Tomorrowland-előzetes: a Lupus veszélyes?

Brad Bird (The Incredibles, Mission Impossible: Ghost Protocol) egyedi sci-fivel jön idén, amiben Clooney öreg tudós, az Under The Dome-os csaj pedig egy kitűző segítségével valami másik dimenzióba tud menni. Vagy valami ilyesmi, dicséretes, hogy a trailerből nem hámozható ki minden, remélem sikerül eladniuk a felemelő zenével és az akciókkal a filmet, mert egyedi ötletnek tűnik.

A tovább mögött nézhető az új trailer, nagyon bízok abban, hogy jó lesz.

human
írta
2015. 03. 09. 21:56
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Tomorrowland-előzetes: a Lupus veszélyes?” bejegyzéshez

  1. Látványos, az biztos. Én még nem tudom, hogy akarom-e, nem tudom mennyire lesz gyerekes.

  2. Nem sokat láttam az Under the Dome-ból, de ez a csaj kikészített már ott is. Az egész megjelenése leírhatatlanul irritáló azzal a bamba arcával és a hangja… az a hang te jó isten…. Komolyan nem tudom megviselt-e valaki ennyire a képernyőn valaha is. :D

  3. Hű, de Tron Örökség szaga van! Ami nem feltétlenül baj, amíg ugyanolyan Istenkirály lesz a látvány és a zene. De így az előzetes alapján én szépen lejjebb is adtam az elvárásaimból.

  4. Brad Bird az Iron Giant óta az egyik kedvenc rendezőm, a neve számomra mindig egyet jelentett azzal, hogy valami különlegeset, valami mást kapok a megszokottól. Remélem most sem kell csalódnom.

  5. Vitto:
    Ez a csaj nekem is idegesítő valahogy.
    És a film se hoz eddig lázba. Megvárom a kritikákat, de nem hiszem, hogy moziba mennék érte.

  6. Nem tudom mi bajotok a kislánnyal? :D Teljesen rendben van, naponta legalább egyszer…..de ha lehet többször is :D :D :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.