ID4 folytatás, Singer és a sci-fi, Tom Hanks vs KGB és Elba a gerilla vezér

Bár Will Smith nem szerepel majd az Independence Day 2-ben, de a filmbeli karakterének a fia igen. Őt alakítja majd Jessie Usher (Survivor’s Remorse). Ezen kívül Liam Hemsworth és Jeff Goldblum már tuti szerepelni fog a filmben.

Bryan Singer rendezi majd a The Moon is a Harsh Mistress könyv feldolgozását. A történet: a holdon levő kolónia fellázad a Föld elnyomása ellen. Szabadsááááág. Mármint akkor áll neki, ha az X-Men Apocalypse-szel végzett.

Megvan a Steven Spielberg-Tom Hanks hidegháborús filmjének a címe: Bridge of Spies. A történet James Donovanról szól, aki kitárgyalt a KGB kezei közül egy amerikai pilótát. Volt már belőle egy kép.

A Beasts of No Nation elég várós. Egyrészt mert a True Detective első évadát tető aláhozó Cary Fukunaga rendezi, másrészt mert Idris Elba a főszereplő benne. Plusz a Netflix komolyan gondolja, hogy egyedi filmekkel jön, mivel Sandler vígjátékok mellé ennek is megvette a terjesztési jogait. Egy fiúról szól, akit erővel besoroznak gerillának, és ott lesz Elba az új apafigurája.

2 hozzászólás a “ID4 folytatás, Singer és a sci-fi, Tom Hanks vs KGB és Elba a gerilla vezér” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.