Heti mozibemutatók: április 2.

Akkor elkezdődik a blockbuster szezon? Megyek is a Fast Sevenre még ma, de a Marigold első részének rajongóit is épp elkényeztetik.

 • Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7) – Get, get, get, get low when the whistle blow.
 • Havannai éjszaka (Retour a Ithaque) – francia-kubai filmdráma, egy emigráns visszatér Kubába, és találkozik a régi barátaival.
 • Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel (The Second Best Exotic Marigold Hotel) – új lakók, hotelhálózat, már ha jól rémlik az előzetes.
 • Marie története (Marie Heurtin) – egy siket lány a 19. században az apácák közé kerül.
human
írta
2015. 04. 02. 14:29
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 2.” bejegyzéshez

 1. Tegnap este néztem az FF7-et, én imádtam minden hülesége ellenére is. A film utolsó pár percénél meg szerintem valami belement a szemembe…

 2. Ctrl+Alt+Del: A végén nagyon feltűnő az autóban, de nem tudsz miatta haragudni, mert nagyon szépen búcsúztatták.

  Maga a film amúgy fasza, akik az előzőket szerették, ezt talán még jobban is bírni fogják. Termetes baromság, de legalább a minőségibb fajtából.

 3. Play – A héten akkor én is megnézem, de fura lesz nélküle ha esetleg még később folytatják. Köszi szépen a választ.

 4. Ctrl+Alt+Del nem volt annyira gáz én mondjuk a tengerpartos jelentnél húztam egy kicsit a számat de ott is csak az zavart, hogy végig úgy vették hogy az arca nem látszódott csak a teste és a fejét csak hátulrúl láttad. Több bajom volt azzal, hogy szerintem több logikai baki és lehetetlen hülyeség volt ebben az egy filmben mint a többiben együtt véve:)

 5. Hja teli van csomó bakival meg lehetetlen dologgal, de nem érdekelt. :) Élveztem… Az utolsó, tengerparti jelenet miatt szerintem megnézem újra moziban majd…

 6. semper – A logikai bakikat és lehetetlen hülyeségeket már az eddigi hat rész alatt megszoktam/tuk, ezen már meg sem lepődök és azokkal együtt szerethetőek a filmek :) Én inkább a PW féle búcsúztatástól tartottam, hogy nehogy elgagyizzák. Technika és CGI ide vagy oda de azér egy élő ember még igen nehezen helyettesíthető/megvalósítható…

 7. Figyelj engem nem az idegesített, hogy repcsiből baszunk ki kocsikat meg a hasonlók, hanem azok az érthetetlen megoldások, amik tized másodpercnyi oda figyeléssel kiküszöbölhetőek lennének. Majd ha lesz kibeszélő(bár kétlem) akkor részletezem.

 8. Amúgy nem tudom miért Rock vs Statham van mindenhol…
  Diesel vs Statham helytállóbb lenne.
  Rock-ot az elejeén 2 perc alatt lezavarják, inkább Diesel küzd meg vele jobban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.