OMG, Micimackó is élőszereplős filmet kap

A Disney full rákapcsolt. Közben azt is láttam, hogy Sofia Coppola Kis Hableányt forgat a Dumbo és a többiek mellé, erre most becsúszik az a hír, hogy a Winnie the Pooh mesékben is látnak elég alapanyagot.

A forgatókönyvet Alex Ross Perry (Listen Up Philip) szállítja, és a történet szerint a felnőtt Róbert Gida visszatér a Százholdas Pagonyba, ahol újra “találkozik” az csacsi öreg medvével.

human
írta
2015. 04. 03. 04:03
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “OMG, Micimackó is élőszereplős filmet kap” bejegyzéshez

 1. Most ez kötekedésnek fog tűnni, de a fordításban “csacsi öreg medvének” szólítják néha Micimackót :D
  Maga a projekt nem hiányzik, de maximum nem nézem nem.

 2. Jóságos. Atya. Úristen.
  Zombiállatokkal és egy lelkileg sérült, kedvenceit lemészárló Róbert Gidával megnézném.

 3. Ez is olyan kicsit, mint a Marvel univerzum építése, csak a Disney-nek már megvannak az alapok, hisz a rajzfilmek sikeresek voltak, plusz az idősebb korosztályt is megszólítja nosztalgiafaktorral, a fiatalabbakat meg a menő élőszereplős CGI látvánnyal talán.

  Szóval elkerülve bármilyen rizikófaktorral járó új, kreatív sztori/koncepció felhasználását, mennek a tutira ami pénzt hoz, és ezt egészen addig fogják csinálni, amíg emberek mennek és nézik és költik rá a pénzt, és ők bőven pluszba fognak kijönni.

 4. Elsőre hülyeségnek hangzik, de ha belegondoltok működhet. Róbert Gidán keresztül megközelítve egy Where the wild things are hangulatú filmben.

 5. @Audible Sharpness adom az ötletedet.Mekkora király lenne, ha mondjuk Róbert Gida betegágyon,édesapja vagy -anyja meséje után a filmet álmodná.Mi meg csak annyit kapnánk a meseolvasásból hogy a szülő a film elején letenné a könyvet oda ahol ült, majd távozna a szobából.

 6. Jaj ne már most ezt minek. Mondjuk, ha valami American McGee-s elborult agyszülemény lenne, mint anno az Alice csak filmvásznon meg micimacival, akkor azt mondanám hajrá.

  ui.: remélem az almát úgy fogják fogyasztani mint a régi mesében

 7. Vagy lehetne ez is darkosabb, mondjuk a felnőtt Robert Fawn állatsuttogó bemegy az elátkozott erdőbe ahol a Micimedve egyszer belekóstolt Malackába és méz helyett a vérre megy. Segítségül meg a Ssamár tart vele, aki egy összecsapásban elvesztette a farkát meg megvakult és már bölcs tigris… JÉÉZUS EREJE :D

 8. Egy évtized alatt nincs ennyi bejelentés mesefeldolgozás téren mint idén…mindenesetre nálam várós a dolog! (mindenesetre nem mozibanézős lesz az biztos)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.