Neill Blomkamp és Sigourney Weaver továbbra is interjúkat ad

Mivel a Chappie mostanában kerül a mozikba, így muszáj interjúkat adniuk annak a filmnek a kapcsán, de persze mindenhol rákérdeznek az Alien-folytatásra is. Itt is olyasmiket mondanak, mint a tegnapiban, bár ezúttal Neill utal rá, hogy nem törli ki a harmadik és 4. részt, de az első kettőhöz akar jobban kapcsolódni.

I’m not trying to undo ‘Alien 3′ or ‘Alien Resurrection,′ My favorites are the first two movies. I want to make a film that’s connected to ‘Alien’ and ‘Aliens’. That’s my goal.

Videó a tovább mögött.

12 hozzászólás a “Neill Blomkamp és Sigourney Weaver továbbra is interjúkat ad” bejegyzéshez

  1. “nem törli ki a harmadik és 4. részt, de az első kettőhöz akar
    jobban kapcsolódni”

    Össze vissza hazudoznak.

    Először azt mondta, hogy nem akar több filmet csinálni. Aztán mégis csinál alien filmet.
    Majd azt írták, hogy a 3-ik 4-ik filmek semmissek lesznek. Most meg mégse.

    Ezek után egy szavukat sem hiszem.

  2. Még formálódik a történet! Azért mert Neil már előált egy működő storyval megkell felelnie a rajongóknak is. Namost ha ez nem teljesül valószínűleg könyvelhető a bukta…volt már ilyenre példa nem egy. Másrészt elvarni semmibe venni két filmet is merész húzás lenne. Én örülök neki hogy így oldják meg

  3. @Clash: egyáltalán nem célom a trollkodás, de úgy gondolom, hogy pont emiatt az állandó rajongóknak való megfelelés miatt van az, hogy egyre kevésbé egyediek a filmek, mivel az elvárásokhoz való igazítgatás (fókuszcsoportozás, yeah…) közepette veszik el a rendező, meg az alkotó gárda egyedi látásmódja. Az meg már csak erősíti ezt, hogy a producerek, stúdiók is a tutira utaznak, és kikényszerítik ezt.

  4. “nem törli ki a harmadik és 4. részt, de az első kettőhöz akar jobban kapcsolódni”

    Remélem ehhez tartja is magát. Utálom, amikor egy filmnél nem foglalkoznak a mű előéletével. Amikor csinálnak egy folytatást, egy képregény esetleg regény feldolgozást, vagy valami hasonlót, de nem foglalkoznak az eredetivel.

    Lehet hogy sokan utálják a 3-4 részeket, de azok is hozzá tartoznak a sorozathoz. Nagyon dűhítene, ha semmibe vennék. Nem azt mondom, hogy legyen közvetlen folytatása ezeknek az új film, de ne hagyja őket figyelmen kívül.

  5. erre a szerencsés flótásra szerintem bárminemű hasgörcs nélkül bízták rá az illetékesek ezt a komoly munkát.
    Amúgy a Chappie is jól járhat, hogy most ekkora hírverés van.

  6. Szerintem az undo-t itt nem a történetvezetéssel kapcsolatosan értik. Simán rájöttek, hogy a múltkori Sky(?)-os videóban túlságosan lekicsinylően beszéltek a 3. 4. részről. Ez amúgy főleg Ripley hadnagy szájából hangzott furán hiszen ő szerepelt mindkettőben. A harmadikat meg széjjel sztárolták rendezőileg anno.

  7. Szerintem úgy lenne érdemes folytatni, hogy figyelembe veszik a teljes 1-4. részeket és Ripley 4. rész végén Földre tévedő klónja lehetne a főszereplő. Akkor nincs gond Weaver életkorával, meg azért akkor is lennének még jó karakterekre lehetőség. Pl. ha jel emlékszem, akkor Ron Perlman túlélte azt a filmet, ő meg talán ebben a szerepében volt eddig a legjobb, szóval, jöhetne ő is öregen.

    Hicks tizedes dolgot mondjuk én nem erőltetném, mert egy filmre tényleg nagyon jó volt, de ugyebár a 3. elején kinyírták, nem hiszem, hogy a Társaság őt is klónozná, mert minek? Szóval, Michael Biehn-t én ebből kihagynám, max. valami más karakterként bejöhetne és kész. Mit tudom én leszármazottja Hicksnek valami jó háttértörténettel és kész.

    De én nem szeretném, hogy az egyik kedvenc filmem (Alien 3) ne vegyék bele az eddigi Alien-saga-ba ennek a filmnek a kedvéért, mert most írásba merem adni, hogy ez nem lesz olyan jó, mint az. Szóval, tessék továbbvinni a sztorit valami ügyes módszerrel és egy szép lezárást kerekíteni az egésznek.

  8. Pl. az is egy megoldás, hogy közvetlen a 4. után játszódik a film, miután megérkeznek a Földre, hiszen el lehet pl. mondani, hogy a klónozás miatt extrém módon öregszik Ripley. (Hiszen, pár év/vagy hónap alatt lesz kifejlett egyed belőle mikor látjuk kisgyerekként még a keltetőben. Így az öregedése is lehet extrám gyors.) A többi túlélőt meg valahogy újra formába kell hozni és kész.

    Már csak az a kérdés, hogy lesznek Alien utódok a filmben, hiszen, azok megsemmisültek az űrkomplexumban emlékeim szerint, illetve a leszállás közben kiszívta a hibridet a vákum…

  9. Alienek a földön lenne a legrosszabb huzas amit csinalhatnak. Az mar többször is rosszul sült el es ertelme sincs. Aki egy ujabb “földönkivüliek elpusztitjak a 10. random amcsi nagyvarost” filmet akar nezni, az nezze meg ujra a transformerst vagy a masik ötmillio szart, ami letezik.

  10. “Alienek a földön lenne a legrosszabb huzas amit csinalhatnak.”

    Már eleve az alienek, többes számban, a legrosszabb húzás. Mindig is az volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.