Háborús fényképész, Gran Turismo, Hét mesterlövész, SS tiszt ölés

A Warner hozza tető alá valószínűleg a It’s What I Do: A Photographer’s Life Of Love And War könyv alapján készülő filmet, amit Spielberg rendezhet majd Jennifer Lawrence főszereplésével. A címből kitalálható: egy legveszélyesebb helyekről tudósító fényképészről szól.

Ethan Hawke is csatlakozott a Hét mesterlövész remake szereplőgárdájához. A rendező Antoine Fuqua (Training Day) és az eddig ismert színészek: Denzel Washington, Chris Pratt és Haley Bennett.

Joseph Kosinski (Tron:Legacy, Oblivion) filmet csinál a Gran Turismo játékból. A sztori? Egy olyan videójátékosról szól, akiből igazi versenypilóta lesz.

Ha érdekel hogy készült a gritty Power Rangers, akkor ez a videó lehet a barátod.

Az igaz történeten alapuló második világháborús thriller Anthropoid főszerepébe ez a két figura került: Cillian Murphy és Jamie Dornan. Két Cseh katonáról szól, akit az angolok kiképeztek, hogy megöljék a The Hangmanként ismert SS tisztet.

6 hozzászólás a “Háborús fényképész, Gran Turismo, Hét mesterlövész, SS tiszt ölés” bejegyzéshez

  1. Most komolyan emberek, nfs film után gran turismo ? Ez már a legalja szint, de tényleg. Utána mi lesz forza motorsport… ?

  2. @Atysh

    Azzal a különbséggel, hogy a Gran Turismo szponzorál versenyzői akadémiát, és konkrétan az egyik ilyen csávó idén már a sportautó-VB királykategóriájában versenyez, és ő is Gran Turismon kezdte. Ahogy pl. Michelisz is szimulátoros körökből lett autóversenyző, aki szintén a VB-ben versenyez évek óta.

    Sztori az van.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.