Szomorúság, látás, Crow, MacGruber és Gritty Robin Hood

Meghalt Leonard Nimoy, amit szokás szerint, mint minden halálhírt, a facebookra írtam meg. Ne kérjétek számon itt kommentben, nézzetek körbe előtte (1 kattintás, míg kommentet írni sokkal több.)

Marc Forster (World War Z) új filmjében Blake Lively és Jason Clarke egy házaspárt alakít, amiben a nő szó szerint vak volt, de egy műtét segítségével visszanyeri látását. Ez felforgatja a házasságukat, amiben így rengeteg apróság kerül felszínre. A címe All I See is You lesz.

Ugye a Crow remake nem halt el, jeleneleg úgy áll, hogy Corin Hardy rendezi, aki főszereplőnek Jack Hustont (a képen) szeretné. A csávó a Ben Hur remake főszereplője lesz, utána meg jöhetne ide.

Will Forte szerint elég komoly esély van arra, hogy lesz MacGruber folytatás.

És ha már folytatások és remake-ek, akkor tessék, elvileg már készül egy Robin Hood univerzumot alapozó film a A Sonynál, amiből később spinoffokat remélnek, közben a Disneynél egy Karib tenger hangulatú kalandfilmet csinálnak Hood köré, erre DiCaprio produkciós cége, az Appian Way egy oylannal házal, hogy Robin Hood: Origins. Darkos Robin Hood lenne a terv, de már a címe is rossz szerintem. Így akkor jelenleg 3 Robin Hood van tervben elvileg, ebből nagy pofáraesések lesznek, mint anno a Hófehérke történeteknél.

10 hozzászólás a “Szomorúság, látás, Crow, MacGruber és Gritty Robin Hood” bejegyzéshez

 1. 1.) Nem jó, hogy az infók szegmentált helyeken vannak, ezt blogolom, amazt twittelem, emezt a facebookra teszem ki, ja a képeket az instán keresd, stb.
  A tökömnek van kedve/ideje folyton ezeken lógni.

  2.) A rimékekkel kezdenek túlzásba esni.

  3.) Vannak témák, amiről nem tudnak leszállni, pl. Sherlock Holmes vagy a Robn Hood.
  Jane Eyre is kell kb. 2 évente, de minek…

 2. RIP valóban, amúgy kit érdekel még Robin Hood egyáltalán, volt már rá pár verzió így is

 3. Muhhahaha, már megint a remake-ek ellenzői.
  Hollywood remake-ekből és újrahasznosított forgatókönyvekből él, amióta világ a világ, csak vannak időszakok, amikor több “újracsinálás” készül, mint ahogyan alapjáraton szokás. Semmi gond nincsen a remake-ekkel addig, amíg az kreatív és megtartja az eredeti mondanivalóját, hiszen a célközönség cserélődik és igény van a technikailag modernebb és/vagy modernizált változatra. A franchise-okkal ugyanez van: miért baj az, ha egy stúdió kiterjeszt egy sztorit, ha a többedik epizód nem az elsőt másolja felturbózott változatban?

  A Hestonnal forgatott Ben Hur is egy némafilm felújítása egyébként, a Robin Hood meg valóban sok.

 4. A Crow remake-ről az utolsó hírek, ha jól emlékszem, Luke Ewans-t emlegették a szerepben, vagy 2 éve, aki már akkor túlkoros volt Eric Drawen szerepére. Ahogy elnézem, Jack Huston-nal sem ártana kapkodniuk, Eric egy huszonéves rockzenész, Jack se sokáig fér már bele ebbe a karakterbe szerintem.

 5. En nagyon szeretem az eddigi Robin Hood feldolgozasokat, a kedvencem talan Scott verzioja Crowe-al. Azt is anno szerettek volna folytatni csak vegul nem lett eleg sikeres a film. “Trendi” Robin Hoodot viszont nagyon nem szivesen latnek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.