Fassbender Jobsként

Csak egy klasszikus Apple reklámban tűnik fel, ami a Jobs filmben lesz.

human
írta
2015. 03. 17. 17:37
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Fassbender Jobsként” bejegyzéshez

 1. Mielőtt még valaki leírná, hogy “NEM IS HASONLÍT RÁ”, az ne tegye, mindenki tudja magától is. Fassbender a tehetsége miatt lett felkérve, és ez jól is van így.

 2. NEM IS HASONLÍT BILL GATESRE, MIAFASZ?! :@

  Amúgy, a nagyobb kérdés, hogy ki a faszt érdekelt még egy Jobs-film. Elmondták meg leírták már hatszázszor, látnok volt, meg faszfej, meg kőkemény főnök de kihozta mindenkiből a legtöbbet, meg kihasználta Wozt, meg blablabla, hallottuk töviről-hegyire az egészet százszor. Elég már ezekből a hulladékokból.

 3. Egy lényegtelen apróság: A képen egy NeXT hirdetés látható. Ezt a céget Jobs azután alapította, hogy kirúgták az Apple-től.

 4. Venom: abból is rohadtul elég, hogy az összes Jobs-os poszt alatt le kell százszor írni, hogy ki a f*szt érdekel a film. Engem pl. igen. Azért, mert ez a véleményed Jobs-ról, ami lehet korrekt, még magát a filmet kár előre leírni. Vagy nyugodtan, de kár leírni minden esetben. Szerintem. Egyébként még mindig inkább jöjjön ilyen film, mint Szürke ötven árnyalata szerű hulladékok. Mert na az az.

  Fassbander meg zseniális színész.
  Várós.

 5. A Kutcher-os filmmel mi volt a gond amúgy, hogy még egyet elbír a téma ilyen rövid időn belül? Kutcher még hasonlított is Jobs-ra….
  (nem láttam, tehát komolyan kérdezem, nem kötekedésből…)

 6. Scorpion82, neked eddig még nem tűnt fel, hogy a filmek mindig párban jönnek? Pedig ez olyan alapszabály, minthogy minden színésznek van egy másik változata is.

 7. nem az a fontos hogy hasonlítson persze, de baszki azért valamit kicsit alakíthattak volna rajta. hozzá se nyúltak az alap Fassbender külsõhöz.

 8. Rozsomák pedig 150 magas. Wilson Fisk pedig fehérbőrű. Robin pedig fiú. Ne ragadjatok le az apróságoknál. MF rohadtul jó színész. El tudja hitetni.

 9. Ha valamiért megnézem, az Fassbender. Steve Jobs-ra magasról tojok… Ilyenformán 1000 másik emberről is lehetne filmet csinálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.