16 hozzászólás a “Teaser is a pénteki Age of Ultron trailernek” bejegyzéshez

 1. Ez a sok robot engem teljesen a Vasember 2-hoz hasonló hangulatot idéz. Ami nem egy jó előjel mivel az a vasember trilógia mélypontja sok ember szerint. Szerintem nagyon sok múlik most ezen a filmen a Marvelnak a népszerűség szempontjából. Szerintetek felül múlja majd az első bosszuallokat?

 2. Balazs: A Vasember trilógia mélypontja a harmadik rész! El sem akartam hinni,hogy a moziban ülve arra várok,hogy vége legyen….

 3. Wittgen

  Jóformán semmit sem láttunk még a filmből. Kb 2 és fél percet a 160 perces játékidőből. Ez a 3. előzetes lesz, de a 2.-ban nem volt semmilyen újdonság szinte és rövid is volt, szóval nem értelek. Valszeg ebben azért több dolgot fognak mutatni.

 4. Megint az lesz, mint a Vasember 3-nál: belebegtették a borús hangulatot, azt’ a filmben meg semmi iylen nem volt /most Stark rohamait ne vegyük ide, egy vicc volt az is/

 5. Közeledik a bemutató lassan. Most nem nézem meg az előzetest, hátha jobb élmény lesz ha nem lövök le előre semmit. Persze az eddigi trailereket láttam.

 6. Továbbra sem értem, hogyan játszódhat ez a Vasember 3 után. Ott megszűntek a Vasemberek és Pepper kisasszony “bepaprikásodott” a végére.

 7. Alfie: A Vasember 3 végi monológjának a lényege (amit ki is mond), hogy mindegy, mi lesz a páncéljaival, attól még ő Vasember. Neki meg se kottyan páncélokat építeni, az eddigi viral anyagokból is leszűrhető ez azért (Hulkbaster…). + Ebben a monológban azt is megemlítette, hogy Peppert meggyógyította és azután gondolta azt, hogy nem áll meg és az ázsiai sebésszel kiszedeti a srapnel szilánkokat a mellkasából.

 8. A Vasember széria mélypontja szerintem is a 2. rész volt. A 3. előzetese valóban borús hangulatú volt, a film pedig ahhoz képest “vígjáték” lett, mégis sokkal többször elővenném egy unalmasabb délutánon. Várom az Avengers 2-t, bár a Winter Soldier-el (nagyon) magasra tették a lécet! :)

 9. Prothean: teljesen egyetértek azzal hogy a 3. Vasember volt a mélypont csak azért írtam hogy a második a mélypont mert szinte mindenütt ezt hallom vissza. A saját véleményem szerint én a másodikat élveztem a legjobban mivel ott mar ki van fejlődve a karakter és a páncéllal se tökölnek hogy “jaj most ez nem jó, most az nem jó…”. A harmadik végén (aminek az after credit scene-et nekem koszonhetitek a filmbuzin… öhm öhm) úgy altam fel hogy ez most mi volt??? A nagy csavar amit annyira zseniálisnak tartottak, elmehet a p…aba. Na de mind1 most nem ez a tema a lényeg hogy az after credit scene-re megint számíthatnak a filmbuzi olvasok ha human kiteszi mivel Londonban adjak először a világon ahol én is tartózkodom.

 10. ezt a 15 mp-s nem is tudom micsodát inkább ki se adták volna :D

  A vasember 2 nekem nagyon bejött rengetegszer végig néztem.

  A vasember 3 hááát h is mondjam a moziból csalódottan jöttem ki. De utólag átgondolva ez annak az oka hogy kicsit ismerem a képregényt. Ez konkrétan a képregény rajongók hátbaszúrása volt. De ha belegondolok hogy úgy ülök le elé h nem ismerem a képregényt akkor azt kell hogy mondjam filmtörténeti szempontból vmi kib@szott nagyot csavartak a filmen. (ettől függetlenül nem örülök neki) De az utóbbi időben egyre jobban megbékélek a dologgal és képes vagyok újranézni :D

  Ami pedig az Avengers 2-t illeti. Felejtsük már el a darkos dolgokat. A walt disney csinálja az meg családi produkciókat gyárt. Lásd Demóna az is milyen darkos, közbe meg mégse :D
  Ezek a képregényfilmek azért hoznak ilyen jól, mert nyugodt szívvel beülhetnek rá a családos emberek is a cserekeikkel.
  Ezt szemelőtt tartva készülnek a produkciók, legalábbis az ilyen Avengers szintűek.

 11. engem az akciójelenetek eddig nem nagyon győztek meg, repkedő robotok, meg számítógépes Hulk csaták, ez így nagyon kevés lesz, de pénteken kiderül…

 12. Az előzőben meg repkedő alienek, és számítógépes Hulk csaták! Mi is a különbség?! :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.