No Escape-előzetes: Owen Wilson a családját védi

Úgy tűnik, hogy ezúttal komolykodik, nem a megszokott komédiájával érkezik. A főszereplő a családjával egy olyan országba költözik, ahol nem sokkal a megérkezésük után háború tör ki. Sok veszélyen át kell menekülniük, és még Pierce Brosnan is segít nekik valamiért.

Pár izgalmas jelenet, de sajnos túl erős családi szál? Előzetes a tovább mögött.

human
írta
2015. 03. 06. 04:18
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “No Escape-előzetes: Owen Wilson a családját védi” bejegyzéshez

  1. Végre Owen Wilson komolyabb szerepben. Megfogott ez a trailer, nekem várós.

  2. Nocsak Owen Wilson is próbál húzni egy McConaughey-t? Még egy kis „színészi” jellemfejlődés és mehet is a True Detective harmadik évadába…

  3. 0:56-ig elég is volt néznem, ez tetszik. imádom, mikor színészek a tőlük megszokottól teljesen eltérő szerepben tűnnek fel. és menjen:DDD csak nyomozónak. Vince Vaughn-t is annak vártam inkább. amúgy Jim Carrey-től várok még nagyon egy bosszúfilmet. szerintem beszarás lenne.

  4. Az Ellenséges terület után, újra komolyabb szerepben. Az előzetes alapján izgalmas filmnek igérkezik. :)

  5. Életemben háromszor voltam Thaiföldön, és jó párszor a környező országokban, összesen talán 4-5 hónapot.
    Ezen kívül amerikában is eltöltöttem olyan 2 hónapot 2 adagban.
    Életemben nem féltem annyira, hogy leütnek és kirabolnak, mint New Yorkban és Miaimiban, ahol bandák kötöttek mindenkibe akibe lehetett a kis utcákon.
    Thaiföldön az erős vallás tiltja a lopást is, régen kézlevágás járt érte. Ha valaki mégis lop, az túrista. Van Maffia, ez tény, erről hallottam, de túrista nekik tabu.

    A lényeg, hogy ezerszer inkább Ázsiát választanám biztonság szempontjából mint USA-t és őszintén kicsit meg vagyok sértődve. Emiatt kihagyom, mert csak felhúznám magam rajta.

    Kb mint amikor Taken – Liam átjön a szuper biztonságos USAból hozzánk európába ahol mindenki korrupt, drogos, emberkereskedő és maffiózó és ahogy lehetőség van rá megerőszakolnak, eladnak és megölnek.

  6. Jónak tűnik, nézős lesz, főleg hogy Owen családjában nincs tizenéves kamasz fiú hál’istennek, mert annál idegesítőbb karakter nincs az amerikai filmekben.

    T – Ez egy kicsit mellément, a trailer alapján itt nem valami utcai bandák fosztogatásáról van szó, hanem egy puccsról vagy polgárháborúról. És Ázsiában a polgárháborúban igen csak komoly mészárlások tudnak lenni, és szarnak a túristákra…

  7. ahogy írom a posztban, nem is értettem a kommentet igazából, lehet csak villogni akart hogy merre járt.

  8. Ez nagyon jól fest. De remélem, hogy nem a film legizgalmasabb jelenetét rakták a trailerbe bele szinte kockáról kockára, mert akkor morci leszek.
    Én Owen Wilsonból kinézek egy erős drámát, miért is ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.