6 hozzászólás a “Péntek reggel új Age of Ultron-előzetes” bejegyzéshez

  1. Esküszöm még 30 évesen is kedvet kapok hozzá h ezekkel játszak :D (Na jó azért nem, de majdnem) :D
    Ezzel nagyon meglovagolják a játékipart nagy ötlet volt :D

  2. az előbb láttam egy videót, amiben donwey invitálja az embereket a premierre… (mármint a film premierjére)

  3. Azért durva belegondolni,hogy az amcsik ezeket a figurákat úgy veszik havi szinte, mint mondjuk mi a DVD-ket, BD-ket, nekünk meg egy ilyen elviszi a havi fizunkat. (Minimálbérrel számolva.) Emlékszem egyszer írtam egy ilye srácnak youtube-on,hogy jól becsülje meg a gyűjteményét mert nálunk egy ilyen egy havi kereset. Amikor leírtam neki,hogy ez dollárba mennyi azt hitte hazudok…. :)

  4. Abu – Ezek a Hot Toys figurák a prémium kategóriát képviselik, ebből kifolyólag nem olcsóak, így nem hinném hogy bárki játszós indítattásból venné meg őket. Nekem pl. vitrinben van egy két számomra fontos karakter (amolyan tisztelgésként a filmes emlékek oltárán), de személyesen egy olyan gyűjtőt sem ismerek aki a homokozóba játszana velük ;-) A trailer-t bitos megnézem, sőtt a filmet is és bizonyára Blockbuster lesz, de még mindig azt vallom hogy kicsit okafogyott és érdektelen az Infinity War árnyéka miatt.

  5. Mégha prémium és vitrinbe kerül is, szerintem rengeteget eladnak majd belőlük. Nagyüzlet összekötni a filmipart a játékiparral.

  6. Abu – Persze ezt nem is vitatom, bár nem mi vagyuuk a fő export „gyarmat” :-) Ahogy feljebb Prothean is írta nálunk ezt a Hobby-t elég kevesen engedhetik meg maguknak, hiszen egy-egy ritkább és limitált figura egy havi minimálbérnél is többe kerül sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.