Őszintén a Hobbit 3-ról

A Honest Trailer szállítja a film tökéletes kifigurázását. Bocs rajongók, de ebben a videóban telitalálat poénok vannak. Videó a tovább mögött.

human
írta
2015. 03. 24. 20:53
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Őszintén a Hobbit 3-ról” bejegyzéshez

 1. Minden szavuk arany… Ez a film borzalmas volt, nem trollkodok, nekem egyáltalán nem tetszett. Az eredeti trilógia újrafelhasználása ez a 3 Hobbit film. Kár érte, pedig nagyon vártam, és nagyon örültem, hogy Peter Jackson fogja rendezni. Hát ez ilyen lett.

 2. A mindenki által imádott GYU is teli volt ilyen klisés marhaságokkal; sasok megjelenése, harc közbeni beszélgetés, utolsó pillanatban közbelépés, CGI vs CGI, stb.
  Hirtelen ami ott működött itt már szar, aha.

  Ami hiba volt szerintem az a hosszúság és a törpök jellemtelensége, meg az, hogy mindenki a GYU-hoz hasonlítja, bár ez nem a film hibája.

 3. rhocco: Itt csak az volt a baj..ami a videóban is említve van..5 oldalból csináltak egy majdnem 2.5 órányi filmet. +/- Thorin Shakespear wannabe jelenetei és egyebek.

  GYU-ban az volt a jó hogy újdonságnak számított. CGI is kb eget vert akkor és csak ott használták ahol kell. Ok persze néhol ott is kilógott a lóláb..de hogy itt a hobbit filmek 90% CGI zöld/kék hupilila vagy egyéb háttér előtt vették fel..azért az már enyhén rossz. Plusz amit 2 részesre terveztek(ami szerintem bőven elég lett volna) minek kell hirtelen 3 részre szedni? Oh wait…money ofc! Szóval ennyit erről. Nem utálom a hobbitot de nem is szeretem. Egyéni vélemény és punktum. :D

 4. és pont ezeket mondják, elsőre még fasza volt a sasok meg a cGI seregek, de ez már a 6. film amiben ugyanaz megy, igenis ez a Hobbit 3 hibája úgymond. Persze kell csata, ez is igaz, de mégis gagyibbnak érződött itt.

 5. Az ilyen társalgások láttán mindig eszembe jut ,hogy csinálni kellene(idő meg skill hiányzik) egy videót arról,hogy hogy nézett ki hasonló jeleneteknél a lotr és a hobbit(pl lotr1 elején szauronos csata vs 5 sereg csatája,vagy amikor gandalf minath thirith felé lovagol vs legolas kilovagol tóvárósból,de egy tünde sereg vs tünde sereg se lenne rossz stb).
  Lenne nagy hüledezés. A hobbit egy tragédia volt ilyen szempontból…. is

 6. Sajnos igaza van a kritikának. Mind a 3 részt moziba néztem, és mind a háromról azzal az érzéssel távoztam, hogy mi a francnak kellett 3 felé szedni (nyilván a profit miatt), és pont ez miatt nem tudom szeretni a filmet.
  2 részben bőven elég lett volna. És a gyűrűk ura 3 film 3 könyvből a hobbit meg 3 film egy könyvből …. de utólag már kit érdekel ha a bevételt megtermelte :(

  Én szemlyszerint nagyon várom már hogy elhasaljanak ezek a kettészedett filmek a kasszáknál, és szerintem 1-2 év és befog következni.

 7. Én örülök, hogy ezek a filmek elkészültek, és annak is örülök, hogy ilyen hosszúak voltak, élveztem minden percét, remekül szórakoztam a moziban mindvégig. Csak sajnálni tudom azokat akik nem képesek elengedni magukat és pusztán csak élvezni egy ilyen filmet, de hát nem vagyunk egyformák. Az ilyen honest videókat meg pont leszarom, sokba belenéztem, de még sose néztem még végig egyet sem. Fél percig vicces, de aztán már csak izzadságszagú…

 8. Ez tipikusan annak az esete, hogy aki szereti az ilyen franchise-okat, annak mindegyik rész/film tetszeni fog! Hiába a jól helytálló érvek stb.! Akkor is tetszeni fog az embernek, ha szar, vagy közepes…. Ezért különböznek az emberek! :)

 9. Nyílméregbéka +1
  Én is imádtam minden percét (na jó,kb 95%-át) mind a három filmnek. Egyáltalán nem érdekelt, hogy hosszú, sőt most várom a bővítettet. Az egyetlen baja, hogy volt előtte egy tökéletes Gyűrűk Ura trilógia. Az, meg, hogy valaki 1000x-e is azzal jön, hogy 3 film egy rövid könyvből, azt már arra se méltatom, hogy leszarjam. Már csak fel sem húzom magam az ilyenen.
  “Honest” videók eddig se tetszettek, és ezután se fognak. Nem is értem, hogy miért így hívják őket. Semmi köze az őszinteséghez, csak poénkodni akarnak, sikertelenül.

 10. Imtal

  Illetve, annak úgyse fog tetszeni, aki már az első rész előtt fikázta, hogy milyen szar lesz… tényleg különbözünk :)

 11. Szerintem sokkal jobb lett volna, ha nem Peter csinálja hanem valaki más mert nagyon a GYU akart hasonlítani, belerakni abból karaktereket ami nem lett volna fontos.Elég lett volna két film is a 3. részben h felét végig szenvedi Thorin, az nagyon unalmas volt, meg h a sárkányt kb 15 perc alatt kinyírták. + Szerintem lehett volna valami bevezető a törpökről hogy megismerjük őket. A GYU az első megnézés után el tudtam volna mondani h kit hogy hívnak. De itt a Hobbitban nem ismertem meg annyira a törpöket hogy tudja hozzájuk kapcsolni nevet. Thorin, meg a Bombur aztán a többi? A 3. rész befejezettlensége zavart nagyon. Nem tudtál meg a végén semmit. Bilbo hazament az arannyal ami nem derült ki honnan van, pedig ha jól tudom elment érte a Trollbarlagba. Vagy hogy most akkor ki lett a törpök és az emberek királya. Volt az előzetesemben egy olyan rész ahol kecsefogattal harcolnak farkaslovasokkal v farkasokkal az merre van a filmben? Mert én nem igen találtam meg. :D 1x volt hogy megjelent 1 kecske a harctéren aztán annyi. Hobbitoktól az első rész volt szerintem a legjobb, azt többször is meg tudtam nézni a 2.3. ból 1x a simát 1x a bővített változatot aztán kifujt. Nem voltak benn emlékezetes mondtatok a Hobbitban, pl a GYU-ból tudok idézni “fussatok bolondok” :) “Dúnföldi crebainok” , “Legolas tündeszemed mit lát” de itt nem maradt meg semmi. A csaták túl műek a Hobbitban GYU-ban valóságosabbnak hatnak.
  Amúgy valaki mondja el nekem mi az öt sereg? Mert 1 rajzfilmet láttam a Hobbitból nagyon régit abba jöttek a csatába: emberek, törpök, tündék, orkok, meg talán a goblinok is,tehát azok is akinél az első részben voltak, ah meglett a gyűrű. Így lett volna 5 vagy a sasok számítanak 5.nek? Előre is köszi a felvilágosítást.

 12. Hamarosan sztem jön a Reboot. :) GYU-ból mostanában ez a szitu. Lehetne játékból is készíteni GYU világában játszódó filmet csinálni. PL Shadow of Mordor. Nem volt rossz, filmen se lenne sztem.

 13. Szerettem a filmeket, mindet, de ez a trailer is tetszett. Az lehet a trukk, hogy van humorerzekem.

 14. nem nagy szám a film…de amiket itt mondanak az is teljesen hülyeség..nem azzal van a baj, hogy ezek benne voltak, hanem ahogyan használták és a film dramaturgiájával

 15. 1. filmet moziban néztem, a 2. otthon, a 3-kat is othon és kb. 30 percig. Úgyahogy van sz@r volt. Elsz@rták, amennyire jó volt az a GYU, ez annyira rossz volt. Bocs az összehasonlításért…önmagában is semmilyen volt.

 16. a hobbit egy kis szőrös állat, föld alatt lakik, szereti a csillogó tárgyakat lopni

 17. Az első film még elég jó volt. De a másodikban, amikor megjelentek Legolas és a tündék, na kb onnantól jött a lejtmenet. Nálam legalábbis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.