Self/less-előzetes: Tarsem Singh új sci-fije

Főszerepben Ryan Reynolds és Ben Kingsley, miközben úgy látom, hogy Singh lemondott a nagyon különleges vizualitásról. Ellenben maradt Philip K. Dick szelleme, hiszen a főszereplő öregember a pénze segítségében egy olyan kísérletben vesz részt, amiben a tudatát átteszik egy fiatalabb férfi testébe. Nem is tudja, hogy ennek nagyobb ára van, mint pár millió dollár.

Érdekes trhilernek tűnik némi sci-fi felhanggal. Mi tesz minket önmagunkká? Videó a tovább mögött.

indavideo backup:

human
írta
2015. 03. 04. 18:04
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Self/less-előzetes: Tarsem Singh új sci-fije” bejegyzéshez

 1. nincs elszállva az igaz, de még mindig nagyon szépek a beállításai, gondolom a flasheléseknél azért erősen kiéli majd magát.

  az alapkoncepció ütős, de a valakinek átveszem a helyét, vagy éppenséggel osztozom az előző életén/gondolatain felállás bizony sokszor volt már és így nem is lett annyira izgalmas ez a promó.

 2. Ebben valahogy semmi Tarsem-es nincs (max ha nagyon megerőszakolom akkor némi The Cell felsejlik) remélem, hogy tényleg lesznek bizonyos jelenetek benne ahol ki tudta élni a fantáziáját.

 3. Nem tartom Reynoldsot egy nagy színészóriásnak, de mindig olyan filmet választ, ami engem is érdekel. Esküszöm nem vagyok a rajongója, de szerintem minden filmjét láttam, ami az utóbbi években készült… Sosem miatta, mindig a téma miatt. :) ez is érdekel. :)

 4. Hát engem ezzel most meg is vettek. Ennyi elég is belőle, a moziban találkozunk.

 5. Szerintem pár ezer év múlva, amikor már pontosan oda-vissza feltudjuk térképezni az emberi agyon futó programrendszert, akkor ez a fajta személyiség átmásolás lehetséges lesz. Természetesen a valóságban ez tényleg másolás lenne, nem pedig átültetés, vagyis az eredeti ember tovább élne, miközben az is élne, akibe átmásolták.

 6. Szerintem én sem nézem meg a trailert, a téma már magában elég arra, hogy nézős legyen :)

 7. Ez a transzhumanizmus/szuperrobotok témát nagyon nyomatják manapság…
  Transzcendens, Lucy, Chapy, Automata amik kapásból eszembe jutnak, de biztos van még jó pár az elmúlt évekből.

 8. “A poszthumán döntés” és az “Isten gépei” Brandon Hackett (100% HU! :)) tollából – mindenkinek, akit kicsit is érdekel a transzhumanizmus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.