Pixels-előzetes: csak engem tört le?

A kisfilm érdekes ötlettel jött, miszerint űrlények a 80-as évek játékainak formájában jönnek a Földre. A moziban természetesen majd pusztítani fognak, amit pár geek kénytelen lesz megakadályozni. Ők lesznek azok: Adam Sandler, Peter Dinklage, Josh Gad. A rendező viszont Chris Colombus…

A problémám, hogy ez egy komédia, ami vérkomolyan néz ki, vagyis inkább élettelennek. A trailer eleje tiszta Transformers (a 2-3-4.), és onnan sem fordul át igazi paródiába. Persze jön a “PacMan a gonosz??” kérdés, de mégis, valahogy komor az egész. Egyetlen amin komolyabban elmosolyodtam, az a végén a kézharapás.

Gondolom ti máshogy vagytok ezzel és mindjárt megkapom a magamét, trailer a tovább mögött.

Ez a nemzetközi piacra szánt előzetes, nem sok mindenben tér el, de hátha valakinek kell.

Plusz a trailerben el volt rejtve egy a filmhez gyártott játék vírus képkocája is, de az internet nyilván rögtön kiszúrta. Ennek is van kis videója, és játszani is lehet androidon + iPhoneon, a linkelt siteon letölthető.

A film poszterei itt voltak még régebben.

human
írta
2015. 03. 18. 03:57
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Pixels-előzetes: csak engem tört le?” bejegyzéshez

 1. Elég beteg, hogy jó legyen, én pont nem a harapáson mosolyodtam el, az tök várható volt, bár azt hittem benyeli úgy ahogy van.

 2. Eléggé gyengére sikerült ez az előzetes, csak a végére tudtak bedobni egy poént

 3. Engem AS miatt eddig sem érdekelt. Mivan? Tudom, tudom…
  A trailer elején, amikor hallottam a zenét, már akkor eldöntöttem, hogy utálni fogom. Abszolút nem érdekel.

 4. Elborult az ötlet, de nekem tetszett, igaz az előzetes nem hasfájós röhögős, de jónak tűnik.

 5. Én azt hittem Wreck it Ralph – Tron kutyulék lesz. Azt megnéztem volna. De ez a Ghostbusters koppintás nem igazán győzött meg…

 6. hát érdekes, az alapötlet jó :))) mondjuk nekem tetszenek az ilyen ökörségek, az újabb adam sandler filmek is, inkább nézek valami ilyet, minthogy komolykodjak.. de azért reméljük normális vicceket is sikerült írni a filmhez, nem csak ezek a belemagyarázós, most kell nevetni fajta, a látványra viszont eléggé figyeltek és azért az is poén, hogy az ufók hogy válaszoltak a békés üzenetre :))) visszaküldték pacmant :)))) most nem ezért vagy azért, de inkább ezt nézem nyáron, hogy jó kedvem legyen, mint egy olyan szuperhős filmet, ahol a szuperhőssel együtt kell sírnom, hogy neki milyen nehéz az élete

 7. ja tényleg a Ghostbusterre hasonlít kicsit, bár az epikusság nem érződik rajta, az egész trailernek 2 dimenziója van, egy sötét utca, meg Adam Sandlerék konyhája.. és az sose jelent jót, ha egy filmből nem mutatnak eleget, általában ez azt jelenti, hogy nincs mit

 8. zsoltiabéka: Első trailernél nem szoktak sokat mutatni.

  A film meg hát… Én megvárom a kritikákat inkább, Dinklage-t bírom, de neki is csak egy Rocket Raccoon-szerű szöveg jutott.

 9. mintha tényleg nem ntudták volna eldönteni, milyen legyen epic, de vicces és azért komoly, de geek. így annyira egyik sem, pedig a gondolat jó, hogy kvázi élőbe kell tolni a videojátékaikat. Aztán lehet a trailer állítja be másnak a filmet, mint amilyen lesz. kiderül…

 10. nemtudom mire számítottatok, de ez teljesen olyan mint vártam. tetszik nagyon, jöhet

 11. én ezt gyerekmeseként tudom elképzelni, ha úgy reklámozták volna, most bólogatnánk. komoly filmnek komolytalan, viccesnek nem elég vicces – de lehet, hogy csak azt előzetes rossz, fene tudja.

 12. Áruljátok már el mégis mitől lesz ez “komoly”?
  Ti mesélitek be magatoknak. Pont attól lesz jó hogy parodizálja pl a hírben említett gané robotos fost. Kicsit sem akarja komolyan vetetni magát csak a szokásos, “Én értek hozzá!” “egy trailer alapján megmondom, hogy ez fos!” mentalitás szól belőletek. Egyszerűen csak nem értitek amit láttatok ez egy full blockbuster paródia és igen a Galaxis Őrzőit is parodizálják nem véletlen van benne Dinklage! ;)

 13. Megadom az esélyt, hátha mókás lesz, de egyszerűen ez a trailer készítés már annyira felcseszi az agyam, hogy hihetetlen. Ennyire uniformizált trailereket (vágás, zene, feliratok)…Nem folytatom, mert tényleg felcsesz.

 14. Akkor lehet ez egyedül jó, hasonlóan képesek lesznek rejtett kikacsintásokkal telerakni a filmet, mint a Rontó Ralph esettében is volt. Lehet jobban járnék, az Angry Videogame Nerd Movie-t pótolnám inkább.

 15. Sandler és Kevin James miatt félek a poénok minőségétől.

  Lehet,hogy olyan lesz,mint a Scott Pilgrim.Vagy nagyon imádni vagy utálni fogják.

 16. 1. szerintem banális állatság lesz ez, de Sandler filmjei manapság kint buktak, TF-et meg részletezni sem kell – egyszerű marketing fogás inkább ahhoz közelinek beállítani (tippre).

  2. Ja Columbus..valami elképesztően szar rendezővé lett az öreg mostanra, jó hogy kiemelted, szabályosan riasztó már a jelenléte.

 17. Nyilvánvaló, hogy ez egy Transformers/Avengers paródia lesz, nem kis retro kötődéssel, csak azt sajnálom, hogy Sandler is benne lesz, próbálok megbékélni vele! Ettől függetlenül szerintem gigantikus poénok lesznek benne amolyan odabaszós utalgatásokkal megfűszerezve! :D

 18. A trailer hiper gyenge, és ha ehhez még hozzáadom azt, hogy “Adam Sandler? No, thanks.”, akkor egyértelmű a végeredmény: Nem érdekel.

 19. Ha olyan lenne, mint a Rontó Ralph csak filmben, akkor megvan rá az esély, hogy jön még egy film, ami baromira nem érdekel. Az sem jutott el a szívemig, ez sem fog. Videójátékokból még igazán jó film nem készült, ez a nagy igazság.

 20. Én bírom Adam Sandlert, na nem a kedvenc színészem,de a régi filmjeit bírom, és most sincs vele bajom, de ez..hát nem tudom. Mozit biztos nem ér meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.