Rövidfilm: Whiplash

A tavalyi év egyik legjobb filmje először rövidfilm volt, az nézhető most meg. Ennek a Sundance sikerével a háta mögött tudott pénz szerezni az egészestés változatra a rendező. JK Simmons itt is osztja, de a többi színész, a világítás és a többi azért “tipikus” bénább indie film kinézet. A tovább mögött nézhető.

Inda backup.

10 hozzászólás a “Rövidfilm: Whiplash” bejegyzéshez

  1. Még nem sikerült rászánnom magam az egész estés verzióra se. Valaki mondana róla valami pozitívat azon felül, hogy a kopasz barom üvöltözik?

  2. Highwaycat: Ha szereted a rivalizálásokat a mentor-tanítvány kapcsolatokat, meg a hatásos feszültséget a te filmed, ha nem ezeket keresed akkor tényleg csak a kopasz üvöltözik (jah és a film zenéi is ütnek :D)

  3. highwaycat: nem rossz film az, de nem szabad felírni a hype-nak. Simmons jól játszik, de a karaktere nincs túl jól megírva. A főszereplő srácnál pozitív volt, hogy nem tipikus a karaktere (merték unszimpatikussá tenni).

  4. ott a linkelt kritika, ha abból az jött le, hogy kopasz fasz üvöltözik, akkor trollkodj máshol

  5. Mennyire jó, hogy Teller kapta végül a szerepet, ehhez ez a srác túl érzelmes és kölyökkutyás, nem olyan szenvtelen és elszánt, mint Miles.

  6. Lehet a megszokás teszi (elég sokszor láttam ezt a jelenetet), de Teller előadásában nekem is jobban tetszett.

  7. Ez a srác a Scott Pilgrim vs. the World-ből a srác :DD Most ismertem fel. Am meg tökre úgy néz ki mint vmi fiatal Timothy Olyphant.

  8. DVM: pont ezt akartm mondani, ez a fiu kanyarban sincs Tellerhez kepest. Nem jon be annyira. Simmons pedig zsenialis!
    Szinte kockarol kockara ugyanazt hozza mint a nagyfilmen. Kiveve a kabatlevevlos procedurat :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.