem, ő a legjobbak között van most szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.