Paper Towns-előzetes: csak távolról szép minden?

John Green (Fault In Our Stars) egy másik regényét is vászonra ültetik ezúttal is tinédzserek a főszereplők, bár látszólag egyik sem halálos beteg. Egy szürke srác éli mindennapi középiskolás napjait, amikor az évek óta imádott szomszédban lakó álomlány egy éjszakai kalandra (nem oolyan) csábítja. A fordulat, hogy a hölgy utána eltűnik, de nyomokat hagy hátra hősünknek, aki utána is ered, roadmovieba átváltva a filmet.

Bár engem nem hozott lázba, lehet mert kicsit idősebb vagyok, így a városra nézős Paper Town dumán mosolyogni tudtam csak, viszont nagyon jól megcsinált tinifilmnek tűnik, kicsit talán őszintének is. Csak ne legyen az íróból a tinik Nicholas Sparksja.

Trailer és poszter a tovább mögött.

5 hozzászólás a “Paper Towns-előzetes: csak távolról szép minden?” bejegyzéshez

  1. Nekem nagyon bejött ez a trailer. A Csillagainkban a hiba is nagyon jó volt, ez inkább ilyen feelgood film lesz, amit nagyon imádok. Várós!

  2. Engem megvettek… Mondjuk nekem nagyon bejött a TFIOS‬ is… Sőt a könyvet is elolvastam utána és az még jobb volt… Szóval ez még lehet moziban nézős is lesz… :D Amire kíváncsi leszek, hogy az író itt is benne lesz-e? :D

  3. Emígy durva felismerés volt, hogy Cara Delavigne ennyire fiatal… Sokkal idősebbnek néz ki a képein… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.