Barely Lethal-előzetes: egyenesen a 90-es évekből

Nyilván mostanában készült, elnézve Jessica Alba kinézetét, de folyamat a 90-es évek végi, 2000-es évek eleji tinivígjátékok ugrottak be róla, pedig ezúttal akciókomédiáról van szó. A történet elsőre annyi, hogy egy lányt már kiskorától kezdve harcosnak képeznek ki, de egy akció során megszökik, és elkezd középiskolába járni. Aztán utoléri a múltja.

A “gyilkos tudású lány a középoskolában” témát szerintem a Kick Ass 2 jobban előtte, plusz ez a trailer valami katasztrófa. Az üvöltő tinirockra rosszul kevert filmhangok, az értelmetlen vágás, amiből süt a “mutassuk meg ezt meg azt, hátha az eladja a filmet” gondolkodás.

Katasztrófa, így kell nem eladni egy filmet, amiben a szereplőgárda szerintem egész jó, hiszen Hailee Steinfeld többnyire elviselhető, Jessica Alba szép és Samuel L. Jackson mint kiképző tiszt simán remek húzás, még ha nem is színészkedi agyon magát. Trailer a tovább mögött.

Indavideo backup:

A poszter nem maradhat le:

3 hozzászólás a “Barely Lethal-előzetes: egyenesen a 90-es évekből” bejegyzéshez

  1. Azért tegyük hozzá, h semmilyen nagy stúdió nem áll mögötte, így a marketingbe se tudnak olyan sokat ölni. Ja, meg ha nem értem félre akkor VODra jön?

    Én a rendező miatt várom. A Fanboys jó volt anno. Biztos megnézem. Ja meg rated R :D

  2. Hallak: azért egy hangkeverés nem olyan nagy pénz ha már úgyis vágják a trailert.

  3. Sophie Turner yay :D Ő azért még említésre kerülhetett volna. Egy esti mozinak jó lesz ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.