Jövő hónapban forog a Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Nem sokat tököl a stúdió, legalábbis New York városi tanácsának egyik tagja ilyet szólt: “There is no better way to project the character of this city than through television and film, and what’s more New York than pizza-loving ninjas and a talking rat?” Mást most nem tudni, mindenki visszatér, hiszen bevált recepten ne változtass, és mivel a film egész jól hozott így még nem kell rebootolni. 2016 nyarán nézzük majd.

Az egyik operatőrről már van képünk:

A fotón látható kameratechnikáról azt nyilatkozták, hogy igazi “akár te is csinálhatnád otthon a haverokkal” hangulatot akarnak megidézni vele.

human
írta
2015. 03. 22. 03:09
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Jövő hónapban forog a Teenage Mutant Ninja Turtles 2” bejegyzéshez

 1. hű de fontos film, nem is emlékszik senki az elsőre… a rajzfilmsorozat bármelyik része jobb volt, mint ez

 2. a te is csinálhatnád otthon a haverokkal hangulat meg jó nagy kamu, így készítik el olcsóbban a filmeket, ha moziba megyek, akkor mozis szintet várok, nem amatőr baromkodást

 3. Erre vevő a nagyközönség! A Dredd 2-őt meg nagy ívben leszarják.
  (Tudom az első rész bukott nem kicsit, de akkor is..)

 4. Úgy vagyok ezzel, mint a transformers-szel. Megnéztem első részt, láttam, hogy szar, többet nem nézek belőle.

 5. Igen, az első jó volt! Sőt, én a harmadikat is élveztem, bár tudom, hogy szar film… De a többinél még a szeszélyes évszakok is szórakoztatóbb!

 6. Remélem most 15 percig lesz benne ahogy a liftben beatbox-olnak én ott kapcsoltam ki és töröltem a meghajtóról!!

 7. Jézus… Én nem láttam ezt a borzalmat. De ezek szerint Hollywoodban igény van erre. =/ Szomorú…

 8. Ritkán szokásom fikázni egy filmet…max elmondom h egész jó, jó vagy gyenge lett az az alkotás…de ezt a filmet minek kellett elkészíteni és főleg folyatatni?! Inkább adták volnaz azt az összeget egy alapítványnak, hátrányos helyzetűeknek….

 9. Pedíg támogatom a rebootolását:) Kb ôsszes szinészt lekéne cserélni (még a teknöcöket is haha) Ha fiatalabb lennének a karakterek, mint az animácios sorozatokban, sokkal jobb lenne. Meg persze egy jobb rendezô és író s elkéne.

  Egyébként meg nem tudom mrôl beszéltek, tr1 volt a leghulladékabb a sorozatban.

 10. Az újrázás újrázását mi? -.- A transformers első része volt az egyetlen a sorozatban ami épkézláb módon össze volt rakva és kerek egészként egy film élményét tudta nyújtani ,még ha nem is maradandóan.

 11. Évek óta nem láttam olyan szar filmet amilyen az első rész volt. Botrány, hogy hollywood-ban erre pénzt adnak, de az még nagyobb hogy ezt kajálják az emberek.

 12. azt hogy kajálják nem mondanám.

  én arra lennék kiváncsi hogy mekkora az aránya azoknak akik egyszer nézték meg a filmet a mozikban, reménykedve hátha visszaadja a régi TMNT fílinget, de csalódottan távoztak.

  az azoknak az arányát akik többször is megnézték a moziban, mert tetszett nekik.

 13. Nekem kellemes csalódás volt, oké voltak buta dolgai(tipikus Michael Bay marhaságok), de rettenet jót röhögtem a poénokon, adta az akció is(Lassítások, havas rész…), jöhet!

 14. Ennyi durcás kisgyereket, de még érted henceg vele, hogy le is töltötte :D
  De ez a színvonal ugyanaz mint a Transformersnél, egy forintot nem ad érte a paraszt de utána végignézni az összeset, hogy azokat is fikázhassa..

 15. De az a legjobb a dologban, hogy ha egy társaságban megkérdezem a legnagyobb fikázót, hogy mégis milyennek kellene lennie a Transformersnek akkor csak néz birkán maga elé, mert megfogalmazni már nem tudja, hogy mitől lenne jobb, csak annyira futja, hogy fikázzon

  Ugyanez a teknőcöknél is. Oscar-díjas alakítást vártatok? CGI főszereplőktől? esetleg Trónok Harca szintű fordulatokat 2 órában? szexjeleneteket? vagy micsodát?

 16. rhocco: akkor béna társaságokba jársz, hiszen elég csak megnézni, hogy a dumb látványfilm Indiana Jones és a frigyláda miben más, mint a Transformers. Mindkettő blockbuster pedig. Senki, értsd, senki nem Oscar alakítást vár a szereplőktől vagy Black Swan mélységű drámát egy blockbusterben, de legyen már az a film egyetlen erénye, hogy szép. Ezt az Oscar díjas alakítást szajkózást annyira unom már, úgy viselkedtek mintha a spektrumnak csak két véglete lenne, a tökéletes színészet és megan fox, köztük nem lenne semmi. Guardians of the Galaxy sem kapott egy Oscart sem, blockbuster, és mindenki ott csápolt rajta, mert a humorral jól felépítette a karaktereit.

 17. Ennek a “remekműnek” az első részéből kb. 10percet bírtam nézni,majed ezután töröltem rögtön az egészet a gépemről és villantópálcával az emlékét is az elmémből! :)

 18. rhocco: “De ez a színvonal ugyanaz mint a Transformersnél, egy forintot nem ad érte a paraszt de utána végignézni az összeset, hogy azokat is fikázhassa..”

  Azért az utolsó Transformersért azért elég sok forintot (pontosabban dollár) adott elég sok “paraszt”, mert több mint 1 milliárd dollár bevételt hozott. Amúgy én olyan “paraszt” vagyok aki ezt a Tini Ninja Májkölbéjes faszságot nem látta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.