Újabb Age of Ultron másodpercek

A Fandango és az IMDB “exkluzív” tv-spotjában még egy jelenetet ellőnek, akciót méghozzá, szóval csak spoilerimádóknak javasolt a tovább mögötti videó megtekintése.

9 hozzászólás a “Újabb Age of Ultron másodpercek” bejegyzéshez

  1. kiemelendo hogy ez az utolsó trailer. Szóval ennyi volt a marketing dömpingbol. Mar csak annyi maradt hatra h visszaszamoljunk ;)

  2. Csak nekem van olyan érzésem, hogy Quicksilvert megöli Ultron és azért áll át Scarlet Witch?

    Spolier-esen kifejtve:

    Első pár videóban lehet látni, hogy a csaj egyedül térdrerogy és lehet látni, hogy valami veszteség érte, de ahogy a többi jelenetből észre lehet venni, mintha nem lenne semmilye csak a testvére.

    Utána mintha pont neki (a csajnak) mondaná Hawkeye, hogy ha kimegy azon az ajtón akkor ő is Bosszúálló lesz, azaz valamit meg kell bosszulnia.

    Majd ennek a trailernek a végén azt mondják, hogy “Ő most már velünk van” (she-ként mondják, azaz lányra utalnak).

    A végén is amikor körbeállnak én csak a csajt látom varázsolni, Quicksilver sehol. (Hulk, Captain America, Scarlet Witch, Thor, Iron Man, Hawkeye, Black Widow sorrendben)

  3. @Nari

    Az utolsó, körbenállós harcjelenet során egy korábbi trailerben tényleg nem lehetett látni QS-t, ebben viszont benne van, ahogy keresztülfut és húzza maga után a kék chemtrailt :)

    Egyébként van logika abban, amit mondasz, de szerintem nem fog meghalni. Szimplán csak azért, mert egy film alatt Marvelék gyanúsan nem hoznak be és ölnek is le azonnal egy relevánsabb karaktert. Nem sok értelme lenne.

  4. Tényleg van logika abban amit Nari mondd, de valóban ott van a végén a kék csík, továbbá eddig azt hittem hogy az Am kap ultron QS repülős jelenetben QS am kapot gépelni, de ebben a trailerben mintha pont fordítva, és neki segítene.

  5. Szerintem nem kell ilyen következtetéseket levonni a trailerből, mert az sem biztos, hogy időrendben vannak benne a jelenetek.
    Szerintem. :)

  6. hát még az lenne a legjobb ha nem időrendbe lennének, de hogy a trailer végi nagy csata jelent a film végi nagy csata az szerintem biztos. (na jó lehet h nem biztos mert nincs ott vision) de sanszos h igen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.