Wolverine… one last time

Hugh Jackman a fenti, az alábbi képhez csatolt kódolt üzenettel arra célozhatott, hogy a harmadik különálló filmben lesz utoljára Rozso Farkas a vásznon.

A filmet jövőre forgatják majd, és 2017-ben kerül a mozikba. Azt nem tudni még pontosan, hogy az X-men Apocalypseben feltűnik-e a karakter, de sötét a vég így. Hiába na, azért Jackman is öregszik, és baromi nehéz lesz újracastingolni, vagy rebootolni a karaktert más színésszel.

17 hozzászólás a “Wolverine… one last time” bejegyzéshez

 1. Lehetne azert meg par film az öregedés ellenére is. Mondjuk egy days of future past reboot, vagy komolyra fordítva a szót: Egy old man logan, ami üthet es eleg hangulatos.

 2. Ez az “utolsó” jelző szerintem csak a Rozsomák harmadik részére szól, a cameo-k nem számítanak bele, mert ugye a Deadpool-ban is benne akar lenni Jackman.

 3. Szegényt kicsit sajnálom hogy Wolverineként csak a days of future pastban kapott normális filmet

 4. egy másik helyen valaki azt írta hogy valamiféle rákos betegsége van, ezért nem tud több filmet vállalni.

 5. Én kicsit örülök neki, bármennyire szerettem a színészt de miatta egy karakterre sem tudtak koncentrálni és mind csak egy dimenziós karakter lett, de remélem a rákos dolog csak egy rossz pletyka és nem igaz

 6. Sokkal jobban passzol a karakter Jackman-hez most, mint korábban. Úgy értem így öregen állatabb, mint pl az első X-Men filmben. Most nem kéne abba hagynia.

 7. A rákos sztori – tudtommal – annyiban igaz, hogy az orrán találtak valamilyen, talán bőrrákhoz hasonló elváltozást. De megműtötték, úgy tudom, teljesen rendben van. Ha beírjátok a keresőbe, hogy “Hugh Jackman cancer” kidob képeket és cikkeket is témával kapcsolatban.

  Amúgy tényleg jó Wolvi, de tény, h ő is öregszik.

 8. Elvileg Rozsomák már 200 év körüli tehát simán jól áll neki hogy kicsit öregebbnek néz ki mint a többiek. Lehet már beleunt bár én úgy tudtam élvezi

 9. Nagyon belemagyarázás, de az is benne van a pakliban, hogy a karakter utolsó _szóló_ filmjére gondolt a képpel. A csak egyik kezén kiengedett 3 darab karom is erre utalhat.

  Utolsó film Rozsomákként? Naaah, not buying that. DOFP vége alapján furcsa lenne, ha nem köszönne vissza az Apocalypse-ban – ráadásul egy Deadpool cameora is nagy sansz van. Láttunk már sok efféle “hírt”, aztán Robert is maradt és marad még Vasember jó ideig, IV. szólófilm nélkül (egyelőre :p).

  Mondjuk nekem speciel nem túlzottan hiányozna, elég, és olykor-olykor már túlzottan nagy hangsúlyt kapott ez a karakter, mikor van végtelen másik érdekes(ebb) mutáns az X-Men univerzumban. De ez már abszolút az én ízlésem… :)

 10. 11: Tavaly nyilatkozta,hogy 46 évesen már nagyon megterhelő neki felkészülni a szerepre. Baromi sokat kell edzenie és megfelelően táplálkoznia,nem csoda,hogy már soknak érzi.

 11. ennyi film és egyszer sem viselte a maszkot… pedig úgy lazábban megoldhatták volna a színészváltást.
  ettől függetlenül az első x-men filmnél még úgy voltam vele, hogy oké innen el lehet indulni, bármi lehet, aztán valahogy megragadtak a kócos hugh jackman karakternél, ami sosem lett wolverine, szóval én azt bánom, hogy még mindig erőltetik, ami több mint 10 éve nem megy számos különböző íróval és rendezővel sem, míg pár no-name fan jobb karaktert hozott össze 10-20 percekben a semmiből youtube-on.

 12. Ez a karom verzió sose tetszett igazán, szerintem legjobb még mindig az X-1 fajta kés alakú

 13. Kár lenne érte, bár szerintem nem kéne annyira kigyúrni a szinészt, sokkal jobban állna neki egy szálkásabb test, most h már nem annyira fiatal.Még simán benne lenne 3-4 film

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.