7 hozzászólás a “Az öt sereg csatájának concept artjai gyönyörűek” bejegyzéshez

  1. Galadriel harci cucca eszméletlen jól néz ki! Amúgy meg az összes nagyon király. Borzasztó sokat dolgoztak rajta és nagyon igényesre sikerültek. Alig várom már az extended editiont!

  2. Nem leszek népszerű de valahol szomorú tény hogy ez a három kép jobban tetszik mint összességében a harmadik rész. Talán ha a „The Battle Of The Five Armies” 144 perce alatt hasonló Concept Art-okat muatattak volna a végeredmény is másként hat.

    Az egész filmből a Galadriel Vs. Sauron fiaskó tetszett, de kb. ennyi…

  3. Iszonyat jól nézett ki filmen is. Meg kell említenem Vaslábú Dáint, akinek a filmen olyan outfitet varázsoltak, hogy leesett az állam. (Azóta is keresek egy megfelelő printscreent róla wallpapernek :D) Iszonyatosan jól nézett ki, mikor megláttam elégedetten csettintettem, hogy na kérem, itt kezdődik a fantasy. :) Mintha valamelyik Heroes of Might&Magicből kopírozták volna, szinte lemászott a vászonról. Nagyon jól nézett ki na, nem cifrázom tovább. :D

    Ettől függetlenül a film egyébként nem tetszett, de annyi baj legyen. :) A díszlet-kosztüm-smink tengely csillagos ötös.

  4. Nekem is Galadriel harci felszerelésétől esett le az állam! :D Ezt szinte bűn volt kihagyni…

    Thranduil milyen rémségek ellen harcol az egyik képen? Csak mert rohadt jól néz ki, még ha kicsit horrorisztikusan is fest…

    Néhány képen Del Toro hatása azért elég tapintható…
    Nagy kár, hogy elkapkodták ezt a 3. filmet, látszik hogy abszolút sok energiát fektettek bele, de egyszerűen a végére szétesett az egész, mintha szem elől veszítették volna, hogy miről is készítenek filmet!

  5. Kisaaame : a bővített változatban még előfordulhat valamelyik szerintem. :)) legalábbis reménykedem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.