14 hozzászólás a “Szerintem azt akarják, hogy meg se nézzétek” bejegyzéshez

  1. és tényleg a legtöbbet kritizált dologra (Rambo a faszi) erősítenek rá, pedig gondolom a marketingesekhez is eljutott a trailer utószele. sok eszük van, szarjuk le a rajongókat és nyissunk a shoot em up közönség felé. érdekes hozzáállás, legalább az új anyagokban lehetne kedvezni a játék kedvelőinek, hogy csak a moziból kijövet anyázzanak, de a pénzt tegyék le érte…így meg be sem mennek.

  2. há’én se értem, miért is nem csinálnak egy “90percig kúszik a faszi a függönyök mögött / szőnyeg alatt (ott micsoda CGI-orgia lehetőség, mivel élő szereplő nem látná a sötétben, merre kell menni a kárpit alatt, szóval a ‘huplit’ muszáj robottal/drónnal/cyborggal/számítógéppel/akármivel megoldani (((vagy egy bevágás tomésjerryból? hmmmm)))”, ahol a nézőtéren az elfojtani megpróbált felszisszenések “kússz tovább 47, édes istenem, ne emeld fel a fejed, MEGLÁTNAK, huhhh… jézusom, majdnem észrevették, nem baj, guggolj csak tovább az árnyékban, várd meg, míg elmegy az őr! MOST, NEEEEEE VÁÁÁRJ MÉG, jön egy másik is!”

    see it in IMAX

  3. lamademon: mert te még sosem izgultál, amikor egy filmben osontak a hősök, hogy ne bukjanak le?

  4. 10. ez nagyon igaz, csak ebben a filmben vajon egy Agent 47 ért megalapozott -e az izgalom, mikor tipikusan megin egy kurvára halhatatlan féle karakterről van szó.
    Gámában működik, mert teljesen rajtad áll, hogy hogy irányítod, hogy tovább jutsz e, ott az adja az izgalomfaktor az bujkálás.

    Egy ilyen ratyimatyi filmes adaptációban, ahol tudod, hogy szinte kizárt, hogy megdöglesszék a 47 est, mégis hova kéne annyira izgulni, hogy ne vegyék észre. Ez nem a Prison break féle szökéses osonás halandó karakterekkel.

    De ha meg rambo módban tolja, akkor ott a kérdés, hogy minek? főleg ezzel az szofisztikált-öltönyös-kopasz-seggfej karakterrel. Ennél vannak mokányabb rambózós akciósztárok is, nem is kevés.
    Csak egy példa filmben: Statham Transporter, kb ugyanez a dizáyn, csak az működik, ez meg így marhára nem.

  5. Amire itt költeni kellett volna az a változatos helyszínek,ruhák és egy krimiszerű történet.
    Hősünk betör egy házba,lopakodik egy színházi előadáson,csendben likvidál és nyomoz valami nagyobb ügy után.A feladat egyre bonyolódik,emelkednek a tétek.
    A végén valami szupertitkos helyre kell bejutni majd a puzzle teljessé válik,valami ezerszer látott csavar jön és a rivális ügynökön túljutva legyőzi a gonoszt.Kb ennyi lenne de teljesen kisiklatták az egészet.

  6. human: de, mcgayver volt a neve

    és ahogy irtam, nem értem, miért nem csinálnak… ergó megnéznék már egyet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.