14 hozzászólás a “Arnoldról lejön a külső borítás” bejegyzéshez

 1. Elmegy. Kicsit videojatekos hangulata van de egynek Elmegy.

  Viszont április 3.án új trailer jön. Muszáj lesz nagyobbat ütnie mint az elsőnek.
  Bár nekem az is bejott leszamitva a kezdetleges CGI -t.

 2. Egy Terminator címhez ilyen munkával előállni? Van önbizalom nem kevés. Már Schwarzeneggernek ég a pofáján a bőr ettől a mocsok CGI-től. Szégyen egy ilyen ócsek munka manapság ekkora címnek. Kis költségvetáésű sorozat látványmegoldás szint. Söpredék.

  Kíváncsian várom mi lesz a következő “headshot” a legendának.

  Ffujjj….

 3. Az a helyzet hogy ami múltkor címlapos állóképen rohadtul nem működött, itt tök jó lett összegészében. Ha elkezdem megállítani a frame-eket és egyesével végignézem a képeket akkor megint gagyi de a mozgó poszter hatása ezt simán elfedi és hirtelen kúl lesz.

 4. Azon túl, hogy ezzel az ábrázattal amit csináltak neki simán mehetne a Majmok bolygójába, én még mindig fent vagyok akadva azon a szájba tekert fogzománcon. :D

 5. Szerintem rohadt jó. :D
  Ti csak panaszkodni tudtok. xD Abban a korban élünk ahol már semmi sem elég. Pár éve egy ilyen videó miatt mindenki összefosta volna magát hogy juj ez milyen epic. Már semmit sem tudtok élvezni. :D

 6. A keze, ami szerintem nagyon nincs rendben. Túl kicsi és természetellenes szögben áll.

 7. Szerintem epic! :) Nem értem miért elégedetlenkedik mindenki… A világtörténelem mindenkori legzseniálisabb filmje a Terminator 2. Ez megkérdőjelezhetetlen. De Cameron elengedte, és azóta nem állok úgy a sorozathoz, hogy elvárnám azt a szintet amit nyújtott. A T3 valóban a cím meggyalázása volt, aztán lehet kövezni, de nekem a 4 tetszett. És ezt a Genisyst kegyetlen várom, és jó az előérzetem. A CGI-t nem kritizálom, pláne nem egy mozgó poszteren. Aláírom, hogy nem a legjobb, ami eddig kijött, de tudom, hogy rengeteget fog még javulni a moziig. Szóval majd akkor ítélek! :)

 8. én a seggemet a földhöz verdesném ha ilyen animáciát össze tudnék rittyenteni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.