36 hozzászólás a “Az Empire szállít egy adag képet a Terminator: Genisysből” bejegyzéshez

  1. Arnie olyat nyilatkozott, hogy a sztori alapját az képezi, hogy megsérül az élő szövet alatti fém kicsit bezavart az időutazás közben. Kíváncsi leszek.

  2. Viszont ezen az utolsó képen eléggé rendben van az öreg,nem is tudom mikor nézett ki ilyen jól :)

  3. utolsó kép??? hisz ott figyel a nagy pocak :) meg nézd meg a kezét arra valahogy nem ügyeltek a photoshoposok, tiszta ránc.

  4. Nem csak leszakadt arcú arnoldal jelenik meg az empire. Emitt van egy teljes arcú változat is. Gondolom két borító verzióval jelenik meg az empire. Nekem az utóbbi jön be. Nektek?
    [köszi cserélem – a szerk.]

  5. Semmi baj nincs a photoshoppal, kíváncsi lennék a sok fikázóra tudna e hasonló képet készíteni…másrészt a ráncok meg az a “pocak” simán belefér. A forgatás óta swarci kicsit kikupálódott!

  6. ez lesz a legjobb terminátor film amit valaha készítettek, sokkal jobb lesz mint a 2, ami egy nagy szar volt

  7. Köszönjük Zsolti…
    Halott ötlet ez, mint a négy volt. De egy dolog miatt felkelti a figyelmemet a címlap.. Az I fölötti filmcím.

  8. “Semmi baj nincs a photoshoppal, kíváncsi lennék a sok fikázóra tudna e hasonló képet készíteni…”

    Már ne is haragudj de nem engem fizetnek ennek a képnek a megszerkesztéséért. Egyébkén tudnék. Jobbat is.

  9. Katasztrófális állapot, ez az amivel egy vígjátékban poénkodnának, terminator 20 stb.

  10. nagyon-nagyon műanyagszagúnak tűntek az első fotók anno, aztán a trailer is, és hát nem igazán változott azóta a véleményem.

    Nyílván a grafikus(ok) megtett(ek) mindent ami tellet, de nagyjából ez a nagyon biztonsági-játék képi, szín, stb világ lett az egészből, minimális eredetiség vagy hangulat nélkül. Ellenpélda: Mad Max Fury Road marketingje. Ezerszer jobban nézném, pedig anno inkább Terminátor fan-voltam.

  11. Pld.: valami kontrasztféleség, aztán color balance esetleg egy kis noise, vagy bármi, hogy legyen egyáltalán valamilyen színvilága a képeknek mert ez nem tudom mi. még az is jobb lenne ha agyon színátmeneteznék, de ez a túlságosan letisztult makett-baba világ inkább egy kémfilm-paródia posztere lehetne.
    aztán alapvetően elbaszottak a kompozíciók, a színészek semmilyen fejet nem vágnak csak úgy néznek, aztán pld a második címlapon Arnold feje eszméletlen, nem tudom h ez koncepció-e, de mintha tükrözték volna az arca egyik oldalát a másikra.
    Emilia Clarke sminkje nem is lehetne ennél erősebb…

    Az autót vezető “csontváz” képe ahol leginkább látszik a katasztrófa: mintha valami theme-parkban a Terminator-hullámvasút vezetőkocsija lenne…szörnyű…

    Érdemes akár csak a Terminator Salvation posztereit, promó anyagait megnézni..függetlenül a filmtől nagyon jók voltak.

    De lehet csak én öregszem. Mert ha most belegondolok, a Salvation-nél a zajos kép a “régi idők” mozijára emlékeztetett (35-mmes film) az uj 48 fps generációnak meg ez a tűéles bóvli kell.

  12. a Salvationben a néger kislány volt a legjobb, meg az öreg néni aki ételt akart nekik adni, olyan aranyos mese volt az egész, ú meg az az 50 méteres terminátor is jó volt benne, olyanból kellett volna sok, aztán lövöldözzön mindent szét, meg a tornacipős terminátor is jó volt, meg ahogy mondta a rádióba, hogy ti vagytok az ellenállás , húúúú, ez a sorozat egyszerűen baromi, örökké folytatható, ez a genesys hát ez lesz az év legjobb filmje

  13. Egyébként, a t3-t4 nek semmivel sem volt jobb a photoshopja :) mégse fikázta egyik “szakértő” sem.

    http://img003.lazyboys.info/people/arnold_schwarzenegger/arnold_schwarzenegger_arnold_schwarzenegger_terminator_3_rise_of_the_machines_empire_magazine_united_kingdom_august_2003_magazine_cover_photo_F5JegHqs.sized.jpg

    Nem vitték túlzásba a címlapot, ezzel a plakáttal lehetett találkozni többek között később országszerte, sőt a könyvborító is ez lett.

    A T4 Meg inkább haggyuk, nem jött le, hogy terminator filmről lenne szó…igaz a moziba se.

    http://www.empireonline.com/images/news/temp/empire238.jpg

    Semmi gond nincs ezzel a címlappal, átlagostól nem roszabb.

  14. zsoltiabéka:

    Én értékelem a humorodat. :D

    Többiek:
    zsoltiabéka viccel, ha nem vettétek volna észre…

  15. Tessék:
    http://www.kepfeltoltes.hu/150323/wadsefdgg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    kb. fél óra volt a színeket variálni, kontraszt stb. meg az arcát kicsit még sérültebbé tenni, hátteret átszínezni, + kis füst.
    :D
    nekik meg van egy rakat atomnagy felbontású fotó gondolom amik alapján csinálhatják a képeket, mégis mintha direkt rontanák el. Címlapfotók szörnyűek lettek. Többi úgy ahogy jó, de a fémváz keze milyen már… nagy értelme lehetett átalakítani, régi nem volt jó biztos.

  16. Ha már a kéznél tartunk, kicsit te is sok fényt tettél oda…innentől ízlések és pofonok, több plusz nem lett hozzáadva a képhez, csak a színekkel játszottál. Nah meg egy kis füst, de azzal nem illik kérkedni ha jol tudom a legelső képeket is leszólták, mert ösze visza lődöztek rajta :) dob a hangulaton, de sötétben ugyan olyan hangulatos és sejtelmes szerintem.

  17. Clash: Tehát nincs gond vele mert hozza a 2003-as(!!!) T3 legrosszabb plakátjának gagyi ps szintjét :D Vicces forma vagy te.
    Külön tetszik az “azokkal senkinek semmi baja nem volt” érv, ami egész egyszerűen hazugság, hiszen szétszedték a t3-at és t4-et is még a bemutató előtt.
    A címlap gagyiságát ízlés kérdéseként beállítani… good lord.

  18. Clash : senki nem kérkedett semmivel, amúgy milyen kézről beszélsz, hogy sok a fény? :D Én a kamiont vezető T800 kezéről beszéltem, hogy más a design, mint régen. Nem kötekedek, csak mondom… :)

  19. Régi szép idök,de kár hogy nem az eredeti szinészek játszanak cgi.mindenkit megfiatalitani.a t2 conor is gyönyörüen néz ki.Nem értem én eszt a a fintorgást,végre egy olyan rész ahol kapunk rendesen multbol jövöböl.

  20. endoskeleton a volán mögött nevetségesen néz ki.

    Zoli: az nem vicc, trollkodásnak hívják.

  21. m76- gondolom magasak az igények! Hát akkor hozok még “vicces formát” légy kreatívabb, ügyesebb csinálj jobbat!
    Az meg hogy plakátból ítél az ember…zsákbamacska. Tény ha már a címszereplő se szimpatikus akkor eleve bukó…teljesen mindegy milyen minőségű képet tesznek közzé.
    Nekem momentán a t4 egészen addig a pillanatig tetszett míg nem jutottam el a moziba…
    Tehát az is hazugság, hogy momentán mindenki szétszedte a filmet a bemutató előtt. Továbbra is ízlés dolga, neked nem tetszik, nekem meg semmi bajom vele…biztos bele lehetne kötni a te verziódba is.

    Prothean, nem akarlak fikázni, mosolygos terminator nagyon rossz. Még rosszabb lett mint az eredetije. Miért nem látszanak a fogai? Ráhuzta a fém-ínyét? :D

  22. Prothean- amugy az a kis véres sebhely ami elválassza a fémet a bőrtől, viszont oda való! Hiányolom is sok helyről. Ezviszont egy jó pont, lehet ha lenne fél napod tetszetősebbet tudnál csinálni. Viszont ha azt mondják a cenzorok nem lehet véres te se tudsz mit tenni..

  23. M76-látom nem bírtál elmenni emellet az ízlés dolga mellett…neked is van valami ízlésed mert nem fikáznál itt, nekem is, és azoknak is akik a képet készítették, akkor mi ez ha nem ízlés dolga ami eldönti jó e a végeredmény vagy sem? Néha undorodok kommenteket is olvasni, mert se eleje se hátulja légbőlkapott, csak kössünk bele mindenbe, nem baj ha aztsem tudom mit beszélek, a lényeg hogy kicsavarjam kifigurázzam azt amihez hozzáérek. Forumtrollok ellepnek mindent. Egyébként meg mi van akkor ha valamit egy régebbi dologhoz hasonlítunk? Attól még nem lehet jó? Mi van akkor ha 2003-ban készült? Azt hiszed akkoriban nem tudtak stúdió színvonalon dolgozni? Azért mert rá 10 év múlva már otthon is összefércelhetsz hasonlót, még nem jelenti azt hogy automatikusan szar. Megjegyzem nekem sem tetszik az a kép…de attol még nem szar.

  24. Clash:
    “légy kreatívabb, ügyesebb csinálj jobbat!” Ha megoldod hogy a stúdió engem alkalmazzon ok.

    “Az meg hogy plakátból ítél az ember…” Miből ítéljen? Vagy te random megnézel MINDENT? Sok időd lehet.

    ” az is hazugság, hogy momentán mindenki szétszedte a filmet a bemutató előtt.” Mivel a mondatomban amire hivatkozol nem szerepel a “mindenki” kifejezés ez hatalmas butaság. Betudom annak hogy magaddal beszélgetsz.

    “nekem meg semmi bajom vele”
    “Megjegyzem nekem sem tetszik az a kép…”
    Ha egy figyelemfelkeltő content belőled, aki védi csak semleges reakciót vált ki akkor valami baj van vele. (Nem tetszik de nincs vele bajod, lol)

    “bele lehetne kötni a te verziódba is” Csak nem mindegy hogy építkezésnél az ablakkeret és fal közti előírt 0,4 mm-es illesztés helyett 0,41-gyel dolgoznék, vagy a falra nem szerelnék ablakot. Itt utóbbiról van szó. Elég gyenge érv összemosni a fatális hibákat a teljes skálával.

    “Mi van akkor ha 2003-ban készült?” Úgy ejtik technológiai fejlődés. Ma kevesebb erőbefektetés egy ilyet összerakni, mint 2003-ban ezért is szégyenletes hogy ez a kép még 12 éve is ciki lett volna, amikor a t3 kapcsán ciki is volt. Ez már exponenciálisan gáz. És igen, azt jelenti hogy automatikusan szar is.

  25. Itt jegyezném meg hogy kizárólag a egyéni ízlés leképezéseként értelmezni a minőséget elég kétbites hozzáállás szerintem… Az már eleve bukó mikor a klisés végletekkel próbálsz érvelni. (igen az ízlés IS a része, de csak a töredéke)

  26. Sztem nem tudod miről beszélsz…sajnállak, hogy egy dolog ami nem tetszik ekkora szenvedést okoz neked :)
    Én majd megítélem, ha láttam tetszik-e a végeredmény vagy sem. Bármi lehet, vagy pozitív csalódás vagy negatív. Ha meg eldöntöd hogy tetszik-e vagy sem akkor az ajánlóját veszed alapul :) nem egy ujság címplapját…
    Azért mert valami nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy automatikusan szar kategória. Tudod valóban semlegesként állok hozzá! Lehetne valóban jobb! De rosszabb is!
    Ez csak az én véleményem és nem mérvadó, mondjuk másik 1000 megkérdezett mellett. Ellenben te elvárod, hogyha kimondod, ez szar, mert neked nem tetszik x okból kifolyólag…akkor az szar is. Mellesleg, nem biztos hogy tudnék jobat csinálni…és az én verziómra is lennének akik lehúznák. Tehát jogom van szarozni. De nem illik. Persze te megteszed, de ezzel önmagad jellemzed.
    Inkompetens dolgokkal példázódol…olyanyira inkább nem is foglalkozom velük a továbbiakban, mert nem látom az értelmét…és nem is értelek.

  27. Clash:
    “egy dolog ami nem tetszik ekkora szenvedést okoz neked”?
    Mondtam én ilyet? Nem magadból kéne kiindulni pajti.

    “akkor az ajánlóját veszed alapul”
    Hogyne, a stúdió ostoba hogy ilyenre költ, hiszen nyilvánvalóan nem várnak tőle semmit, csak pénzt szórnak igaz?

    “Azért mert valami nem tetszik, még nem jelenti azt, hogy automatikusan szar kategória.”
    Azért automatikusan szar mert kritikus hibák vannak rajta és ugyanezen okból nem tetszik. Az hogy összekevered a logikát csak hogy úgy tűnjön mondasz is valamit elég gerinctelen húzás.

    “semlegesként állok hozzá”
    A “nem tetszik” nem semleges. Epic fail.

    “mondjuk másik 1000 megkérdezett mellett” Én olvasok külföldi oldalakat is, az általános vélekedés a “wtf is this shit?” akkor gondolom az a mérvadó és rövid úton bebizonyítottad hogy hülyeségeket beszélsz.

    ” elvárod, hogyha kimondod, ez szar, mert neked nem tetszik x okból kifolyólag…akkor az szar is. ” Imádom amikor magukból indulnak ki az emberek… mondtam ilyet?

    Önjellemzésről ír az, aki olyasmire válaszol amit nem írtam (lásd “mindenki fikázta a régieket”) elferdíti a gondolatmenetet (lásd azért szart mert azt mondom és nem azért mert teljesen alapvető dolgok lettek elbénázva.)
    Ezek után vicces önjellemzésről és inkompetenciáról papolni, míg láthatóan nemhogy a képalkotás de a szövegértelmezés is túlmutat a képességeiden.
    “nem is értelek.”
    Hát igen, gyenge intellektuális adottságokkal nehéz ;)

  28. Amúgy hogy lehet egy dolog inkompetens? :D Legalább a saját magad által használt szavakat értenéd…

  29. grat, személyeskedés miatt lezárva, hihetetlen, hogy nehéz a másik sértegetése nélkül véleményekről beszélgetni – mindkét oldalról…

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.