Star Wars zene, Deadpool, Ring prequel, Mike Tyson élete, Richard Pryor, Szépség és szörnyeteg és végül Mad Max

A Star Wars: Rouge One zeneszerzője Alexandre Desplat (The Grand Budapest Hotel) lesz, nem pedig Williams. Szerintem ez jó döntés, legyen kicsit más hangulata a spinoffoknak, az EP-k pedig a zenében is legyenek klasszikusak.

Ryan Reynolds nagyon optimista a Deadpool film kapcsán, szerinte a kőkemény fanboyok is meg lesznek elégedve.

I’m incredibly happy about it —we’ve got a director that understands that world and writers with a slavish devotion to the canon of that character. That’s the most important aspect: it’s made in a way the most critical of fanboys could embrace. Well, that’s the hope.

Rings címmel végül prequel érkezik a The Ringek, amiben a VHS szalag elkészítése előtt játszódik, és Samara eredettörténete lesz.

Jamie Foxx olyat mondott az egyik reggeli rádió showban, hogy Martin Scorsese az ő főszereplésével csinál életrajzi filmet Mike Tyson ringbeli éveiből. Ragin Bull óta most először csinálna Scorsese boxolós filmet.

Lee Daniels (The Butler) pedig Richard Pryorról csinál életrajzi filmet, amiben Mike Epps alakítja majd a legendás komikust, Eddig Murphy pedig az apját. A képen balra Lee jobbra pedig tudjátok ki.

A Poster Possén összehoztak pár nem hivatalos plakátot a Mad Maxnek, amiben a film őrülete volt a fő téma. Ez az egyik.

Josh Gad lesz Le Fou az élőszereplős Szépség és szörnyetegben, amiben Emma Watson a szépség ugye, ahogy azt már hallottuk. Ezen kívül még Emma Thompsonfriss szerzemény a szereplőgárdába, ő alakítja majd Mrs. Pottsot, Kevin Kline pedig a szépség apját.

7 hozzászólás a “Star Wars zene, Deadpool, Ring prequel, Mike Tyson élete, Richard Pryor, Szépség és szörnyeteg és végül Mad Max” bejegyzéshez

 1. Rings prequel? Anyám borogass. Már most tudom, miről fog szólni:
  Tamara nagyon kedves kislány volt, szerette az állatokat, de sajnos a szüleik verték. Annyi bántalmazást kattant, hogy bekattant és mágiához/boszorkányhoz fordult, hogy visszavágjon. Valami nem sikerült/szülei megállították és bezárták egy VHS kazettába.

  Miért kell minden f*snak prequelt csinálni?

 2. Ez a Lee Daniels projekt már most érdekesebb, mint bármi a héten. Főként amiatt, mert Murphy nagyon jól ismerte Pryor-t, így egy csomó tanácsot is tud adni, hogy merre kellene haladni a filmnek. Ígéretes kezdet eddig, ezt nem lehet tőle elvenni.

 3. Desplat Star Wars zenének? Uram atyám…az az ember a Benjamin Button féle intimebb, visszafogottabb zenékben jó…mi fog ott szólni…

 4. DM:

  Nekem a Benjamin Button tőle a kedvenc, de azért a Godzillában illetve a két HP-ban is odavert ahol kell… Rendben, hogy felkapott az Oscar miatt meg minden de egyrészt itt volt az ideje, hogy kapjon valami mainstream filmet, amitől tényleg híres lesz, másrészről szerintem szarabb zeneszerzőt választhattak volna, jobbat viszont nem sokat tudok…

 5. purple rain:
  Nem arról van szó, hogy ő rossz zeneszerző. Nekem speciel az egyik kedvencem. De akció zenében nem tud maradandót alkotni. A HP és Godzillában a hangulatteremtős morajlásokat tudott csinálni, de komolyan, ki tud egy fülbemászó akció témára gondolni Desplat kapcsán? Biztos szép szerelmi témát fog írni a SW-hez, de hogy az akció rész csak tipikus hangos zene lesz, azt biztosra veszem. De ne legyen igazam. Desplat eleve nem a Williams féle hangszerelést viszi, ő sokkal kisebb apparátusokkal dolgozik. James Newton Howard már inkább dolgozik nagyzenekarral. Meglátjuk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.