Podcast: Nyilvános vetítés 406: Chappi ezt hallgatná?

Rengeteg téma, sok beszéd, a szokásos heti podcast. Ha szeretitek szerintem kommenteljetek, mert van akinek csökkent a lelkesedése már.

Premierek: A cipőbűvölő, Éjszakai hajsza, 2001 – Űrodüsszeia

Témák:
Meghalt Leonard Nimoy.
Age of Ultron új trailer, vélemény?
A pókember-pletykák szerint megnyugodhatunk, nem új eredettörténetet kapunk.
Nem most támadnak fel a játékfeldolgozások? Egyáltalán átültethető vászonra a stílus?
Peregnek a tudat sci-fik.
Lehet jó a Blade Runner 2? Ford visszatér, de a rendező nem Scott.
Úgy tűnik a “két Independence forgatókönyv készül” duma csak kamu volt, mert egyszerűen Will karakterének a fia lesz benne. Viszont visszatér Goldblum.

Megtekintve: Liza, a rókatündér, Chappie, Wild Card

Letöltés, RSS, iTunes, shownotes.

65 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 406: Chappi ezt hallgatná?” bejegyzéshez

  1. Én nemrég kezdtem el hallgatni a podcasteket és nagyon jól szórakozok rajtuk. Így tovább!
    Egyébként ahogy mondtad human, igen, van kereslet a marvel cinematic universe híreire is, legalábbis én biztosan kíváncsi vagyok rá.

  2. Minden podcastot meghallgattam eddig az indulástól, hetente és mikor nem volt hiányoltam. Csináljátok mert jó hallgatni.

  3. Ha most az a kérdés, hogy folytassátok-e vagy sem, én az első opcióra böknék, még akkor is, ha Béla világa a lehető legtávolabb áll tőlem, Human néha sután ejti ki angolul a címeket és neveket, Wayne pedig néha meg se szólal 10 percig. Nem hallgatom meg minden héten az adást, de valószínűleg hiányozna. That’s life.

  4. Itt voltam az első adástól kezdve, sőt promózni is szoktam ismerősök között, mert jó cucc. Kommentelni is csak azért nem szoktam, mert rss-ben hamarabb látom, mint itt, szóval ide külön már nem jövök csak a kommentért. De ettől még csak így tovább.

    És bár nem akarok Béla ellen beszélni, mert jókat mond ő is, de nem úgy volt, hogy Human vezeti már a podcastet?
    Wayne meg tényleg beszéljen többet, ha random lehúz valamit, az is jó, csak beszéljen többet ;)

  5. Abba ne hagyjátok! :) A múlt héten is teljesen letört, hogy már megint kimaradt egy rész (és nem szóltatok előre).

  6. Leszedve és elrakva jövőhétre!
    Nagyjából 2-3 hónapja akadtam rá a podcastokra és falom őket, nehogy nekem most álljatok le! Hajrá-hajrá! :D

  7. Itt voltam.
    Ja és jó volt.
    Komolyan mondom, mikor az első podcastok voltak a Wayne-t nem kedveltem. Nem is tudom miért.
    De egy ideje már a kedvencem.
    (és tényleg gyorsan szoktatok elköszönni)

  8. Remélem át fog menni a kommenteken keresztül az energiánk. Ne hagyjátok abba, légyszi! :)

    Én se a kezdetektől kezdve hallgatom (kb. 1.5 éve), de a régi részeket is bepótoltam, annyira bírlak titeket. RSS-en fel vagyok iratkozva, és elég rossz érzés mikor hét elején nem tudlak titeket hallgatni munkából hazajövet :(

    Építő jellegű kritika humannak: ne mond mindig, hogy biztos nem jól ejted ki :) Mondd ki, ahogy tudod, aztán majd kijavítanak legfeljebb, de sokkal rosszabb hogy állandóan hozzáeteszed ugyanazt (bár a mai adásban pont nem volt ilyen).

  9. Mindet meghallgattam az elejétől. Jó lenne ha folytatnátok, szerintem jól sikerülnek az adások. :)

  10. Egyetlen podcast amit hallgatok, abba ne hagyjátok!:D

    Wayne keveset beszél tényleg, de mikor megszólal sokszor szakadok a röhögéstől. Kegyetlen jól letud húzni pár filmet.:D

  11. Itt voltam, ahogyan 2012-től kezdve minden egyes adás óta és remélhetőleg még nagyon sokáig itt is lehetek. A Béla féle rajzra azért kíváncsi lennék :)

  12. Attól, hogy nem kommentelünk minden héten, még itt vagyunk a kezdetektől és minden héten várjuk az újabb adásokat. ;)

  13. Itt voltam! Első adástól kezdve itt vagyok, jó, hogy csináljátok, úgyhogy hajrá! :)

  14. Itt voltam! Legjobb podcast, főleg az adások közepét szeretem, az aktuális témákat. Iszonyat jó dolgokat tudtok mondani. Kéretik NEM abbahagyni :)

  15. Itt voltam én is a kezdetektől, az összes adást meghallgattam elejétől a végéig, és eddig tetszik. Igaz vannak néha hullámvölgyek, de azok sem vészes adások. Illetve van, hogy rohantok a “terv” alapján és emiatt megszakítjátok a gondolataitokat és áttértek egy (számotokra) sokkal kevésbé érdekes témára, amit érezhetően nem akartok kifejteni. Valahogy dinamikusabbá (és nem rövidebbre! isten ments! :) ) kellene tenni és talán vágni az adásokat (bár én szeretem a “kulisszatitkos” verziókat is) és a végén a számotokra kevésbé érdekes témákat ledarálni “egy-egy” mondatban. Én bírom, hogy mindhárman más személyiségek vagytok és ezáltal különböző megvilágításban vizsgáljátok a filmeket. Bár néha érezni a “megfáradt” mozilátogató felszínes hozzáállását a kritikáitokban, de azért egy amatőr podcast-ben azért ez nem egy végzetes hiba. Illetve nekem hiányzik kicsit a kötelezően megtekintet “klasszikusok” kritikája, mert ott valahogy mindhárman jobban ki akartátok fejteni a véleményetek a megtekintett filmről. Talán azért mert ezeknek a filmeknek már van történelme, illetve értéke, amit átérezhettek vagy átértelmezhettek.
    Szóval kitartást és még sok adást. :)

  16. Molroth was here! :)

    Ha naponta lenne új podcast, azt se bánnám! :P Az indulás óta hűségesen hallgatlak benneteket, csak így tovább éa köszi az eddigi munkátokat! :)

  17. Még annyit hozzátennék, mert hawk hozzászólása után ugrott be: tényleg nem kell mindig annyira “rohanni”. Ha 10-15 perccel emiatt hosszabb lesz egy adás, akkor legyen. Úgysem feleslegesen lenne elnyújtva :)

  18. 33-ashoz hozzá tenném, hogy amiatt is más volt a klasszikus filmek kritikája, mert azokat eleve analitikus célokkal ültek le megnézni.

    Szerintem se lenne baj, ha hosszabbak lennének az adások, de az a lényeg, hogy csináljátok még sokáig, minél gyakrabban :D

  19. Itt voltam. Néha egy két résszel le vagyok maradva, de azért figyelemmel követem az ádásokat. Csak kommentelni nem szoktam, mert nincs időm követni a fejleményeket, válaszokat a kommentre.

  20. Én is itt voltam, jók vagytok, csak így tovább. Egyetértek hawk-al ezzel a “terv” dologgal kapcsolatban, nem kell ahhoz annyira ragaszkodni szerintem, mondjuk Human átkötései egyik témáról a másikra viccesre szoktak sikeredni. :)

    Én meghallgatnék tőletek egy sorozatos különkiadást is egyébként, ki mit néz, azokról vélemény, meg ilyenek, akár az egyik rész végén is beszéléhetnétek egy pár percet erről, szerintem mást is érdekelne.

  21. tavaly kapcsolódtam be, de visszamenőleg meghallgattam az összes adást, sokat többször is (unalmas céges utakon mászkálás közben igazi megváltás :) ).

    újév óta érezhetően kicsit leült a dolog, de az elmúlt két hétben már minden a régi volt, tuti sok időt leköt, de kéretik nem abbahagyni. please :)

  22. Én mindig hallgatlak Titeket, remélem, nem áll le az adásfolyam. (Még nem hallgattam meg az ehetit, de én szinte minden alkalommal hozzászólok, kommentálok, így hiányozna, ha megszűnne.)

    Üdv!

  23. Meghallgattam az elejétől az összes részt, nehogy befejezzétek :/ nagyon jók vagytok, hiányozna, ha megszűnne :)

  24. Csak most sikerült meghallgatnom, de én is követlek titeket rendszeresen! Visszamenőleg is meghallgattam az adásokat. Tetszik a változás, hogy inkább kiragadtok egy témát és kevesebb a felesleges trailer és mozibemutató.

    Remélem még sokáig szórakoztattok minket vele!

  25. Voltam,vagyok és leszek is! :)
    Csak így tovább srácok.

    Általában kétszer hallgatom végig mindegyik adást.

  26. Itt voltam.

    A podcastet már 2012 óta hallgatom, szóval hajrá! Nagyon jó műsort csináltok.

  27. Kicsit megkésve, de mindig vagyok.

    Apró megjegyzés: szerintem jobb a műsor, amikor Bélánál van a gyeplő, (relatíve) gördülékenyebb a beszélgetés, Humannél kicsit interjús fíling volt. De így is, úgy is jövök és meghallgatom. (Légyszí…)

  28. Én is hallgatom rendszeresen, mondjuk van hogy csak a kritikákat, ezt is azért ilyen későn mert most jutottam el hogy megnézzem a Lizát.
    Fura ez így human, értem én hogy sokat vártál tőle és ahhoz képest rosszabb, de akkor is egy szinten van az oldal szerint a Chappie-vel, ami egyértelműen sokkal rosszabb film. Szerintem simán megérdemelte volna a 7/10-es besorolást (ahogy a podcastban is mondtad)

  29. általában zsáneren belül pontozok, a Liza a Budapest Hotelekkel küzd, nem a Chappievel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.