Argo2 – Az Anti-Trailer

Itt a kultfilm folytatásának a második trailere, amit csak a kivágott jelenetekből tettek össze. Szóval van remény arra, hogy ennél jobb lesz a film? Az új előzetes a tovább mögött.

human
írta
2015. 04. 01. 20:05
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Argo2 – Az Anti-Trailer” bejegyzéshez

 1. Én nem emlékszem, hogy bárki idézte volna az ismerőseim közül. Bár lehet, hogy csak nekem nincsenek olyan barátaim, akik az Argóból idézgetnek…. De komolyan én azt hittem, hogy ez a Ben Affleck film folyatása lesz. (Meg is lepődtem) Árpa Attila Argójából egy jelenetet sem tudnék felidézni, nemhogy idézni…

 2. Félek, hogy túlzásokba esnek a poénokkal. Az egy szerinte még élvezhetően primó volt, pont annyira volt “olcsó” , hogy hányásig röhögjek, cask ne legyen gagyi. Btw, tuti moziban nézem majd.

 3. Ha ez gyalázatos, akkor az Álom.net meg az hasonszőrű társai akkor mi? Inkább legyenek ilyen elborult magyar filmek, mint ilyen amerika majmoló hulladékok.

 4. Jó érzés arra kelni, hogy az IQ-m hirtelen 20 alá csökkent, mert tetszik az Argo, és nevetek a viccesnek szánt jeleneteken, beszólásokon. Vagy ha épp nem is nevetek, de én is viccesnek, megmosolyogtatónak találom azokat.

 5. Az elmúlt időben milyen olyan magyar film volt, ami ekkora “tábort” tudhat maga mögött? Most itt van ez a Rókatündére film, lehet, hogy jó, de nem sok olyan van, amiből pár ember vissza tud idézni konkrét szövegeket, jeleneteket. Ez egy elborult magyar film, amivel Árpa Attila jóvátette azt, amit anno rázúdított a magyar társadalomra (ValóVilág). A kettőt meg betudhatjuk annak, hogy bocsánatot kér, hogy az RTL meg folytatta a szériát…
  Amúgy a “pornóbajszos k*cs*g” törölt jelenet. Paks 2 ;)

 6. Én se értem ezt a nagy felhajtást az Argo körül. Nemhogy mondatot, de egy jelenet foszlányt se tudnék felhozni az első részből. És hogy kultfilm lenne? Ha az, akkor én soha többet nem használom ezt a szót.
  Hasonlítsuk már össze egy Üvegtigrissel, aminek kb. a 3/4-t az emberek 80%-a kívülről tudja! Hol van ez ahhoz???

 7. Én meg azt nem értem milyen nagy felhajtásról beszélsz, akik szerették az első részt azok várják, akik meg nemhogy mondatot, de egy jelenet foszlányt sem tudnak felidézni belőle, azok nyilván nem, de gyanítom nem is nekik szánták a filmet, hanem azoknak a rajongókna, akik már 10 éve várják a folytatást.
  Lehet dobálózni itt az Üvegtigrissel, és nem is alaptalanul, az tényleg egy sokkal felkapottabb film volt, készült is hozzá két folytatás, csak hát meg lehet nézni, hogy azok milyenek lettek…

 8. Azért az Argo-t hasonlítani az Üvegtigrishez… Szerintem nem éppen jó viszonyítás, ugyanis az Üvegtigris (maradjunk az csak 1-2 -nél, mert a 3. az egy nagy 0 lett) teljesen egyéni, és saját ötletekre épült, ellenben az Argo-nak szinte nem volt olyan jelenete, amit filmkedvelők kapásból meg nem mondanának, hogy melyik filmből lett csórva… Az meg hogy az Argo “kultfilm”, csak marketing fogásként lett szépen belöttyintve a köztudatba – és ez az amihez az Árpa nagyon is ért, azt el lehet ismerni.

 9. Hát szerintem az Üvegtigris 2 még jobb is volt az elsőnél. A három valóban gyengébb, de azért az se rossz…

 10. Ez a kultfilm or not dolog mindig előjön. :)

  Az Üvegtigris és az Argo abban hasonlítanak,hogy az átlagnál elborultabb,nálunk már kimondottan jónak számító közönségfilm.
  Rengeteg idézhető mondattal operálnak amit vagy hallott az ember vagy nem.Ez azért társaságfüggő.Tigris jóval ismertebb de az Argo sem panaszkodhat.Sőt!

  Minden kultfilmnél van olyan vélemény,hogy ugyan ez miért van ilyen státuszban mikor egy rakás sz*r.

  Olyan az Argo mint egy James Franco-Seth Rogen vígjáték az amcsiknál:vagy imádod,vagy értékelhetetlen a számodra.

 11. Az argo szerintem is egy átlag semmi volt(persze a magyar közönségfilmek közül kiemelkedik,hiszen nem kapcsoltam ki könnyes szemmel,hogy mi ez a szemét megint).Az mondjuk igaz,hogy általam intelligensnek és jó humorúnak tartott embernek tetszett,szal elfogadom,hogy nem szar,csak nehezen.

 12. Komolyan nem értem azokat, akik nem képesek felfogni, hogy nem az ő seggükből süt a nap, és hogy ami film nekik nem tetszik, az még lehet jó, lehet kultuszfilm. Az Argó kultfilm, ez nem lehet kérdés, hiszen minden ismérvének megfelel, komoly kultusza van egyes korosztályokban, masszív rajongótáborral tíz év elteltével is, akik fejből idézik a poénokat. Ennyike! Minden korosztálynak megvannak a maga magyar kultfilmejei, mint pl. a Megáll az idő, Indul a bakterház, Üvegtigris, Argó stb…a kultfilm státusz nem jelent feltétlen magas minőséget, egyaránt lehet az egy filmtörténeti mérföldkő vagy akár egy trashfilm is.

 13. jaja, Nyíl jól összefoglalta, pl mindenki aki szerint az Argo szar nézze meg a The Room című kultfilmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.