A Marvel szemét? Burton és Dumbo, Artúr király, Tron 3, Leatherface, Inferno, Frozen 2, Woody Allen pörög, Dawson cool akart lenni, Leto szőke Joker lehet,

James Gunn olyat ejtett el, hogy a Marvel nem megy az idei Comic Conra… Mivel már elég fanja van a filmjeiknek, nem kellenek nekik a legfanabbak, akik a Comic Conra kimennek és segítettek bedöccenteni a Marvel filmes univerzumát? Szerintem meggondolják magukat, de Gunn köti az ebet a karóhoz, hogy nem mennek. Plusz a Disney valószínűleg az augusztusi Disney expóra akarja tartogatni a Marvel legexkluzívabb dolgait.

Tim Burton folytatja a mélyrepülést? Ezúttal a Dumbó élőszereplős változatát fogja leforgatni a Disneynek. Még nem tudni miben térnek majd el az eredeti rajzfilmtől, de elnézve miket csinált mostanában a legendás rendező, és megint bukott egy drámával (Big Eyes), így gondolom érthető, hogy visszatért az Alice-szal taposott anyagilag sikeres útjára.

“First day on KORT”, ami az új Guy Ritchie film lesz a kerekasztal lovagjairól (Knights of the Round Table). Artúr királyt Charlie “Jax” Hunnam alakítja.

Michael Green (Green Lantern, Blade Runner 2) dolgozik a Murder on the Orient Express remake-en. Elvileg repülőre helyezik a történetet ugye.

Meglepetés pletyka: elvileg ősszel forog a TRON Legacy folytatása. Egyelőre csak a főszereplő Garrett Hedlund megerősített név, de valószínűleg a rendező Joseph Kosinski is visszatér, aki a bukott Oblivion (imádtam, csak anyagilag többet vártak tőle) után gondolom minden lehetséges munkán kapva kap, hogy újra bizonyíthasson és rábízzanak utána valami mást is, hiszen 2013 óta nem sokat hallani róla.

Sam Strike alakítja majd Leatherface-t, ami a The Texas Chainsaw Massacre prequelje lesz. Sok sikert neki… nem a színész a baj persze. A rendezői székekbe Julien Maury és Alexandre Bustillo helyezi el a popóját. A legismertebb filmjük a À l’intérieur, avagy a betolakodó, amit nézzetek meg a barátnőtökkel, ha az épp a gyerekvállalással nyaggat titeket.

Ben Foster lesz az Inferno, a Dan Brown könyvön alapuló filmben a rosszfiú.

Jennifer Lee és Chris Buck, a Frozen rendezői egyelőre még zéró ötlettel rendelkeznek a folytatásra, amiről elvileg már vannak pletykák. Minden a sztorin múlik. Az persze tuti, hogy lesz folytatás, hiszen a Disney szereti a pénzt. A rendezők ezt nyilatkozták.

It all comes down to the story. Like with the short, it was so daunting until we found the story. Then it was all of the things it usually is and we were thinking of every emotion and moment and feeling. I think that’s all we can do. Until we find our way into what’s next, emotionally, it will feel too big. We just finished the short two weeks ago. One year ago, it was a lot to even think about doing a short. We were quite tired. We don’t really know what it’s like to stop for a minute and think about what we want to do next.

Woody Allen még be sem mutatta az aktuálisan kész levő filmjét, de már a következőn dolgozik. Eddig őket castingolták be: Kristen Stewart, Jesse Eisenberg és Bruce Willis. (Ennyit Stewart “visszavonulok egy kis időre” dumájáról.)

“It’s the essence of why we all got in the business: Let’s make something cool.” – Van Der Beek ezzel írta le, hogy miért vállalta el a nemhivatalos Power/Rangersben a szerepet.

Jared Leto levágatta a haját, és szőkére festette. Hogy ez miért érdekes? Mert kezdődik a Suicide Squad forgatása, amiben ő alakítja a Jokert.

11 hozzászólás a “A Marvel szemét? Burton és Dumbo, Artúr király, Tron 3, Leatherface, Inferno, Frozen 2, Woody Allen pörög, Dawson cool akart lenni, Leto szőke Joker lehet,” bejegyzéshez

 1. Big Eyes mióta bukott mégis?
  nyert egy Golden Globe t, rottenen 70%, ami teljesen korrekt kritikai mutató, amerikában meg már bőven visszahozta a becsült készítés i költséget.
  nem óriási siker, de a bukás fogalmatol rohadt messze áll…

 2. “nézzetek meg a barátnőtökkel, ha az épp a gyerekvállalással nyaggat titeket”

  Democsokvagy… :DDDDDD

  Amúgy köszi a tippet, rég láttam. :)

 3. ors: már megint ezek az elméletek, még ha 10 millióba került is (a legtöbb amit tényleg tudni, hogy “under 20 million”), jelenleg világszinten 24 millió, amiből a moziké mondjuk 40%, viszont a filmet reklámozták is bőven, ami szintén pénzbe került ám. maximum a bluray után lesz ez pénzénél, ergo bukás. Nem minőségileg, hiszen a Blade Runner is bukás volt, pedig hol áll RT-n.

 4. Hát micsoda hírek, egyik se érdekel sajnos, Dumbo, jaj ne már, és főleg Tim Burtontól. Megint Texas láncfűrészes, komolyan még soha egy ilyen filmet se láttam, valahogy totál nem érdekel a láncfűrészes. Frozent kár folytatni, jöjjenek új ötletekkel. Az egy Inferno amit várok. Remélem lesz olyan jó mint az Angyalok és Démonok. Ja, és a Tront minek folytatni? tudom, pénz.

 5. azért Guy Ritchie még tudja mi a vagányság, bár egy kicsit szabadosan értelmezte Sherlock Holmest, és akcióhőst csinált belőle, még így is kurva jó az a 2 film, szóval ez a kerekasztal lovagjai is biztos állat lesz,ha hasonló bunyókat meg sztorit kapunk

 6. már a múltkori láncfűrészes is valami prequel vagy reboot vagy mi a szar volt….

 7. Human: ez meg max a te elmeleted, hogy kobo 40%, meg hogy sokat reklamoztak szerinted, de fogalmunk nincs mennyit költöttek marketingre és a többi, de egy szinte mindig biztos volt: ha egy film amerikában bőven vissza hozza a költségeit, világ szinten majdnem másfélszerese a bevételei ennek a pénznek nem nevezhető buktanak. Nem zajos siker, egyszerűen egy kis költség vetesu film kisebb de simán pozitív hozama.

 8. ors: ez nem elmélet, még kis filmeket is kell reklámozni valamennyire, az pár millió, a moziknak is jár pénz természetesen, Amerikában egy kicsit kevesebb, de a világ többi részéről az amerikai cégnek kevesebb megy vissza cserébe hiszen a helyi forgalmazóknak is jár pénz. A “dvd” után már biztos pénzüknél vannak, de nem véletlen ez a Dumbo rendezés. A 60% jut a filmnek már finomítás volt, többnyire 50%-ot szoktak tippelni. Ezek voltak a tények.

  Ami elmélet: szerintem nem véletlenül nem nyilvános az a költség, meg “under 20”, valószínűleg túllépte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.