Aquaman, Suicide Squad, Adventure Time, DiCaprio

Jason Momoa szavaiból az hámozható ki, hogy a Batman v Superman filmben nem sokat fog szerepelni Aquamanként. Itt a teljes interjú. A lényeg:

Well, it’s Batman and Superman, it’s not my movie. It’s the first time in history to have them both on the screen together, and I’m just excited to see those two up there.

Majestic – David Ayer, a Suicide Squad rendezője ezzel az egy szóval írja le a filmben Jared Leto által alakított Jokert. Fent pedig egy kép az épülő díszletről. Leto ezt mondta a szerepről: “The opportunity to take on this nearly Shakespearean character — that’s what graphic novels and comic books are becoming, right? [He’s] this beautiful disaster of a character — what a big challenge.”

A Warner úgy döntött, hogy az egyik legkreatívabb gyerekrajzfilmet, az Adventure Time-ot egészestés animált filmben is meglovagolják. Ezt úgy 3 éven belül nagyjából, hiszen korai stádiumban állnak a tervekkel.

Leonardo DiCaprio lesz a The Crowded Room főszereplője, ami igaz történeten alapszik, és az első férfiról szól, aki sikeresen használta bírósági védelemben a multiplex személyiségzavar betegséget. Biztos rosszul írtam a nevét, de szerintem tudjátok miről van szó.

13 hozzászólás a “Aquaman, Suicide Squad, Adventure Time, DiCaprio” bejegyzéshez

  1. multiplex személyiségzavar vagy disszociatív identitászavar

    amúgy ennyire színészért még nem szurkoltak ennyien, hogy kapjon már oscart :) nem csoda, hogy senki sem nézi a díjátadót :)

  2. Valószínű Billy Milligan esetét dolgozza fel a film.Itthon két könyv is ki volt adva róla.A könyvek óriásiak,remélem a film is az lesz.De kíváncsi vagyok,hogy oldják meg,mert Billynek,ha jól mlékszem 32 személyisége volt bizonyítottan..:D!

  3. Ha Leo ezért sem kap Oscart (én merem borítékolni, hogy zseniális film lesz), akkor már semmiért.

  4. Nagy kihivas egy olyan veszelyes majdhogynem shakespeare-i karakter – mert ez az amive a kepregenyek vallnak,nem igaz? – megformalasa mint Joker.

  5. Csak engem izgat jobban az Adventure Time??? :D :D Remélem nem befejezni akarják. Még egy jó pár évig el tudnám nézni ezeket az agymenéseket. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.