Az új Age of Ultron-előzetes: nem kellett péntekig várni

You amazingly failed. Itt az Ultron történetmesélős előzetese, amiben nagy a tét, de mivel a Marvel bejelentett 2020-ig… na jó, hagyom a vesszőparipámat. Sötét hangulatú filmnek tűnik, amiben Spader hangja mindent visz Ultronként. A naiv Tony pedig elront mindent.

A tovább mögött nézhető.

65 hozzászólás a “Az új Age of Ultron-előzetes: nem kellett péntekig várni” bejegyzéshez

 1. Vízió. (Jarvisból alakulva)

  És hogy hogy kikerült hamarabb?
  Nempéntekre volt ígérve?
  Mondjuk Robert Downey meg holnapra ígért vmi híper-szuper-mega hírt… lehet nem akarták együtt kiereszteni a kettőt?

 2. It’s go time, Marvelites: Tweet using #AvengersAssemble to unite & unlock an epic new #Avengers #AgeOfUltron Trailer! http://flwcs.co/3BM

  Ez ment délután óta és így jött az új trailer

 3. Downey szuper híre lehet a Pókember szereplés lesz, amit ugye már elpletykáltak

 4. Ez az első trailer a filmhez, ami igazán felcsigázott. Az eddigiek semennyi hypeot nem keltettek bennem.

 5. Már csak Bucky hiányzik. Amit az amcsikapi 2-ben ott lenyomtak, most arathatnának együtt. De gondolom SW + QS miatt nem lenne rá idő.

 6. Remélem lassan változik az a trend hogy a film végén szétverik az egész várost. Nyílván mindig meg van indokolva csak na… sokszor volt már :D A trailer meg faszás nagyon.

 7. Pocok: detto.
  Pár gondolat: Pietro jelenetei remélem nem végig olyanok lesznek, hogy ő mozog, minden más áll, a gyorsaságát szemléltetendő. Egy-két elmegy, max egy olyan hosszúságú, mint az X-menben. Az egyébként szerintem lazán überelhető, ennek a filmnek a Higanyszálja sokkal coolabb, kinézetre eddig legalábbis. És villámgyorsan szétb*ssza a Kapitány száját.:)
  Vízió létrejöhetne még a film közepe előtt, hogy minél többet legyen a képernyőn.:) Ha a korábbi pletykát vele kapcsolatban figyelembe vesszük, akkor főleg kapjon elég szereplési időt. Rá, és az ikrekre vagyok a legjobban kíváncsi.
  Az a nagy csata az előzetes végén már most epic, hát akkor moziban mekkora élmény lesz nézni ? :D

 8. Whedon megcsinálja másodszor is azt amire kevesen képesek.
  Hiába a Marvel bejelentések,a geek mennyország fog megnyílni két és fél óra hosszára. :)

 9. Tetszik, meg moziban nézős meg minden, ám a benne szereplő robot hadsereg nem sok szart ér, úgy hullanak mint a legyek.Az eltakarításuk több nehézséget okoz, mint a legyőzésük :D Tipikus akciófilmes klisé, ahol 800 rosszarcú próbálja ártalmatlanitani a főhőst persze sikertelenül.Az X-men Sentineljei azért sokkal Badassabbak voltak :)

 10. Garfield: Szerintem most azért jobban meg fognak szenvedni…az lenne az igazi ha el is hullana pár bosszúálló, de ez nem a trónok harca :D

 11. az íjas faszi még mindig nevetséges. mit keres ott? Scarlett ugyanaz, megüti egy robot azt halott. amúgy uncsi hogy negint robotok jönnek.

 12. kill3r21:Hollywoodi blockbusterben ritkán halnak meg hősők.Szerintem a hangsúly a belső konfliktusokon lesz, Ultron pedig ennek lesz csupán a gyújtózsinórja.Ezért sem várok tőle semmi extrát.A látvány viszont önmagában megéri nálam a mozijegy árát :D

 13. Annyi bizonyos, hogy mostanra már a közönség 99%a tisztában lesz azzal, hogy nem áll fel, csak a film legvégén :P

 14. Azt hiszem öregszem, vagy legalábbis kicsit megcsömörlöttem a szuperhősös felhoztaltól. Nézve a Trailert végig csak az járt a fejembe (miközben a jók és a rosszak közös erővel megint saját képükre terraformálják a várost) hogy mekkora mély torkos szopás lehet civilként boldogulni, egyálltalán életben maradni ezek mellett a bolygókat leradírozó hősök és antihősök mellett.. :-( Na jó 2:02-nél egy keserédes mososly csak becsúszott, bár félek Vízió is csak olyan marketing etetőanyag lesz, mint a legutóbb a Transformers dinobotjai.

 15. 0:12-0:14-nél ott a székben az Ultron? Amúgy meg kiba…tt EPIC lesz az egész film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. nem kell ehhez csömör, az a helyzet, hogy ez is tökugyanolyan lesz, mint a többi Avengers film. persze ez még jobb, mint a Transformers, de jó lenne, ha kicsit elkezdenének letérni a kitaposott útról, mert lassan unalmassá válik. ha lesz OV elmegyek moziba, egyébként nem.

 17. Akik még mindig Sólyomszem és a Fekete Özvegy jelenlétén akadnak ki:
  Remélem Batmannel is így álltok, akit ugye jövőre a leg OP-b szuperhősnek fog nekiugrasztani a DC…

 18. Csak nekem tűnt, spoiler-esnek a trailer vége? Már mint nem Vision hanem mikor harcolnak és felülről mutatja a kamera a csatát. A nagy csapat ott harcol +1 tag Scarlet Witch is köztük van. Szóval akkor valószinűleg gonoszból lesz jó kislány téma lesz benne. De ez csak az én saját véleményem. Nem tudom másnak mi erről a vélemény, várok reagálásokat!

 19. Mr. Kevin: (DE SPOILER – a szerk.)

  Nem annyira nagy spoiler. Mert kb mindenki tudja, hogy Skarlát boszi és Higanyszál először a csapat ellen lesz, majd végül átállnak és együtt nyomják Ultron ellen.

 20. Aki nem tudja annak sok meglepetesben lehet resze 2020ig. Jahogy ok mennek a moziba? Haaaat… Okos Marvel, okos Dizni.

 21. Borzalasan sablonos ennek a trailernek a felépítése, igazán kitalálhatnának már valami újszerűt, ahelyett, hogy “drámai zene, komolykodás, laza beszólás, üsd-vágd”, majd ezek ismételgetése még 2 percig. Rohadtul unalmas.

 22. 1-2 hős 100%-ra meghal, ahogy Whedon is mondta, hogy mi várható a filmmel kapcsolatban: Halál, Halál, Halál. Főleg, ha figyelembe vesszük a polgárháború sztorit.

  Ultron ellen lesz nehéz dolguka maga vibránium testével és nem tartom kizártnak, hogy néhány robot is abból lesz a film végére.

  Így írták le a műfaját: horror, western, sci-fi, fantasy, akció szóval mindenből lesz itt egy kevés.

  Ne felejtsük el, hogy meglepetéshősök is lesznek és itt nem Fekete Párducra, Rhodey-ra vagy Sólyomra gondolok, akik alapból benne lesznek.

  Stáblista után pedig én is remélem, hogy mindenki tudja, Nem kell felálni. Valószínüleg 2 stáblista utáni lesz, ha nem 3 (valami Pókember utalásos lehetne a legjobb lenne ez a film az alkalomra. Ugyanis a BOsszúállók az ahol mindenkit betudnak mutatni, szóval epic lenne.

  Ma nagy bejelentés lesz a Marveltől kíváncsian várom. Reménykedek, hogy casting hír lesz Pókemberről + a legfontosabb számomra, hogy fehér gimis Peter legyen!

 23. Továbbra sem értem, azokat akik nemtetszésüket fejezik ki. Lehet hogy én vagyok még mindíg 30 évesen is gyerek, de basszus belegondoltatok hogy ez ugyan az ami miatt régen sok gyerek leült a cartoon network elé és ezen nőtt fel. Most meg végig nézheti élőszereplős filmként.

  A rajzfilmekben sem hullanak a hősök. Igen kliséket használnak, igen vannak hasonlóságok, de basszus nagyjából ugyan ezek vannak a képregényekben és rajzfilmekben is mint amit a marvel filmekben látunk.
  Csak tipp-re legalább 2-300 milliót költöttek erre a filmre szóval muszáj olyat csinálni ami visszahozza az árát, ha szeretnénk még több ilyen típusú filmet, és a bevételeket nézve igen is szereti és szeretne még ilyen típusú filmet a közönség.

  Szerintem vision a film végefelé fog megjelenni teljes formájában (lásd tf4 dinobotok), és az ő segítsége kell majd ahhoz hogy lezúzzák ultront.

  Kifejezetten tetszik hogy továbbra is a történetben tartják loki jogarát :)

 24. @Abu: megragadnám amit mondtál – “nagyjából ugyan ezek vannak a képregényekben”. Én komolyan elkezdtem utánanézni a neten (youtube, wiki, meg egyéb források) a különböző szuperhősöknek, történetüknek, stb. és egyre kevésbé értem a rajongás meg a hype okát.

  Jó, lehet, hogy én lassan 30 évesen kinőttem ezekből a történetekből, csak fura, hogy tulajdonképp sablon-történésekből, és vázlatosan felskiccelt karakterekből (értem ez alatt, hogy van egy-két domináns vonás, mondjuk gőg, alkohol-problémák, stb. de aztán kifújt, és csak csihi-puhi van) felépülő sztorik tucatját nézik végig az emberek. A különbség csak, hogy az egyikben nagy zöld a főhős, a másikban meg mondjuk egy viking főisten.

  Mivel a képregényeknek van egy elég stabil közönsége, így a filmeknek is lesz, csak kíváncsi vagyok meddig lehet ezt a népszerűségi fokot fenntartani. Azért majd egy-két nagy képregényfan véleményére kíváncsi volnék, hogy ők mit látnak bele a képregényekbe, miért szeretik annyira azok sztoriját, karaktereit, stb.

 25. Mint ahogy a képregényeknek úgy a hozzájuk tartozó filmeknek is pszichológiai jelentőségük van.
  Régebben olvastam egy tanulmányt erről, hogy azért ilyen népszerüek, mert a világ egy sz@r hely, éhezés, szegénység, háborúk és kellett valami amibe az emberek kapaszkodhattak. És annak idején a képregények voltak azok amik segítettek az embereknek belélni magukat egy jobb világba. Mert a bennük található szuperhősök reményet adtak. Ennek legjobb példája az Amerika Kapitány első része. Ott teljes mértékben bemutatták hogy mekkora jelentősége van egy “szuperhősnek”.

  És le lehet húzni természetesen a filmeket mert van akinek tetszik és van akinek nem, de filmkritikailag pl a bosszúállók első része hibái ellenére megcsinálta a tutit. Gondolok itt olyan apróságokra, hogy természetesen jobb úgy megnézni, ha láttad az előzményfilmeket, de akkor sem ront a filmes élményen ha azokat nem ismered. Tehát önmagában is megállja a helyét.

  Plusz ezek azok a filmek amik sikerrel hoztak be egy újjítást a filmiparba, az univerzum építés és bejött mert az emberek kajálják :)

 26. Arról volt már pletyó hogy melyik filmet fogják majd reklámozni a plusz jelenettel?

 27. @Abu: hogy a képregények egy jobb világot festenek le, és a hősök testesítik meg a reményt? Ööö… hát hallod a leghíresebb képregények zöme harcra, erőszakra, szenvedésre épül, és van, hogy oldalak folynak tele vérrel, a hősök is szenvednek, meghalnak-felélednek, hogy tovább szenvedjenek, vagy ismerőseik meghalnak, stb. Nem túl reményteljes kép…

  Én inkább valami olyasmit képzelek el, hogy az emberek elfojtott, és ki nem adott/ki nem adható aggressziójára hajtanak ezek, max tényleg a II. világháború idején voltak reményt adó sztorik. És pont ez a bajom ezzel, hogy a mainstream képregények zöme nem szól másról mint felvázolt karakterek rövidke felvezetése után harcolnak-harcolnak-harcolnak. Ez egy darabig jó kis eyecandy, csak szerintem beleun az ember egy idő után. (Vagy én gondolkodom rosszul a jellemző mozinézői ízlésről :) )

 28. Nem a saját gondolataim írtam, hanem amit olvastam egy pszichológiával foglalkozó tanulmányból, sajnos nem ma volt így már nem emlékszem a forrására.

 29. Akik sűrűn járnak moziba vagy bele unnak vagy nem (én az utóbbi kategória vagyok, mert számomra az is élvezet hogy micsoda technológiai fejlődésen ment keresztül mozivilág, milyen új dolgokat képesek megalkotni egy filmben). De az alkalmi moziba járók ők nem valószínű h megunják. És pont ezért tud ekkora bevételeket generálni, mert akik nem nagy mozifanok ilyenkor még ők is veszik a fáradtságot és elmennek moziba megnézni.

 30. Korai még erről beszélni, de szerintem az első rész bevételi adatait nem fogja túlszárnyalni, persze 1 biliót így is garantált, de valahol 1,2 körül megfog állni..

 31. Boss: miért? ha most is pozitív a WOM akkor túlszárnyalja majd. A Marvel filmek évről évre nőnek, ebben meg benne van mindenki aki egyelőre számít.

 32. “You had to ask…” :D

  Azért remélem, nem azért fogja mindenki Tonyt csesztetni, mert elszúrta Ultronnal, nekem az jött le, hogy szimplán csak jót akart. (Tudom, tudom, mi a fenének agyalok rajta a film megnézése előtt)

 33. Human! Csak megérzés. Az elsőnél ott volt az a nagy potenciál, h első film volt. Először láttunk ilyet. Persze lehet tévedek és elmászik világszinten 2.-ig is. De most az első megérzésem az h. nem előzi meg az első rész bevételeit. Valahol az emberekben már kezd leperegni az évi 3-4 szuperhősösdi. Én is szerettem őket régen, most már egyiket sem várom, és sok sok ismerősöm is hasonlóan van vele. Nem rohannak moziba. Az infláció persze segíthet még a bevétel növelésében is, meglátjuk!

 34. Boss!
  Én is úgz vélem, hogy megugorja az első bevételeit. Ráadásul, mert egyeseknek lassan kezd elege lenni a syuperhősőkből, még nem jelenti azt, hogy a lassan felnővő újabb és újabb generációk nem mennének el rá. Horror filmeket is készítenek évente többet is, holott ott sem gyakran futni össze olyasmivel, amit korábban nem láttunk.
  Meg aztán ha Uhrin Benedek lehetett évekig “ikon” és rendsyeres vendég mindenféle koncertsorozaton, akkor bármi megtörténhet :)

 35. A következő szint a szuperhős filmekben, hogy nem egyedül hanem párokban kerülnek a vászonra, lásd Amerika Kapitány 3 (ott vasember ugrik be). De pl. a jövőben ha Vision-nek is csinálnának filmet akkor szerintem őt se engednék egyedül a vászonra.
  A DC is már kapásból Batman v Superman filmmel rukkol elő.
  Szerintem a következő 5-8 évben most ez lesz a trend.
  Persze ez hosszú idő biztos vagyok benne hogy lesznek újabb trendek a szuperhősös univerzumos filmek mellett.

  Jah és szerintem is meghaladja a 1,5 mrd bevételt :)

 36. Hát ez epic lesz! Nem akartam megnézni,de beszívott és a vége,áááá! Ahogy egymásnak háttal csak dara-dara-dara :D Meg persze a végén Vision szeme kinyilik! Egy szóval shut up and take my money :P

 37. “A DC is már kapásból Batman v Superman filmmel rukkol elő.
  Szerintem a következő 5-8 évben most ez lesz a trend.”

  A Marvel már jó pár évre előre bejelentette az összes filmjét, mi az hogy szerinted ez lesz a trend? Már rég lehet tudni mikor milyen film jön, és a szóló filmek bőven fölényben vannak.

 38. Hát ebben azért ne legyél olyan biztos, mert a captain america 3 is előre be volt jelentve, de az hogy benne lesz vasember csak később derült ki. Pl. egy Thor 3-ba simán bele férne Vision…
  Szóvl elég jó esély van rá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.