Egy Angyal

Az X-Men: Apocalypse-t rendező Bryan Singer osztotta meg velünk ezt a production artot, amiben a tippre Angyal nevű karakter szárnyakkal látható. Meglepő módon.

9 hozzászólás a “Egy Angyal” bejegyzéshez

  1. Tudom, hogy az Elmúlás Jövés-Menésénél is ezt mondtam/tuk, de nem lesz ez már kicsit sok karakter?

  2. Jó, de a képregények évekig folynak. Egy film meg 2 óráig. A DoFP-ben is egy rakat szereplő kapott 2 percet. (Kolosszus meg egy szót…)

  3. Nyilván nem az Angyalt fogják kihagyni majd pont belőle, mikor az egyik fő karaktere a sztorivonalnak.

  4. Remeljuk a metamorfozisat sem fogjak kihagyni. Archangelkent sokkal erdekesebbe fejlodott, mint a korabbi galambman.

  5. 1,5-2 óra játékidőbe nagyon nehéz belezsúfolni ennyi X-man karaktert.A DoFP-t is indokolt lett volna 2 részben leközölni, hát még az Apocalypse sztorit.

  6. Nem olvastam a képregényt, lehet ez mondatja velem, de nekem nem kellett volna két filmnyi a DoFP-ból így pont halál izgalmas volt. Plusz nehéz lett volna ketté választani a storyt, az akciójelenetek meg amúgy sem voltak olyan mérvadóak, hogy kibővítve izgalmassá tegyenek két filmet. Még ha az írók sziporkáznak is, Blink meg a másik két “jövőbeli” mutáns így pont elég misztikus és izgalmas volt, nem feltétlenül örültem volna a lelkizésüknek, háttértörténetüknek.

  7. nem vagyok fan semmit nem tudok az Angyalról, még a DoFP-t sem láttam, de ez a kép szerintem nagyon jól sikerült, jó kontrasztot adnak a fehér szárnyak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.