Wiz Khalifa: See You Again

Gondolom muszáj kitennem ezt a videót, de aki még nem látta a Fast and Furious hetedik részét az ne nézze meg, lécci. Teljesen kinyírja a film végének a hatását. Aki viszont már volt moziban, az most felidézheti a pillanatot, amikor belement valami a szemébe. Egészen addig kell repeaten tolni, amíg már nincs hatása?

“You know how sad it is when you realise you’re crying to a Wiz Khalifa song.”

Vin is kitette a Facebookjára, ott tuti megy még.

18 hozzászólás a “Wiz Khalifa: See You Again” bejegyzéshez

  1. kicsit izgultam, hogy hogyan fogják megoldani a búcsút, de film közben annyiszor elmondták, hogy “ne legyen több temetés” hogy tudtam valami más lesz.
    úgy hiszem, egy tragikusan szomorú helyzetből kihozták a legszebb de mégsem nyálas giccses megoldást.

    mellesleg én nem vettem észre, hogy hol volt cgi paul és hol nem, talán ha nagyítóval esnék neki meglenne. de menetközben nem lógott ki és ez a lényeg

  2. brain: annyiszor volt háttal, a házrobbantásnál csak füst mögött láttuk szemből, az utolsó jelenet a tengerparton tuti a testvére, a kocsiban régi filmből bevágva.

  3. a tengerpartos jelenetnél nekem inkább az jött le, hogy ő már a családjával van “hátat fordít” addigi életének jelképesen és szó szerint is. persze ezt megoldani is könnyebb így de mégsem hatott számomra erőltetettnek. most hogy mondod a mellé autókázás tényleg egy picit hamiskás volt, de ez sem rontott az összképen.
    azért valami vagányabb fehér (mert a színnek is biztos nagy jelentősége volt ott) verdát is rakhattak volna alá a végén, az pl jobban bökte a szemem :)

  4. Gyönyörű volt, ahogy szó szerint elváltak az útjaik. A legkevésbé bántó megoldást hozták ki ebből a szar helyzetből, ezért mindenképpen tisztelet jár a készítőknek.

  5. Most jövök a moziból. Ez a zene és a klip így a filmmel együtt flawless!!! Bőgtem, mint egy gyerek..

  6. brianaspirin

    Ha a legelső filmtől követted a szériát, akkor had ne kelljen elmagyarázni, hogy miért egy Suprára esett a választás. :)

  7. És mellesleg az a Supra Paul Walker saját gyűjteményéből való, a film készítői kérték kölcsön a családtól. Volt neki egy hófehér Skyline-ja is, de így kerekebb volt, elvégre az első rész utolsó versenye is egy Skyline és egy Charger között volt.

    Mindenesetre egészen fura, hogy nem ismertem PW-t, de ezeken a filmeken nőttem fel. Az meg látszik azért, hogy a castot eléggé megviselte ami történt.

    Amit viszont nagyon sajnálok, hogy a bevétel láttán már tervezik a következő részeket. Valahol még hármat olvastam, de remélem nem így lesz. De, ez Hollywood.

  8. *Supra és Cahrger között.

    Kéne egy komment-szerkesztő funkció :D (bár tudom, minek küldtem el, ha nem olvastam át. tl;dr)

  9. Fél-off:
    CGI volt kb az alábbi helyeken (spoiler):

    1. házrobbanás, egyterűtől visszanézés;
    2. Los Angeles-i látkép előtt pózolás (kép balszélén);
    3. Abu Dhabiban, amikor a felhőkarcolókat bámulják és
    4. a végén a Supra vs. Charger jelenetben +
    5. a tengerparton.

    Ezekben az esetekben többségében valamelyik tesójára tették rá az arcot.

    A Fast Five-ból volt továbbá kivágva két jelenet, amit elkaptam:
    1. a repülőgépen ülve: ugyanaz, mint, amikor Rióban Dommal leültek beszélni és kitervelték, h lehúzzák Reyest.
    2. Abu Dhabi: amikor Tej meg Roman hülyülnek a sátorban és Brian rájuk néz, majd nevet. Dettó Fast Five-ból, annak is a végéről.

    A többi jelenetben, ami nem volt meg PW-vel, ott háttal mutatják / messziről mutatják (pl. mikor beálnak szépen sorba Abu Dhabiba megérkezvén).

    Összességében nem lógott ki egyébként, nagyon kellett figyelni, h feltűnjön – ami azért nem kis eredmény.

  10. 9: A felhőkarcolós autós akciónál is több cgi momentum is volt,főleg a végén. A film nagy részét leforgatták vele, meg is lepődtem, mert azt hittem sokkal több cgi Paul lesz, de így egész jó volt. Komolyan várom a bd megjelenést, az extrákra kíváncsi vagyok.

  11. @Hugo_Stiglitz

    hogy követtem a filmeket az túlzás. láttam mindet, kb a maguk idejében egyszer, max kétszer, szóval nekem ez a visszautalás nem ült, de így most már értem és elfogadom.
    mea culpa :)

  12. A ház robbanás utáni egyik jelenet, mikor elutazik az Oconer család, és mondja a csaj, hogy Brian egy egész FBI bázist állított fel a garázsban… Na, ott a garázsos jelenet egy full Fast5-ben nem használt jelenet. Látszik, hogy PW-nek hosszabb a haja, mint máskor, illetve a laptop amivel tolja a Fast5-ben volt.

  13. Illetve a végén, mikor Paulnak fel kell jutnia a rádiótoronyba, és bunyóznak, az is CGI Paul.
    Bocsi a dupláért

  14. Igen, nekem is kb. csak onnan tünt fel hogy Paul nem Paul amikor a hacker csajt átlöki a másik kocsiba. Onnantól nagyon látszik a mozgásán hogy nem ő illetve nagyon ügyesen de feltűnően nem látszik tisztán az arca.
    Le a kalappal a készítők előtt, mert nagyon szép emléket állítottak neki.
    Jobban örülnék én is ha itt hagynák abba a szériát ahol van. De a pénz nagy úr és Hollywood-ot csak ez érdekli.

  15. A film méltó búcsú PW-től. Tényleg szépen megoldották, és bevallom nekem is könnyeket csalt a szemembe a zárójelenet.

    A film méltó búcsú lehetett volna a sorozattól is, de szerintem, most PW halálát szét kell választani a széria sikerétől, mert az nagyon látszik, hogy az utolsó 3 (4) rész igazi vérbeli, agyeldobós akciófilm volt inkább, mint autós-kocsikázós-seggrázós-bulizós.

    Jelenleg ez nagyon működik, és hülyék lennének eldobni ezt a felállást. Ha a következő részekbe belerakják Vin Dieselt, Dwayne Johnsont + a töltelékeket, meg egy hangsúlyos főgonoszt szerintem tudják hozni a szintet még jó pár részen keresztül. Max a Rock nagyobb szerepet fog kapni, és végig a csapattal mozog együtt. Most sajnálhatják igazán, hogy Han-t és Giselle-t kinyírták a filmbők, mert 1-nél több halálból visszatérés (Letti) nem nagyn lesz a sorozatban.

  16. A film jó volt ahogyan a búcsú is, nagyon megható.

    Már a 7. rész előtt írták, hogy lesz 8-9 is, azaz nem a sikert lovagolták meg.

    A 4DX ultra csalódás volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.