Battlefield Hardline

A játék launch trailerét ki kell tennem, annyira filmes, még ha a grafika nem is a legjobb. Meg talán a játék is csalódás. Démoni kacaj, kemény dumák, sok robbanás. Videó a tovább mögött.

14 hozzászólás a “Battlefield Hardline” bejegyzéshez

 1. Omg human. Mi az, hogy csalódás? Te már játszottál a teljes játékkal? Jó neked! Grafika nem a legjobb? Jelenleg is ez a legszebb engine szvsz a piacon.

 2. Ilyen egy AAA fps ingame grafikája 2015-ben, ez van. Biztos szebb lenne egy cinematic trailer, de launch-ként nem szokás olyat csinálni.
  Beta-val játszottam, hangulatos cucc, de azért bőven lesz ennél érdekesebb játék idén. (Arkham Knight, Witcher meg egy rakás indie)

 3. Sosem voltam nagy grafikabuzi, de ez bizony csúnyácska. A GTA V ingame trailere nekem szebbnek tűnt, pedig annak a motorja egy kicsit nagyobb játéktér renderelésére lett optimalizálva. Gondolom.
  Elfogultságot érzek a levegőben ahányszor a COD vagy BF szóba kerül és megszakad a szívem, mert egyik cím sem szolgált rá az elmúlt 3+ évben.

 4. Stickie: ezt nem mertem írni, de a GTA5 még jobb grafikának érződött előzetesben.

 5. http://www.incgamers.com/wp-content/uploads/2014/11/Battlefield-Hardline-01.jpg

  ez csúnyácska? ..mert ez in-game kép (igaz nem a multiból.. de frostbite 3) mert ha ez csúnyácska akkor szerintem a gépetek sz@r :D
  Igen, én is várom a Witchert meg a GTA V-öt már de sajnos egyik se fogja azt adni amit egy BF játék tud.. online.. multiban.. a klánnal.. és ha valaki rendszeresen nyomja a 4-et azt is tudja, hogy nincs még egy ilyen szép fps a piacon, ami akár csak hasonló játékélményt ad..
  Mondanám még de tudom, hogy ez egy filmes blog és nem ide tartozik.. csak mivel érintett vagyok a témában gondoltam ezt még idefűzöm.. :)
  Hoorah!

 6. még egyszer mondom, nem a játék grafikája a kérdés, hanem ami a trailerben látszik.

 7. Mi baj a trailerrel? :D Pörgős, látványos, szórakoztató. És kövezzetek meg, de az új UE4 enginnel még nem nagyon jött ki játék viszont a frostbite motorja bizony nagyon látványos :D Elég sokáig játszottam a BF3-mal és jó gépen iszonyat játékélmény a multiplayer része.

 8. Hát szerintem ennél a call of duty advaced warfighter sokkal szebb sőt az mindnennél szebb.

 9. Ati : igen, csalódás, olyan mintha a CS-t vegyítenék a BF-el, de mindkettőből a rossz elemeket sikerült átvenni.A mozgás egy botrány. És mivel dice, a béta mindig jobb mint a kész termék, szóval…..

 10. Ami a lényeg…a trailer alapján nem érzem azt, hogy húúú de nagyon szeretnék ezzel most játszani. Pedig azt hittem, hogy ez most nagyot durran majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.